Ο διεθνής Κύπριος επιθετικός, Πιέρος Σωτηρίου παραχώρησε δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM και αναφέρθηκε στο μέλλον του, την Εθνική και όχι μόνο.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Όλα όσα είπε:

Για τον τραυματισμό του: «Έχουμε ακόμη μία εβδομάδα περιθώριο , δυστυχώς για ακόμη μια φορά δεν μπορώ να βοηθήσω την Εθνική, αυτά συμβαίνουν στην ζωή ενός ποδοσφαιριστή»

Για τα δύο παιχνίδια της Εθνικής: «Σίγουρα και τα δυο παιχνίδια είναι πάρα πολύ δύσκολα, οι πιθανότητες να πάρουμε κάτι δεν είναι πολλές, πιστεύω στο αυριανό παιχνίδι που παίζουμε στην έδρα μας οι παίχτες μας θα δώσουν το μέγιστο και πιστεύω θα κτυπήσουμε την νίκη»

Για τους τραυματισμούς της Εθνικής: «είναι μεγάλη ατυχία οπότε έρχονται τα παιχνίδια της Εθνικής κάποιοι τραυματίζονται, είναι και μια δύσκολη περίοδος»

Για το επόμενο παιχνίδι: «Σίγουρα , χρειαζόμαστε το αποτέλεσμα για να πάρουμε την ψυχολογία για να πάμε στο παιχνίδι με την Νορβηγία να το παλέψουμε και ότι βγει»

Τα αισθήματα όταν αγωνίζονται εναντίων κορυφαίων: «Το πάθος που έχουμε όταν παίζεις εναντίον σε σούπερσταρς το έχουμε και το βγάζουμε στον αγωνιστικό χώρο για να δείξουμε ότι είμαστε ικανοί»

Για τον κόσμο της Εθνικής: «Ο κόσμος είναι απογοητευμένος, θέλουμε την στήριξή του, τον χρειαζόμαστε και μπορούμε να πάρουμε τους 3 βαθμούς»

Για τον Τιμούρ Κετσπάγια: «Ξέρουμε τον κ. Κετσπαγια , ξέρουμε πως δουλεύει, έχει βάλει το δικό του στίγμα , ξέρει την Κυπριακή κουλτούρα και θα δούμε πως θα παρατάξει την ομάδα στο αυριανό παιχνίδι»

Για την τακτική του προπονητή στον τελευταίο αγώνα: «Σίγουρα , ο προπονητής ξέρει καλύτερα από τον καθένα μας. Είναι εύκολο να βλέπεις από έξω και να σχολιάζεις. Σε μια ομάδα όπως την Σκωτία με παίχτες από Πρέμιερ λιγκ. Έκανε το δικό του πλάνο και δεν του βγήκε. Είμασταν στο παιχνίδι μέχρι το 80, ρισκάραμε και δεχθήκαμε κι άλλα γκολ»

Για την επιστροφή του στην Ιαπωνία: «Την Πέμπτη 22 του μηνός επιστρέφω. Το πρωτάθλημα είναι σε εξέλιξη και τελειώνει αρχές Δεκέμβριου»

Για την ζωή του στην Ιαπωνία: «Είμαι σχεδόν 1 χρόνο , συνήθισα την κουλτούρα και τον τρόπο παιχνιδιού. Προσπαθώ κι εγώ να μπω στο μυαλό τους είναι η πιο δύσκολη χώρα. Το ποδόσφαιρο τους είναι πολύ διαφορετικό. Τρέχουν πάρα πολύ , υπάρχει δύναμη, είναι άλλα τα χαρακτηριστικά»

Για τη διάρκεια συμβολαίου του: «Έχω ακόμη 1,5χρονο συμβόλαιο»

Για ενδεχόμενη επιστροφή στην Κύπρο: «Αυτή τη στιγμή δεν το σκέφτομαι ,μου αρέσει εκεί. Οι Ιάπωνες σέβονται τους Ευρωπαίους ποδοσφαιριστές. Γιατί να μην ανανεώσω εκεί , είναι ενδιαφέρουσα χώρα»

Για ενδεχόμενη ανανέωση στην Ιαπωνία: «Σίγουρα θα το εξετάσω»

Για την οικογένεια του: «Η οικογένεια είναι ευχαριστημένη , ο μεγάλος μου γιος μαθαίνει Ιαπωνικά, είναι λίγο δύσκολο. Πηγαίνει σε ιδιωτικό διεθνές σχολείο, είναι καλό και για τον ίδιο»

Για τις εξελίξεις στο πρωτάθλημα μας: «Όσο μπορώ ενημερώνουμε, λόγω της ώρας, αλλάξαν τα δεδομένα έχουν μπει ομάδες που δεν τις περιμέναμε για πρωταθλητισμό. Ο Άρης πήρε το πρωτάθλημα, το πρωτάθλημα θα εξελιχθεί ραγδαία μαζί με άλλες ομάδες και είναι καλό για την χώρα μας»

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μπόλικες αλλαγές από Γκαγιέγο στο πρώτο... ξεμούδιασμα»-ThemaSports
30/06 @ 23:37

Μπόλικες αλλαγές από Γκαγιέγο στο πρώτο... ξεμούδιασμα»

Κέρδισε ο ΑΠΟΕΛ στο πρώτο του φιλικό στη Σερβία, αλλά ουσιαστικά ήταν ένα... «ξεμούδιασμα» από τις σκληρές προπονήσεις.

Τα στιγμιότυπα από τη φιλική νίκη του ΑΠΟΕΛ απέναντι στην Σπάρτακ Σουμπότιτσα (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
30/06 @ 22:03

Τα στιγμιότυπα από τη φιλική νίκη του ΑΠΟΕΛ απέναντι στην Σπάρτακ Σουμπότιτσα (ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε από την Cablenet, τα στιγμιότυπα του φιλικού αγώνα που διεξήχθη στη Σερβία ανάμεσα στον ΑΠΟΕΛ και την Σπάρτακ Σουμπότιτσα.

Φέρνουν τον Γερμανό Μέγερ για τον άξονα οι πρωταθλητές!-ThemaSports
30/06 @ 21:21

Φέρνουν τον Γερμανό Μέγερ για τον άξονα οι πρωταθλητές!

Πολύ κοντά σε μία σπουδαία μεταγραφή φέρεται να βρίσκεται ο ΑΠΟΕΛ!

Νικηφόρο το πρώτο φιλικό... «ξεμούδιασμα» του ΑΠΟΕΛ στη Σερβία (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
30/06 @ 20:51

Νικηφόρο το πρώτο φιλικό... «ξεμούδιασμα» του ΑΠΟΕΛ στη Σερβία (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο ΑΠΟΕΛ επικράτησε απόψε σε φιλικό παιχνίδι που έγινε στη Σερβία, της Σπάρτακ Σουμπότιτσα με 2-1.

Η ενδεκάδα του Νταβίντ Γκαγιέγο για το φιλικό με την Σπάρτακ Σουμπότιτσα (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)-ThemaSports
30/06 @ 18:03

Η ενδεκάδα του Νταβίντ Γκαγιέγο για το φιλικό με την Σπάρτακ Σουμπότιτσα (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Δείτε την ενδεκάδα που επέλεξε ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ, Νταβίντ Γκαγιέγο, στο αποψινό (19:00) πρώτη φιλικό παιχνίδι της ομάδας του στη Σερβία, με αντίπαλο την Σπάρτακ Σουμπότιτσα.

Απρόοπτο στον ΑΠΟΕΛ με Δώνη!-ThemaSports
30/06 @ 11:22

Απρόοπτο στον ΑΠΟΕΛ με Δώνη!

Απρόοπτο στον ΑΠΟΕΛ με τον Τάσο Δώνη να τραυματίζεται στην προπόνηση της ομάδας και θα ακολουθήσει εξειδικευμένο πρόγραμμα για μια βδομάδα.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ