Καλεσμένος στην εκπομπή Capital Sports με τον Πόλυ Χαραλάμπους ήταν απόψε ο Μιλένκο Σπόλιαριτς.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Τα κυριότερα σημεία:

«Ο Σπιλέφσκι έχει πολύ καλές σχέσεις με τον πρόεδρο, ο οποίος παρά τα κακά αποτελέσματα τον κράτησε και τον πίστεψε. Στο τέλος δικαιώθηκε για την απόφαση του, δεν θα το έκανα πολύ πρόεδροι αυτό.»

«Σπάνια θα βρεις στην Κύπρο κάποιο που θα θέλει να πάρει κάτι καλό από τον άλλο, υπάρχει ζήλια και προσπαθούμε να μειώσουμε την επιτυχία του άλλου.»

«Η ΑΕΚ είχε μεγάλη ευκαιρία να πάρει το πρωτάθλημα και την έχασε, πήρε 6 εκατομμύρια τα οποία θα φύγουν, ενώ το πρωτάθλημα μένει για πάντα. Από ένα σημείο και μετά έπρεπε να ρίξει περισσότερο βάρος στο πρωτάθλημα και να αφήσει την Ευρώπη.»

«Ο Άρης μπορεί να παλέψει και να κάνει μια πορεία στην Ευρώπη αλλά δεν θα μπορεί να διεκδικήσει το πρωτάθλημα, είναι πολύ δύσκολο να κάνει κάτι τέτοιο.»

Τί είπε για την περίπτωση Ρομπέρζ:«Ο Ρομπέρζ είναι η μισή ομάδα του Απόλλωνα, γνωρίζει ο ίδιος ότι στον Απόλλωνα δεν υπάρχει παίκτης να τον αντικαταστήσει και για αυτό τον λόγο ζητά αυτά που ζητά.

Καλά κάνει ο Ρομπέρζ έχει οικογένεια και δεν είναι εγωιστικό αυτό που κάνει, όπως ο Απόλλωνας θέλει να δώσει λιγότερα, ο ίδιος θέλει να πάρει περισσότερα, έτσι είναι.»

Το σχόλιο του για τον Ουάρντα: «Δεν θα είχα πότε τον Ουάρντα στην ομάδα μου, λόγω του χαρακτήρα του. Σαν παίκτης είναι φοβερός αλλά είναι πολύ επικίνδυνος λόγω του χαρακτήρα του.»

Για τις ακαδημίες: «Οι γονιοί πιέζουν πολύ τα παιδιά, δεν είναι καθόλου σωστό. Σε ένα τουρνουά οι γονιοί θέλουν παραπάνω από τα ίδια τα παιδία την κατάκτηση ενός τροπαίου. Πρέπει να μάθουν να χάνουν από παιδιά.

Πρέπει να δίνουν χρόνο στα παιδιά και να αφήνουν τις ακαδημίες να κάνουν την δουλεία τους. Δυστυχώς στην Κύπρο και στις ομάδες, αν δεν έχεις σπρώξιμο δεν μπορείς να πας πιο πάνω. Ο Μπεργκ στην Ομόνοια ανέβασε νεαρούς στην πρώτη ομάδα γιατί ήταν από ξένη χώρα και είχε άλλη κουλτούρα, αν δεν ερχόταν πολύ δύσκολα θα ανέβαιναν στην πρώτη ομάδα.»

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ταξιδεύω για σένα - Οδοιπορικό στην ευρωπαϊκή πορεία (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
02/07 @ 14:22

Ταξιδεύω για σένα - Οδοιπορικό στην ευρωπαϊκή πορεία (ΒΙΝΤΕΟ)

Την εκπομπή «Ταξιδεύω για σένα» παρουσιάζει η ΟΜΟΝΟΙΑ TV.

AEΛ η ιστορία σε 12 λεπτά! (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
02/07 @ 13:38

AEΛ η ιστορία σε 12 λεπτά! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ένα γαλαζοκίτρινο τρελό στόρι ετοίμασε η FONBET για την ΑΕΛ...

 Έληξε η συμφωνία για κοινή πλατφόρμα – Πως επηρεάζονται οι συνδρομητές -ThemaSports
02/07 @ 13:31

Έληξε η συμφωνία για κοινή πλατφόρμα – Πως επηρεάζονται οι συνδρομητές

Πριν από τρεις μέρες (30/06/2024) έληξε η συμφωνία μεταξύ Cytavision, Cablenet, PrimeTel, για την λεγόμενη κοινή πλατφόρμα προβολής αθλητικού περιεχομένου.

Τεχέρα: «Ιδανικός για τον ΑΠΟΕΛ ο Γκαγιέγο»-ThemaSports
02/07 @ 00:00

Τεχέρα: «Ιδανικός για τον ΑΠΟΕΛ ο Γκαγιέγο»

Ο Σέρχιο Τεχέρα παραχώρησε δηλώσεις στην Cablenet .

«Έντυσε» τον Dani Escriche στα κιτρινοπράσινα-ThemaSports
02/07 @ 00:47

«Έντυσε» τον Dani Escriche στα κιτρινοπράσινα

Με ανάρτηση του ο δημοσιογράφος, Mirko Delic, στέλνει στην ΑΕΚ τον Dani Escriche.

«Στέλνουν» Κύπρο τον Καρέλη - «Λέει 'ναι' σε πρόταση 200.000 ευρώ»!-ThemaSports
01/07 @ 12:32

«Στέλνουν» Κύπρο τον Καρέλη - «Λέει 'ναι' σε πρόταση 200.000 ευρώ»!

Σύμφωνα με σημερινό (01/07) δημοσίευμα της ελλαδικής ιστοσελίδας sdna.gr, ο Ελλαδίτης επιθετικός, Νίκος Καρέλης, δέχθηκε δελεαστική πρόταση από Κυπριακή ομάδα και αναμένεται να την αποδεχθεί!

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ