Τον σεβασμό του για τον Κάσπερ Ρούντ εξέφρασε ο Νόβακ Τζόκοβιτς στις δηλώσεις του μετά την απονομή του τίτλου του Roland Garros. Ο Σέρβος μίλησε για το τουρνουά και δεν παρέλειψε να δηλώσει το θαυμασμό του για την ομάδα του.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Αναλυτικά όσα είπε ο Νόβακ Τζόκοβιτς:
Για το τουρνουά είπε:


«Ευχαριστώ για ακόμη μία φορά για την τόσο όμορφη ατμόσφαιρα. Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ απέναντι σε ένα τόσο ξεχωριστό κοινό. Δεν είναι τυχαίο το ότι κέρδισα το 23ο μου Grand Slam εδώ. Αυτό είναι το πιο δύσκολο τουρνουά για μένα και είμαι περήφανος που πετυχαίνω αυτό το επίτευγμα σε αυτό το κορτ».


Για τον Κάσπερ Ρουντ ανέφερε:

«Κάσπερ είσαι ένα από τα καλύτερα άτομα στο tour. Όλοι σε σεβόμαστε και όλοι σε θαυμάζουμε, τόσο στο αγωνιστικό όσο και στο κομμάτι του χαρακτήρα σου. Όλοι όσοι είναι δίπλα σου αξίζουν τεράστιο σεβασμό. Λυπάμαι για το αποτέλεσμα σήμερα, αλλά είσαι από τους πιο σταθερούς παίκτες και αυτό μιλάει από μόνο του. Σου εύχομαι να κερδίσεις οποιονδήποτε άλλον παίκτη, εκτός από εμένα. Αν αποκλειστώ, νωρίτερα, σε Grand Slam μπορείς να το κερδίσεις».

Αναφερόμενος στην ομάδα του:

«Δεν βρίσκω λόγια να μιλήσω για εσάς. Ξέρετε πόσο δύσκολος είμαι και θαυμάζω την υπομονή σας. Γκόραν (ο προπονητής του) ευχαριστώ που με... ανέχεσαι, σε κούρασα πάρα πολύ τις τελευταίες εβδομάδες».

Sdna.gr

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ο Αλκαράθ πήρε την τιτανομαχία 233 λεπτών με τον Τιάφο και προκρίθηκε στους «16»-ThemaSports
05/07 @ 20:16

Ο Αλκαράθ πήρε την τιτανομαχία 233 λεπτών με τον Τιάφο και προκρίθηκε στους «16»

Ο Κάρλος Αλκαράθ ξεπέρασε το εμπόδιο του Φράνσις Τιάφο μετά από τρεις ώρες και 53 λεπτά, καθώς επικράτησε με 3-2 σετ (5-7, 6-2, 4-6, 7-6, 6-2)και προκρίθηκε στους "16".

Πέταξε εκτός τον απογοητευτικό Τσιτσιπά ο Ρουσουβουόρι-ThemaSports
04/07 @ 23:16

Πέταξε εκτός τον απογοητευτικό Τσιτσιπά ο Ρουσουβουόρι

Απογοήτευσε κι έμεινε εκτός συνέχειας του Γουίμπλεντον ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

«Καθάρισε» γρήγορα η Σάκκαρη και τώρα... Ραντουκάνου!-ThemaSports
03/07 @ 22:12

«Καθάρισε» γρήγορα η Σάκκαρη και τώρα... Ραντουκάνου!

Σταθερότατη η Μαρία Σάκκαρη, επικράτησε με σχετική άνεση της Αράντσκα Ρους και τσέκαρε το εισιτήριό της για την επόμενη φάση του Wimbledon, όπου και θα αντιμετωπίσει την Παρασκευή (5/7) την Έμα Ραντουκάνου.

Wimbledon: Πρόκριση μετά από μάχη για τον Μεντβέντεφ, εντυπωσιακός ο Φονίνι-ThemaSports
03/07 @ 20:30

Wimbledon: Πρόκριση μετά από μάχη για τον Μεντβέντεφ, εντυπωσιακός ο Φονίνι

Ο Ντανίλ Μεντβέντεφ έδωσε μάχη για να φτάσει στη νίκη με 6-7(3), 7-6(4), 6-4, 7-5 επί του Αλεξάντρε Μίλερ (Νο. 102 στον κόσμο) την Τετάρτη για να φτάσει στον τρίτο γύρο του Wimbledon.

Χαλαρή πρόκριση για Τσιτσιπά-ThemaSports
02/07 @ 22:17

Χαλαρή πρόκριση για Τσιτσιπά

Χωρίς να πραγματοποιήσει καμία σπουδαία εμφάνιση, ο Στέφανος Τσιτισπάς νίκησε 3-0 σετ τον Τάρο Ντάνιελ και προκρίθηκε στον δεύτερο γύρο του Γουίμπλεντον.

Νικηφόρα πρεμιέρα για τον Τσιτσιπά στο Wimbledon-ThemaSports
02/07 @ 21:38

Νικηφόρα πρεμιέρα για τον Τσιτσιπά στο Wimbledon

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς (Νο.11) κέρδισε δύσκολα μετά από σχεδόν δυόμιση ώρες αγώνα τον Τάρο Ντάνιελ με 3-0 (7-6, 6-4, 7-5) σετ και ξεκίνησε με το δεξί την πορεία του στο Wimbledon.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ