Ο πρόεδρος του ΠΑΣΠ, Σπύρος Νεοφυτίδης, ήταν καλεσμένος στον Super Sport FM 104,0.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Αναλυτικά:

Για την υπόθεση των δύο ποδοσφαιριστών: «Σαν Σύνδεσμος είναι ξεκάθαρες οι θέσεις μας και ιδιαίτερα κάποιον που έχει προχωρήσει σε χειραγώγηση αγώνα. Αυτό θέλουμε να το ξεκαθαρίσουμε. Όμως από εκεί και πέρα, όταν κάποιο μέλος μας ζητά βοήθεια, οφείλουμε να του την παρέχουμε. Στην συγκεκριμένη περίπτωση φαίνεται πως δεν ακούστηκαν όπως θα έπρεπε να ακουστούν. Αδικήθηκαν παράφορα από την απόφαση και ήταν ένας από τους λόγους που προχωρήσαμε στην έφεση. Επειδή άκουσα τον κο Ευθυμίου που μίλησε σε τηλεοπτικό σταθμό, θα συμφωνήσω μαζί του πως εκδικάζονταν τα θέματα και ήταν παρόν οι εμπλεκόμενοι. Δεν μπορώ να καταλάβω πως έχει δοθεί η αρμοδιότητα σε έναν άνθρωπο να αποφασίζει. Αύριο θα βγάλουμε ένα βίντεο με τους δύο ποδοσφαιριστές που λένε τα πράγματα όπως έγινε.

Φαίνεται πως υπάρχουν πάρα πολλά κενά σημεία μέσα στην υπόθεση. Είναι πολλά τα νομικά σημεία που πρέπει να εξεταστούν. Και φαίνεται πως μέσα από αυτά, αδικήθηκαν οι παίκτες παράφορα. Θα αναφερθώ μόνο σε ένα σημείο, αντιπροσωπευτικό. Η έρευνα γράφει ξεκάθαρα πως δεν ικανοποιούνταν τα συστατικά στοιχεία για την χειραγώγηση του αγώνα. Η ίδια η επιτροπή το γράφει. Από εκεί και πέρα γίνεται μία τοποθέτηση, που χωρίς να γίνει η οποιαδήποτε ανάλυση της απόδοσης των δύο παικτών, πάρθηκε μία απόφαση βάση της απόδοσης των ποδοσφαιριστών. Αυτό είναι τεράστιο λάθος και θα πρέπει να επανεξεταστεί η υπόθεση. Αν αποδειχθεί πως είναι όντως ένοχοι, τότε θα τους διαγράψουμε και από μέλη μας.

Ένας ποδοσφαιριστής 19 ετών έρχεται στην Κύπρο για να παίξει ποδόσφαιρο. Επιλέχθηκε από τον πρωταθλητή Άρη. Πάει δανεικός στην ΠΑΕΕΚ και στο πρώτο του παιχνίδι πήγε να χειραγωγήσει έναν αγώνα; Και μπαίνει ποινή ισόβιου αποκλεισμού, που είναι ακόμα μεγαλύτερο λάθος».

Τι πρέπει να κάνει ο Σύνδεσμος: «Αυτό που πρέπει να κάνουμε, το κάναμε. Καταθέσαμε την έφεση και πιστεύω πως θα τους δοθεί η ευκαιρία να δικαστούν δίκαια. Φάνηκε στην πορεία πως ο Κύπρος αγωνίστηκε μετά από καιρό απουσίας, λόγω τραυματισμού. Στην ενδεκάδα της ΠΑΕΕΚ έπαιξαν εφτά ποδοσφαιριστές που πρώτη φορά έπαιζαν βασικοί. Δεν θέλω να καλύψω οποιονδήποτε, αλλά δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα μία ομάδα της Β’ κατηγορίας με εφτά αναπληρωματικούς να αντιμετωπίζει μία Ανόρθωση που καίγεται για την πρόκριση».

Αν υπάρχουν πιθανότητες να ανατραπεί η απόφαση: «Νομίζω πως ναι. Υπάρχουν πάρα πολλές πιθανότητες. Μακάρι να παρουσιάσουν ο καθένας τα στοιχεία του και το δικαστήριο να πάρει σωστή απόφαση. Κανένα δικαστήριο του κόσμου δεν παίρνει απόφαση ισόβια, χωρίς να έχει όλα τα στοιχεία μπροστά του».

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΑΣΠ: Πότε θα τοποθετηθεί για την απαγόρευση μετακίνησης οπαδών -ThemaSports
07/07 @ 11:24

ΠΑΣΠ: Πότε θα τοποθετηθεί για την απαγόρευση μετακίνησης οπαδών

Σημαντική ανάρτηση από τον εκτελεστικό πρόεδρο του ΠΑΣΠ Σπύρο Νεοφυτίδη

Δυνατό ΜΠΑΣΙΜΟ Κυπριακής ομάδας για Λαΐφη!-ThemaSports
05/07 @ 16:38

Δυνατό ΜΠΑΣΙΜΟ Κυπριακής ομάδας για Λαΐφη!

Ξανά στο προσκήνιο το όνομα του Κωνσταντίνου Λαΐφη!

Οικονομικά κίνητρα από την ΚΟΠ για χρησιμοποίηση Κυπρίων ποδοσφαιριστών-ThemaSports
05/07 @ 11:57

Οικονομικά κίνητρα από την ΚΟΠ για χρησιμοποίηση Κυπρίων ποδοσφαιριστών

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΚΟΠ στην τελευταία του συνεδρία αποφάσισε την παραχώρηση οικονομικών κινήτρων στα Σωματεία Α’ Κατηγορίας για χρησιμοποίηση ποδοσφαιριστών που ήταν εγγεγραμμένοι στο μητρώο της ΚΟΠ πριν την συμπλήρωση του 18ου έτους της ηλικίας τους για την ποδοσφαιρική περίοδο 2024-2025.

ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ 2024/25: Οι ταυτότητες των μεταγραφικών αποκτημάτων-ThemaSports
06/07 @ 23:45

ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ 2024/25: Οι ταυτότητες των μεταγραφικών αποκτημάτων

Οι μεταγραφικές κινήσεις των ομάδων με ένα κλικ...

Ανένδοτος για τις μετακινήσεις ο Υπουργός Δικαιοσύνης, δήλωσε αδυναμία αστυνόμευσης ο Αρχηγός Αστυνομίας-ThemaSports
04/07 @ 19:45

Ανένδοτος για τις μετακινήσεις ο Υπουργός Δικαιοσύνης, δήλωσε αδυναμία αστυνόμευσης ο Αρχηγός Αστυνομίας

Δεν βγήκε... άσπρος καπνός από τη σημερινή συνάντηση του Προέδρου της ΚΟΠ, Γιώργου Κούμα με τον Υπουργό Δικαιοσύνης, Μάριο Χαρτσιώτη, για το θέμα των μετακινήσεων των φιλοξενούμενων οπαδών.

Από τριφύλλι... σε τριφύλλι!-ThemaSports
04/07 @ 15:49

Από τριφύλλι... σε τριφύλλι!

Από Ομόνοια σε... Ομόνοια ο Πάρης Ψάλτης!

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ