Themasports

Δηλώσεις στον Super Sport FM έκανε ο πρόεδρος του σωματείου της Ομόνοιας, Μάριος Αργυρίδης, την επομένη της γενικής συνέλευσης.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την επανεκλογή του: «Σίγουρα συνεχίζουμε, έχουν αλλάξει κάποια από τα μέλη, έξι νέα μέλη, συνεχίζουν άλλα εννέα. Έτοιμοι να αρχίσουμε τη δουλειά μας να υπηρετήσουμε το σωματείο και να δουλέψουμε όσο πιο σκληρά μπορούμε για το μεγαλείο της Ομόνοιας».

Για τη διαφωνία με την ποδοσφαιρική εταιρεία και τα αίτια: «Να ξεκαθαρίσουμε ότι στις 28 Μαΐου ο πρόεδρος Σταύρος Παπασταύρου είπε πως ήρθαμε σε συμφωνία. Με ένα τρισέλιδο μνημόνιο συναντίληψης το οποίο θα μετατρέπαμε σε οριστική συμφωνία. Σε αυτό υπήρχαν οι κύριοι λόγοι της συμφωνίας. Αντιλαμβάνεστε ότι το συμβόλαιο είναι πιο αναλυτικό με περισσότερες λεπτομέρειες. Δώσαμε και χρόνο στον κ. Παπασταύρου και είχαμε αρχίσει να γράφουμε τη συμφωνία για να την παρουσιάσουμε στον κόσμο. Έπρεπε να συγκληθεί το συντομότερο η Συνέλευση και καθορίστηκε 15 μέρες μετά. Τη Δευτέρα καταλήξαμε πως δεν προλάβαμε, επειδή υπήρχαν δύο θέματα που φαινόταν να μην υπήρχε συμφωνία. Άρα έμειναν σε εκκρεμότητα. Το θέμα ήταν η έγκριση του επόμενου μετόχου που θα είχε το 51%. Έπρεπε το σωματείο να έχει αυτό το λόγο και να γνωρίζουμε. Γνωρίζουμε ποιος είναι ο Παπασταύρου και τη σημασία του στην Ομόνοια και θέλουμε ο επόμενος να είναι αντάξιος, να σέβεται το καταστατικό και τον κόσμο της Ομόνοιας. Ο κ. Παπασταύρου δεν διαφώνησε, αλλά δεν βρήκαμε τον τρόπο, για το πως έπρεπε να το συμπεριλάβουμε μέσα στην συμφωνία.

Το δεύτερο, ήταν και το θέμα των εγγυήσεων. Δεν ήταν ακριβώς όπως το είχαμε στο μυαλό μας και δεν υπήρχε τρόπος να ετοιμαστεί η συμφωνία και να παρουσιαστεί προς ψήφιση στα μέλη μας. Θα πάρουμε χρόνο. Ήθελε να το διαφοροποιήσει κάπως ο κ. Παπασταύρου. Υπήρχε κατανόηση, όμως δεν καταλήξαμε και έτσι δεν μπορούσαμε να παρουσιάσουμε συμφωνία στη Γενική Συνέλευση. Εμείς σαν σωματείο θέλουμε να εξαντλήσουμε το κάθε περιθώριο που υπάρχει για να βρούμε συμφωνία. Ενημερώσαμε πλήρως για τις εξελίξεις, τόσο για το σωματείο όσο και για το θέμα με την εταιρεία. Αυτό είπαμε και χθες στα μέλη μας, ότι χρειάζεται χρόνος. Θα συνεχίσουμε την προσπάθεια για να εξεύρουμε λύση. Θα κάνουμε ότι μπορούμε, ούτως ώστε να καταφέρουμε να έρθουμε σε μια συμφωνία».

Για τον αναβρασμό στις τάξεις του κόσμου της Ομόνοιας: «Όταν υπάρχουν αδιέξοδα, συμβαίνει αυτό το πράγμα, το κατανοώ και χθες απάντησα σε πάρα πολλές ερωτήσεις των μελών μας. Σε τέτοιες περιόδους χρειάζονται λίγες κουβέντες και πολλή δουλειά. Το να μην μιλάς συχνά ανοικτά, έχει κόστος. Είναι πλήρως σεβαστό αυτό που θέλει ο κόσμος και λέω πάντα πως έχει δίκιο ο κόσμος όταν αντιδρά, αλλά χρειάζεται χρόνος και σκληρή δουλειά για να βρεθούν οι λύσεις και το αποτέλεσμα να είναι θετικό και μετά να τοποθετηθούμε. Κάποτε πετυχαίνει αυτό κάποτε όχι. Σίγουρα θα γίνουν κάποιες επαφές άμεσα. Το Δ.Σ. πρέπει αν καταρτιστεί σε σώμα για να μπορεί να λειτουργήσει. Η προσπάθεια θα γίνει. Πρέπει να κάνουμε όλες τις προσπάθειες για να καταλήξουμε σε συμφωνία».

Για τη διαφορά στο θέμα μεταπώλησης της εταιρείας: «Η διαφορά είναι ότι έπρεπε να συγκεκριμενοποιήσουμε τους λόγους που θα είχε αυτό το δικαίωμα το σωματείο. Υπάρχουν κάποια κριτήρια τα οποία έπρεπε να γίνουν πιο ανοιχτά».

Για το χρέος του σωματείου: «Είναι στα 8,5 εκατομμύρια μέχρι τις 31/5. Είναι συμπεριλαμβανόμενες όλες οι οφειλές σε αυτό το ποσό».

Για την υποψηφιότητα του Κλεάνθη Γεωργιάδη για πρόεδρος της ΚΟΠ: «Δεν θέλω να κάνω δηλώσεις για το ποδοσφαιρικό τμήμα και το θέμα αυτό με τις Εκλογές στην ΚΟΠ, δεν νομίζω ότι πρέπει αυτή τη στιγμή να πω την προσωπική μου άποψη και πρέπει να γίνει αυτό καθόλα σεβαστό και να πάρει θέση όταν θελήσει η ποδοσφαιρική Ομόνοια».

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Captain!-ThemaSports
07/07 @ 11:20

Captain!

Με το περιβραχιόνιο ο Κουλιμπαλί

Τα στιγμιότυπα με την Κρακοβία (Βίντεο)-ThemaSports
07/07 @ 10:05

Τα στιγμιότυπα με την Κρακοβία (Βίντεο)

Η Ομόνοια παρουσιάζει τα στιγμιότυπα από το πρώτο ξεμούδιασμα

Μασούρας: «Μέχρι τις 25 του μήνα θα είμαστε έτοιμοι»-ThemaSports
06/07 @ 21:20

Μασούρας: «Μέχρι τις 25 του μήνα θα είμαστε έτοιμοι»

Δηλώσεις του Γιάννη Μασούρα, μετά την φιλική ήττα της Ομόνοιας με 3-0 από την Κρακόβια.

«Βελτίωση σε όλα, από άμυνα μέχρι επίθεση – Είναι κατανοητό για πρώτο φιλικό»-ThemaSports
06/07 @ 21:10

«Βελτίωση σε όλα, από άμυνα μέχρι επίθεση – Είναι κατανοητό για πρώτο φιλικό»

Οι δηλώσεις του προπονητή της Ομόνοιας, Βάλντας Νταμπράουσκας μετά το πρώτο φιλικό στην Πολωνία που ολοκληρώθηκε με ήττα 0-3 από την Κρακοβία.

Ξεμούδιασμα με φιλική ήττα για την Ομόνοια (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)-ThemaSports
06/07 @ 20:50

Ξεμούδιασμα με φιλική ήττα για την Ομόνοια (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Η Ομόνοια ηττήθηκε με 3-0 σε φιλικό προετοιμασίας στην Πολωνία απότην MKS Cracovia.

Ο Ελάντερ να είναι ο τρίτος και ο... καλύτερος -ThemaSports
07/07 @ 12:42

Ο Ελάντερ να είναι ο τρίτος και ο... καλύτερος

Ο Φίλιπ Ελάντερ είναι ο τρίτος Σουηδός που κατηφορίζει στην Ομόνοια

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ