Themasports

Δηλώσεις στον Super Sport FM έκανε ο Γενικός Διευθυντής της Πάφος FC, Χάρης Θεοχάρους, ο οποίος μίλησε για τα θέματα που απασχολούν την ομάδα του.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Ανάμεσα σε άλλα είπε:

Για το γεγονός πως δεν έχουν γίνει μεταγραφές: «Λέμε συνεχώς πως πρέπει να κάνουμε υπομονή. Έχουμε πάρα πολύ χρόνο μέχρι τα μέσα Σεπτεμβρίου. Οι ποδοσφαιριστές που θέλουμε να φέρουμε για να ανέβουμε επίπεδο, δεν είναι εύκολο να έρθουν τώρα. Θα πρέπει να περιμένουμε».

Για την αποδέσμευση Ζουνίνιο: «Ήταν ένας ποδοσφαιριστής πολύ επαγγελματίας. Είχαμε όμως πολλούς τραυματισμούς και ξεμείναμε από παίκτες στη θέση του αριστερού μπακ. Είναι ένα πρόβλημα που έχουμε χρόνια στην Πάφο».

Για την περσινή χρονιά: «Οι προσδοκίες που δημιουργήθηκαν στον πρώτο γύρο, επέτρεπαν σε όλους να έχουμε ένα καλύτερο αποτέλεσμα. Δεν τα καταφέραμε και πρέπει κάτι να αλλάξουμε. Και αυτό κάνουμε αυτή τη στιγμή».

Για τους παίκτες που ψάχνει η Πάφος: «Ψάχνουμε παίκτες για να ανεβάσουμε το επίπεδο, αλλά και προσωπικότητες που θα κάνουν το κάτι παραπάνω όταν η μπάλα καίει. Τα χρήματα που θα δώσουμε δεν είναι εξωπραγματικά, είναι στα λογικά πλαίσια του μπάτζετ μας. Υπάρχει ένα πολύ καλό τμήμα σκάουτινγκ που επεξεργάζονται πέρα των 2000 ποδοσφαιριστών καθημερινά. Το βλέπετε και εσείς με ποδοσφαιριστές όπως ο Βαλακάρι και ο Ντράγκομιρ που ήρθαν σε μικρή ηλικία στην ομάδα μας και χωρίς πολλά χρήματα».

Για τον Βαλακάρι: «Σε κάθε μεταγραφική περίοδο παίζει το όνομα του. Η περσινή χρονιά δεν ήταν η καλύτερή του. Μπορεί πολλά παραπάνω».

Για τον Τόρες: «Ο Τόρες έχει ένα χρόνο ακόμα συμβόλαιο. Έχουμε κάποιες προτάσεις, βλέπει και ο ίδιος κάτι για την χώρα του. Εντός των ημερών θα έχουμε εξελίξεις. Αν δεν ευδοκιμήσουν οι επαφές, θα βρίσκεται κανονικά με την αποστολή της ομάδας στο δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας».

Για το γήπεδο: «Δεν υπάρχει φως στο τούνελ. Θεωρώ πως όσο πλησιάζουμε το χρονικό περιθώριο για να δηλώσουμε έδρα, μέχρι αύριο Τρίτη, θα έχουμε νέα. Την Πέμπτη, 13 του μήνα, είναι η κλήρωση του πρωταθλήματος. Δεν μπορούμε ούτε διαρκείας να βγάλουμε, αφού δεν έχουμε έδρα».

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Οι προβλέψεις των ποδοσφαιριστών της Πάφου για τον νικητή του EURO (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
02/07 @ 20:37

Οι προβλέψεις των ποδοσφαιριστών της Πάφου για τον νικητή του EURO (ΒΙΝΤΕΟ)

Οι ποδοσφαιριστές της Πάφου προβλέπουν τον νικητή του EURO24.

Οι κορυφαίες στιγμές της σεζόν για την Πάφο (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
02/07 @ 16:51

Οι κορυφαίες στιγμές της σεζόν για την Πάφο (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Πάφος μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ανέβασε τις πέντε κορυφαίες στιγμές της σεζόν.

Ανακοίνωση Πάφου για Ικόκο-ThemaSports
01/07 @ 16:56

Ανακοίνωση Πάφου για Ικόκο

Τον Ικόκο αποχαιρέτησε και επίσημα η Πάφος.

Παφίτικη ΤΡΕΛΑ!-ThemaSports
01/07 @ 11:27

Παφίτικη ΤΡΕΛΑ!

Όπως ανέφερε με σημερινές ραδιοφωνικές του δηλώσεις ο Πολύβιος Παλιούρας, γίνονται σκέψεις για διευθέτηση και 2ης πτήσης για τη Σουηδία για το ματς με αντίπαλο την Έλφσμποργκ, για τον Α' προκριματικό του Γιουρόπα Λιγκ!

Παλιούρας: «Γίνονται προσπάθειες για να υπάρξει και 2η πτήση για Σουηδία»-ThemaSports
01/07 @ 11:14

Παλιούρας: «Γίνονται προσπάθειες για να υπάρξει και 2η πτήση για Σουηδία»

Δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM έκανε ο εκπρόσωπος Τύπου της Πάφος FC, Πολύβιος Παλιούρας, ο οποίος μίλησε για όλα όσα αφορούν την ομάδα του.

Δείχνει με το... «καλημέρα» τις «άγριες» διαθέσεις του!-ThemaSports
30/06 @ 23:21

Δείχνει με το... «καλημέρα» τις «άγριες» διαθέσεις του!

Συνεχίζει... φορτσάτος από την περσινή σεζόν ο Ζάιρο!

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ