Ο Χάρης Θεοχάρους παραχώρησε δηλώσεις στον Super Sport FM 104.0.

Ακολουθήστε μας στο Google news

 

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ:

Για τα φιλικά: «Στις 19:00 θα παίξουμε με την Χαϊντενχάιμ. Πολύ μεγάλο φιλικό για εμάς, πριν επιστρέψουμε στη βάση μας. Στις 2 Αυγούστου ερχόμαστε και παίζουμε στις 6 του μήνα με την ομάδα του Απόλλωνα στο «Alphamega». Στη συνέχεια θα δώσουμε φιλικό με τη Δόξα πριν την έναρξη των υποχρεώσεων».

Για τα μεταγραφικά: «Μένουμε να δούμε εάν θα χρησιμοποιήσει τους νέους παίκτες ο προπονητής στο φιλικό. Οι παίκτες που έρχονται, είναι μέσω καλού σκάουτινγκ, ωστόσο, εάν είναι καλές οι προσθήκες θα φανεί στο αγωνιστικό «κομμάτι» και κυρίως στις επίσημες υποχρεώσεις».

Για Καμαρά: «Δεν είπα ποτέ ότι υπάρχει προσέγγιση στον Ολυμπιακό για τον Καμαρά, σημείωσα ότι μας ενδιαφέρει κάθε καλή περίπτωση. Δεν μπήκαμε σε συνομιλίες για τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή. Όσοι είναι στα πλάνα του προπονητή, θεωρώ ότι θα βρίσκονται στο δυναμικό μας αυτή τη χρονιά».

Για τους στόχους: «Θα διεκδικήσουμε καθαρά το πρωτάθλημα και το κύπελλο, δεν «κυνηγάμε» μόνο την Ευρώπη. «Κτυπήσαμε» τις διακρίσεις την περσινή περίοδο, θα το κάνουμε και φέτος. Ο κόσμος περιμένει πολλά από εμάς και μας στηρίζει, καθώς παίρνει εισιτήριο διαρκείας. Η αλήθεια είναι πως εάν «δέσουν» όλα τα συστατικά, μπορούν να έρθουν τρόπαια στην ομάδα».

Για τον Μπρούνο και την πρόοδο του: «Όταν προετοιμάζεσαι εξ αρχής στην προετοιμασία και δένεσαι με τους συμπαίκτες σου είναι διαφορετικό. Ο Μπρούνο θα είναι ανώτερος και διαφορετικός τη φετινή περίοδο, αυτό είναι δεδομένο. Χρειάζεται μερική πίστωση χρόνου σε κάποιους παίκτες».

Για τα δυνατά φιλικά: «Τα φιλικά είναι δυνατά, γερή ήταν και η προετοιμασία. Η ομάδα εάν παραμείνει υγιέστατη μπορεί να καταφέρει πολλά».

Για το «Στέλιος Κυριακίδης» και την παραμονή της Πάφος FC στην έδρα της: «Το μοναδικό δεδομένο είναι ότι την επόμενη χρονιά θα βρισκόμαστε στο «Στέλιος Κυριακίδης». Θα διαφανεί το μέλλον της Πάφος FC λίγο αργότερα, δηλαδή εάν θα παραμείνουμε στο γήπεδο που παίζουμε τώρα ή θα κτιστεί νέο ιδιόκτητο γήπεδο». Οι ιδιοκτήτες έχουν δαπανήσει αρκετά λεφτά, παρατηρούν όμως πόσο δύσκολα είναι να φέρουν κάποιες αλλαγές στην ομάδα και την πόλη. Οι άνθρωποι αυτοί θα κάνουν υπολογισμούς και θα προχωρήσουν στις επόμενες κινήσεις. Τους λυπεί που συναντούν πόρτες «κλειστές», σε αντίθεση με κάποιους άλλους. Θα βρεθούν λύσεις σας το εγγυώμαι, μέχρι και στο γηπεδικό. Η αλήθεια είναι ότι δεν τυγχάνουμε της ίδιας μεταχείρισης όπως γίνεται με άλλες ομάδες του πρωταθλήματος. Η Πάφος FC και οι ιδιοκτήτες της ευελπιστούν ότι αυτό θα αλλάξει άμεσα. Οι άνθρωποι αυτοί έχουν όραμα. Θέλουν να αλλάξουν την ομάδα και να προσφέρουν στο κυπριακό ποδόσφαιρο».

Για τις εργασίες στα γήπεδα: «Δίνονται βοήθειες στις ομάδες και τα υπόλοιπα γήπεδα, καλά κάνουν σε αυτό το κομμάτι, καθώς όλα τα γήπεδα της πρώτης και της δεύτερης κατηγορίας, χρειάζονται ανακαίνιση. Θέλουμε να γίνονται βελτιωτικά έργα και στα υπόλοιπα γήπεδα. Στο «Στέλιος Κυριακίδης» δεν έγιναν τα απαραίτητα έργα και αυτό προβληματίζει τους ιδιοκτήτες. Η Πάφος δεν τυγχάνει της ίδιας μεταχείρισης. Ας ελπίσουμε στο μέλλον να είμαστε και εμείς μία ομάδα με την ίδια αντιμετώπιση από όλους».

 

 

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Οι προβλέψεις των ποδοσφαιριστών της Πάφου για τον νικητή του EURO (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
02/07 @ 20:37

Οι προβλέψεις των ποδοσφαιριστών της Πάφου για τον νικητή του EURO (ΒΙΝΤΕΟ)

Οι ποδοσφαιριστές της Πάφου προβλέπουν τον νικητή του EURO24.

Οι κορυφαίες στιγμές της σεζόν για την Πάφο (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
02/07 @ 16:51

Οι κορυφαίες στιγμές της σεζόν για την Πάφο (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Πάφος μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ανέβασε τις πέντε κορυφαίες στιγμές της σεζόν.

Ανακοίνωση Πάφου για Ικόκο-ThemaSports
01/07 @ 16:56

Ανακοίνωση Πάφου για Ικόκο

Τον Ικόκο αποχαιρέτησε και επίσημα η Πάφος.

Παφίτικη ΤΡΕΛΑ!-ThemaSports
01/07 @ 11:27

Παφίτικη ΤΡΕΛΑ!

Όπως ανέφερε με σημερινές ραδιοφωνικές του δηλώσεις ο Πολύβιος Παλιούρας, γίνονται σκέψεις για διευθέτηση και 2ης πτήσης για τη Σουηδία για το ματς με αντίπαλο την Έλφσμποργκ, για τον Α' προκριματικό του Γιουρόπα Λιγκ!

Παλιούρας: «Γίνονται προσπάθειες για να υπάρξει και 2η πτήση για Σουηδία»-ThemaSports
01/07 @ 11:14

Παλιούρας: «Γίνονται προσπάθειες για να υπάρξει και 2η πτήση για Σουηδία»

Δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM έκανε ο εκπρόσωπος Τύπου της Πάφος FC, Πολύβιος Παλιούρας, ο οποίος μίλησε για όλα όσα αφορούν την ομάδα του.

Δείχνει με το... «καλημέρα» τις «άγριες» διαθέσεις του!-ThemaSports
30/06 @ 23:21

Δείχνει με το... «καλημέρα» τις «άγριες» διαθέσεις του!

Συνεχίζει... φορτσάτος από την περσινή σεζόν ο Ζάιρο!

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ