Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 μίλησε ο Γενικός Διευθυντής της Πάφου, Χάρης Θεοχάρους.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Αναλυτικά: 

Για το γηπεδικό: «Ότι έχουμε φτάσει σε αυτό το σημείο αυτό τα λέει όλα, χωρίς να είναι ευθηνή του ΚΟΑ, εμάς ή της ΚΟΠ. Το πρόβλημα θα είναι χειρότερο τα επόμενα χρόνια. Η Πάφος δυσκολεύεται να βρει στέγη στην ίδια της επαρχία, ακόμα και ομάδες που ανεβαίνουν από την δεύτερη κατηγορία δεν μπορούν να βρουν έδρα. Θεωρώ πως θα πάρουμε την έγκριση για την φετινή χρονιά στο Στέλιος Κυριακίδης. Όμως θα πρέπει τον Μάιο του 24 να βρούμε γήπεδο».

Για τον χρόνο της απόφασης του γηπεδικού: «Σε λίγες ώρες θεωρώ πως θα έχουμε το επίσημο έγγραφο για να αγωνιζόμαστε στο Στέλιος Κυριακίδης».

Για την συνεδρία του ΚΟΑ: «Όχι είναι κάθε Τρίτη που έχει ο ΚΟΑ συνεδρία, η απόφαση έχει παρθεί, είμαστε στο διαδικαστικό».

Για το γηπεδικό ζήτημα στην Κύπρο: «Θεωρώ ότι θα είμαστε εντάξει με το Στέλιος Κυριακίδης και δεν έχει να κάνει μόνο με την Πάφο, αντιλαμβάνεστε σε ένα πρωτάθλημα με 14 ομάδες θα παίξουμε σε 5-6 γήπεδα το πολύ. Υπάρχει έλλειψη γηπέδων και πρέπει να βρούμε τις λύσεις για να φιλοξενούν τις ομάδες μας».

Για το πρόβλημα που θα υπάρξει στο μέλλον: «Θεωρώ είναι απόφαση πως ξεκινάει τον Μάιο του 24. Έχουμε αυτούς τους 10 μήνες μπροστά μας για να βρούμε τις λύσεις στο να φτιαχτεί το ταρτάν. Ελπίζω να βρούμε λύσεις στην επαρχία τους πρώτους μήνες ώστε να φτιαχτεί το ταρτάν».

Για τα προβλήματα που έφερε το γηπεδικό ζήτημα: «Δεν μπορούμε να ανακοινώσουμε διαρκείας χωρίς να ξέρουμε που θα αγωνιζόμαστε, επηρεαζόμαστε και στο μεταγραφικό . Οι ιδιοκτήτες βλέποντας αυτήν την κατάσταση στο πίσω μέρος του μυαλού τους σκέφτονται για την επένδυση της ομάδας. Ελπίζω να τελειώσει καλά αυτό το θέμα».

Για Τάνκοβιτς και Μπρούνο: «Αν κουβαλούν τιμωρίες θα χάσουν την πρώτη αγωνιστική».

Για το μεταγραφικό πλάνο: «Υπάρχουν κάποιες θέσεις που θα γίνει ενίσχυση η ομάδα , πχ του αριστερού μπακ. Στο στάδιο προετοιμασίας θα ενσωματωθούν ποδοσφαιριστές που τους θέλει η ομάδα. Το πιο σωστό είναι να έχει και άποψη ο προπονητής. Καθυστερήσαμε λόγω και της έλευσης του προπονητή. Θα έχουμε αφίξεις τις επόμενες 15 μέρες».

Για Ζουζίνιο: «Ήταν με υποσχετική στην ομάδα μας, από Ουκρανική ομάδα. Είχαμε κάποια προβλήματα με τραυματισμούς, ο προπονητής ήθελε κάτι διαφορετικό στο άκρο της άμυνας».

Για Μπάιριτς και Κανέ: «Έγινε προσπάθεια για να μείνει ο Κανέ, τον ήθελαν ομάδες και εντός και εκτός Κύπρου. Ταίριαζέ στα πλάνα της ομάδας, από κει και πέρα δόθηκε ο χρόνος και στον Μπάιριτς. Όμως έχουμε και πλάνο β και γ, αλλά ο χρόνος για τον κάθε ποδοσφαιριστή είναι συγκεκριμένος και θα κινηθούμε αλλού αν δεν προχωρήσει».

Για την ανανέωση Κανέ: «Σίγουρα ήθελε να μείνει στην ομάδα μας, αγάπησε την πόλη την ομάδα. Από κει και πέρα είναι παίχτης μας για ακόμη τρία χρόνια και θα εξελιχθεί».

Για τα κενά στο ρόστερ: «Μόνο με τις αποχωρήσεις ξέρετε πως 4 προσθήκες είναι απαραίτητες μόνο για τον κατάλογο Α, θα κινηθούμε και για κατάλογο Β».

Για την καθυστερημένη ένταξη ποδοσφαιριστών: «Κοιτάξετε, σίγουρα είναι καλύτερα να έχεις γρήγορα τους ποδοσφαιριστές στην διάθεση σου. Την στιγμή που έχουμε μέχρι τα μέσα Σεπτεμβρίου να κλείσουμε το ράστερ, υπάρχουν ποδοσφαιριστές που κατά τον Ιούλη δεν θα έρθουν Κύπρο. Μετά θα μπορούμε να τους πάρουμε».

Για το ενδιαφέρον σε ποδοσφαιριστές: «Εάν δεν είναι καλός παίχτης δεν θα ενδιαφερθούμε, θα δούμε όλους τους ποδοσφαιριστές στο αγωνιστικό χώρο. Για παράδειγμα ο Αμπντουραχίμι. Δεν είναι θέμα η χρονική στιγμή, όμως είναι καλύτερα να έρθουν από την αρχή».

Για τα φιλικά παιχνίδια: «Σίγουρα 2 από αυτούς τους αγώνες θα είναι τηλεοπτικοί από την Cablenet, θα αφορούν τα τελευταία 2 με τις Γερμανικές ομάδες».

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Οι προβλέψεις των ποδοσφαιριστών της Πάφου για τον νικητή του EURO (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
02/07 @ 20:37

Οι προβλέψεις των ποδοσφαιριστών της Πάφου για τον νικητή του EURO (ΒΙΝΤΕΟ)

Οι ποδοσφαιριστές της Πάφου προβλέπουν τον νικητή του EURO24.

Οι κορυφαίες στιγμές της σεζόν για την Πάφο (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
02/07 @ 16:51

Οι κορυφαίες στιγμές της σεζόν για την Πάφο (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Πάφος μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ανέβασε τις πέντε κορυφαίες στιγμές της σεζόν.

Ανακοίνωση Πάφου για Ικόκο-ThemaSports
01/07 @ 16:56

Ανακοίνωση Πάφου για Ικόκο

Τον Ικόκο αποχαιρέτησε και επίσημα η Πάφος.

Παφίτικη ΤΡΕΛΑ!-ThemaSports
01/07 @ 11:27

Παφίτικη ΤΡΕΛΑ!

Όπως ανέφερε με σημερινές ραδιοφωνικές του δηλώσεις ο Πολύβιος Παλιούρας, γίνονται σκέψεις για διευθέτηση και 2ης πτήσης για τη Σουηδία για το ματς με αντίπαλο την Έλφσμποργκ, για τον Α' προκριματικό του Γιουρόπα Λιγκ!

Παλιούρας: «Γίνονται προσπάθειες για να υπάρξει και 2η πτήση για Σουηδία»-ThemaSports
01/07 @ 11:14

Παλιούρας: «Γίνονται προσπάθειες για να υπάρξει και 2η πτήση για Σουηδία»

Δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM έκανε ο εκπρόσωπος Τύπου της Πάφος FC, Πολύβιος Παλιούρας, ο οποίος μίλησε για όλα όσα αφορούν την ομάδα του.

Δείχνει με το... «καλημέρα» τις «άγριες» διαθέσεις του!-ThemaSports
30/06 @ 23:21

Δείχνει με το... «καλημέρα» τις «άγριες» διαθέσεις του!

Συνεχίζει... φορτσάτος από την περσινή σεζόν ο Ζάιρο!

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ