Στον Super Sport FM 104.0 μίλησε ο Γενικός Διευθυντής της Πάφος FC, Χάρης Θεοχάρους, ο οποίος αναφέρθηκε σε όλα τα θέματα που απασχολούν το τελευταίο διάστημα την ομάδα του.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Για το γηπεδικό: «Ευελπιστούμε να έχουμε μια καλύτερη ομάδα. Δεν έχουμε όμως ποδοσφαιρικό γήπεδο που είναι σημαντικό εφόδιο. Περιμένουμε σήμερα, μετά τη συνάντηση στο Προεδρικό, αν θα δούμε φως. Αυτή η υπόθεση μας ταλαιπωρεί αρκετό καιρό και πρέπει να επιλυθεί άμεσα. Θέλουμε να συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε στο «Στέλιος Κυριακίδης» και αυτό είναι το λογικό. Νομίζω θα έπρεπε να γίνει μια πιο σωστή διαχείριση της κατάστασης, οπότε δεν είναι πρόβλημα να διαφοροποιηθούν κάποιες αποφάσεις».

Για το ρόστερ: «Έχουμε ένα ρόστερ κατά 60-70% είναι συμπληρωμένο. Όταν δεν έχεις άμεσες υποχρεώσεις, νομίζω έχεις όλον τον χρόνο να κάνεις ότι καλύτερες μεταγραφές μπορείς. Δεν θα μείνουμε μέχρι το τέλος, αλλά θα προσπαθήσουμε να κάνουμε καλές μεταγραφές τουλάχιστον μέχρι το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας».

Για τον Εσποσίτο: «Δεν ασχολούμαστε με τον μεταγραφικό σχεδιασμό, υπάρχουν οι αρμόδιοι. Δεν γνωρίζω αν υπήρξε κάποια συζήτηση. Ο καθένας κάνει τη δουλειά του».

Για ενίσχυση: «Έχουμε τερματίσει στην 4η θέση. Αν θέλουμε το κάτι παραπάνω, που το θέλουμε, πρέπει να φέρουμε ακόμη καλύτερους παίκτες. Οι ιδιοκτήτες δεν έχουν διστάσει να βάλει το χέρι στην τσέπη. Το έκαναν και με τις εγκαταστάσεις και με παίκτες. Απλά είναι σε σωστά οικονομικά πλαίσια, κάτι που ισχύει και για τους παίκτες που θέλουμε να παίρνουμε με μεταπωλητική αξία».

Για τα εισιτήρια που ανακοίνωσε η ΚΟΠ: «Ήταν χαμηλός ο αριθμός, δεν έχω εξήγηση. Δεν ξέρω πως μετρούνται να εισιτήρια. Ξέρω ότι είχαμε μεγάλο αριθμό εισιτηρίων διαρκείας. Νομίζω ότι το «Στέλιος Κυριακίδης» ήταν αρκετά γεμάτο σε κάθε παιχνίδι».

Για τα διαρκείας ενόψει της νέας σεζόν: «Αυτό θα μπορώ να το απαντήσω μετά τη σημερινή σύσκεψη. Χωρίς γήπεδο πως να βγούμε να πούμε για εισιτήρια διαρκείας».

Για τον Ίβουσιτς: «Δεν οφείλεται στον παίκτη ότι δεν κάναμε το βήμα παραπάνω. Καταλαβαίνω την ερώτηση και θα απαντήσω τεκμηριωμένα. Ο παίκτης ήρθε τον Ιανουάριο, φάνηκε πως θα ήθελε χρόνο προσαρμογής. Τι να πω ως παράδειγμα; Για τον σημερινό βοηθό προπονητή του ΑΠΟΕΛ, τον Μοράις, που απο σπόντα έπαιξε αμυντικός μέσος και ήταν στην έξοδο πριν; Για τον Ζάιρο που έλεγαν πως δεν έχει το εύκολο γκολ; Ευελπιστώ πως και ο Ίβουσιτς θα κάνει μια καλή χρονιά και θα βοηθήσει την ομάδα να υλοποιήσει τους στόχους της»

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Οι προβλέψεις των ποδοσφαιριστών της Πάφου για τον νικητή του EURO (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
02/07 @ 20:37

Οι προβλέψεις των ποδοσφαιριστών της Πάφου για τον νικητή του EURO (ΒΙΝΤΕΟ)

Οι ποδοσφαιριστές της Πάφου προβλέπουν τον νικητή του EURO24.

Οι κορυφαίες στιγμές της σεζόν για την Πάφο (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
02/07 @ 16:51

Οι κορυφαίες στιγμές της σεζόν για την Πάφο (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Πάφος μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ανέβασε τις πέντε κορυφαίες στιγμές της σεζόν.

Ανακοίνωση Πάφου για Ικόκο-ThemaSports
01/07 @ 16:56

Ανακοίνωση Πάφου για Ικόκο

Τον Ικόκο αποχαιρέτησε και επίσημα η Πάφος.

Παφίτικη ΤΡΕΛΑ!-ThemaSports
01/07 @ 11:27

Παφίτικη ΤΡΕΛΑ!

Όπως ανέφερε με σημερινές ραδιοφωνικές του δηλώσεις ο Πολύβιος Παλιούρας, γίνονται σκέψεις για διευθέτηση και 2ης πτήσης για τη Σουηδία για το ματς με αντίπαλο την Έλφσμποργκ, για τον Α' προκριματικό του Γιουρόπα Λιγκ!

Παλιούρας: «Γίνονται προσπάθειες για να υπάρξει και 2η πτήση για Σουηδία»-ThemaSports
01/07 @ 11:14

Παλιούρας: «Γίνονται προσπάθειες για να υπάρξει και 2η πτήση για Σουηδία»

Δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM έκανε ο εκπρόσωπος Τύπου της Πάφος FC, Πολύβιος Παλιούρας, ο οποίος μίλησε για όλα όσα αφορούν την ομάδα του.

Δείχνει με το... «καλημέρα» τις «άγριες» διαθέσεις του!-ThemaSports
30/06 @ 23:21

Δείχνει με το... «καλημέρα» τις «άγριες» διαθέσεις του!

Συνεχίζει... φορτσάτος από την περσινή σεζόν ο Ζάιρο!

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ