Ο Νόβακ Τζόκοβιτς αποφάσισε να αφήσει τη συζήτηση για το ποιος είναι ο σπουδαιότερος του αθλήματος σε άλλους και δήλωσε την ανυπομονησία του για το Wimbledon.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Την Κυριακή (11/6) ο Νόβακ Τζόκοβιτς επικράτησε απόλυτα ελεγχόμενα 3-0 σετ του Ρουντ, κατέκτησε ξανά το Roland Garros και έγινε μύθος φτάνοντας τους 23 τίτλους σε Grand Slam ξεπερνώντας τον Ναδάλ.

Έτσι άνοιξε μία συζήτηση για το αν ο Νόλε είναι ο σπουδαιότερος του αθλήματος. Ο Σέρβος τενίστας σε ερώτηση στη συνέντευξη Τύπου απάντησε πως δεν μπορεί να απαντήσει γιατί θα έδειχνε ασέβεια.

"Δεν μπορώ να πω ότι είμαι ο GOAT γιατί νιώθω πως είναι ασεβές προς όλους τους σπουδαίους πρωταθλητές από διαφορετικές εποχές του σπορ μας, που έπαιζαν σε άλλο στιλ απ' ό,τι παίζουμε τώρα. Έτσι, αφήνω τη συζήτηση για το ποιος είναι ο σπουδαιότερος σε κάποιον άλλο. Φυσικά έχω πίστη, αυτοπεποίθηση για ό,τι είμαι ικανός να πετύχω.

Νιώθω απίστευτα περήφανος, ολοκληρωμένος. Φυσικά το ταξίδι μου δεν έχει τελειώνει. Αισθάνομαι πως εάν κερδίζω grand slams, γιατί να σκεφτώ να ολοκληρώσω μία καριέρα, η οποία τρέχει για 20 χρόνια" δήλωσε συγκεκριμένα.

Παράλληλα, εξέφρασε την ανυπομονησία του για το Wimbledon: "Ακόμη αισθάνομαι πως έχω κίνητρο, νιώθω έμπνευση, ώστε να παίξω το καλύτερο τένις που μπορώ. Ήδη ανυπομονώ για το Wimbledon. Η σεζόν του γρασιδιού είναι ήδη στη γωνία, έτσι για εμένα στα πλάνα είναι μόνο το Wimbledon. Θα βρεθώ στο Λονδίνο σύντομα και θα προπονηθώ για ακόμη ένα Grand Slam".

sport24.gr

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ο Αλκαράθ πήρε την τιτανομαχία 233 λεπτών με τον Τιάφο και προκρίθηκε στους «16»-ThemaSports
05/07 @ 20:16

Ο Αλκαράθ πήρε την τιτανομαχία 233 λεπτών με τον Τιάφο και προκρίθηκε στους «16»

Ο Κάρλος Αλκαράθ ξεπέρασε το εμπόδιο του Φράνσις Τιάφο μετά από τρεις ώρες και 53 λεπτά, καθώς επικράτησε με 3-2 σετ (5-7, 6-2, 4-6, 7-6, 6-2)και προκρίθηκε στους "16".

Πέταξε εκτός τον απογοητευτικό Τσιτσιπά ο Ρουσουβουόρι-ThemaSports
04/07 @ 23:16

Πέταξε εκτός τον απογοητευτικό Τσιτσιπά ο Ρουσουβουόρι

Απογοήτευσε κι έμεινε εκτός συνέχειας του Γουίμπλεντον ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

«Καθάρισε» γρήγορα η Σάκκαρη και τώρα... Ραντουκάνου!-ThemaSports
03/07 @ 22:12

«Καθάρισε» γρήγορα η Σάκκαρη και τώρα... Ραντουκάνου!

Σταθερότατη η Μαρία Σάκκαρη, επικράτησε με σχετική άνεση της Αράντσκα Ρους και τσέκαρε το εισιτήριό της για την επόμενη φάση του Wimbledon, όπου και θα αντιμετωπίσει την Παρασκευή (5/7) την Έμα Ραντουκάνου.

Wimbledon: Πρόκριση μετά από μάχη για τον Μεντβέντεφ, εντυπωσιακός ο Φονίνι-ThemaSports
03/07 @ 20:30

Wimbledon: Πρόκριση μετά από μάχη για τον Μεντβέντεφ, εντυπωσιακός ο Φονίνι

Ο Ντανίλ Μεντβέντεφ έδωσε μάχη για να φτάσει στη νίκη με 6-7(3), 7-6(4), 6-4, 7-5 επί του Αλεξάντρε Μίλερ (Νο. 102 στον κόσμο) την Τετάρτη για να φτάσει στον τρίτο γύρο του Wimbledon.

Χαλαρή πρόκριση για Τσιτσιπά-ThemaSports
02/07 @ 22:17

Χαλαρή πρόκριση για Τσιτσιπά

Χωρίς να πραγματοποιήσει καμία σπουδαία εμφάνιση, ο Στέφανος Τσιτισπάς νίκησε 3-0 σετ τον Τάρο Ντάνιελ και προκρίθηκε στον δεύτερο γύρο του Γουίμπλεντον.

Νικηφόρα πρεμιέρα για τον Τσιτσιπά στο Wimbledon-ThemaSports
02/07 @ 21:38

Νικηφόρα πρεμιέρα για τον Τσιτσιπά στο Wimbledon

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς (Νο.11) κέρδισε δύσκολα μετά από σχεδόν δυόμιση ώρες αγώνα τον Τάρο Ντάνιελ με 3-0 (7-6, 6-4, 7-5) σετ και ξεκίνησε με το δεξί την πορεία του στο Wimbledon.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ