Themasports

Δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM έκανε ο πρόεδρος του ΠΑΣΠ, Σπύρος Νεοφυτίδης.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Οι σημαντικότερες τοποθετήσεις του:

Για την ερευνά που θα διεξάγει η Επιτροπή Δεοντολογίας για την χειραγώγηση του ΠΑΕΕΚ-Ανόρθωση: «Είναι θετική αυτή η ανακοίνωση, όσον αφορά την εξέλιξη της υπόθεσης. Επειδή το θέμα το χειρίζεται το νομικό τμήμα μαζί με τους παίκτεςν δεν μπορούμε να πούμε κάτι σαν ΠΑΣΠ. Είναι πολύ θετικό το ότι διοριστήκαν δύο ερευνώντες λειτουργοί για να δουν ξανά την υπόθεση».

Για το αν θα δικαιωθούν οι δύο παίκτες: «Πρέπει να ρωτήσετε την Επιτροπή. Δεν μπορούμε να πούμε κάτι τέτοιο. Σαν ΠΑΣΠ έχουμε προβεί στη διαδικασία της έφεσης. Θα τοποθετηθούμε τις επόμενες ώρες με ανακοίνωση».

Για το ποτέ έχει οριστεί η έφεση για τους δύο ποδοσφαιριστές που τιμωρήθηκαν: «Δυστυχώς έχει οριστεί 5 Σεπτέμβριου η έφεση, που για εμάς δεν είναι και ότι καλύτερο να οριστεί μετά από 1,5 μήνα. Δεν είναι καλό για τους παίκτες, γιατί θα πρέπει να περιμένουν καιρό εάν θα δικαιωθούν. Οι εκτιμήσεις μας είναι ότι έχει γίνει μια εξαιρετική δουλειά από το νομικό τμήμα και περιμένουμε περισσότερα από το εφετείο. Φαίνεται ότι κάτι υπάρχει. Για εμάς είναι θετική αυτή η εξέλιξη από την Επιτροπή Δεοντολογίας».

Για τους θεσμούς και τη διαφάνεια: «Είμαστε οι πρώτοι που φωνάξαμε για τους θεσμούς και κάναμε την πρώτη μεγάλη έρευνα. Γνωρίζετε την έρευνα. Υπάρχουν μεγάλες παραλήψεις και θα φανεί κατά τη διάρκεια της έφεσης. Η ανακοίνωση της Επιτροπής είναι πολύ γενική και περιμένουμε να ενημερωθούμε. Φαίνεται ότι η επιτροπή δεοντολογίας άκουσε το αίτημα του νομικού τμήματος».

Για το αν θα προβούν σε κινήσεις κατά της ΚΟΠ οι δύο παίκτες σε περίπτωση που δικαιωθούν: «Ειλικρινά δεν αφορά καθόλου αυτό το θέμα τον ΠΑΣΠ. Είναι προσωπικό θέμα των ποδοσφαιριστών. Αυτό που ισχύει, ειναι πως ο ισόβιος αποκλεισμός είναι η τιμωρία τους. Είναι πολύ νωρίς να μιλάμε για οτιδήποτε άλλο. Θέλουμε να διασφαλίσουμε πως θα γίνει μια δίκαιη δίκη. Ελπίζουμε πως θα δικαιωθούν».

Για το αν έχει δικαίωμα η οποιαδήποτε ομάδα να βάζει παίκτες που τέθηκαν εκτός πλάνων να προπονούνται με την Κ19: «Εάν είναι εκτός πλάνων, δεν έχει κανένα δικαίωμα η ομάδα να το κάνει αυτό. Εάν δεν υπάρχει ιδιαίτερος όρος στο συμβόλαιο πως αποδέχεται να προπονείται με μικρότερη ηλικία, καμία ομάδα δεν έχει το δικαίωμα να επιβάλει σε οποιονδήποτε παίκτη να προπονείται σε άλλη ηλικιακή κατηγορία».

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Δεύτερο τεστ… αρνητικό: «Άνευρος» ο ΠΑΟΚ, ηττήθηκε με 1-0 από τη Χιμπέρνιαν!-ThemaSports
06/07 @ 19:06

Δεύτερο τεστ… αρνητικό: «Άνευρος» ο ΠΑΟΚ, ηττήθηκε με 1-0 από τη Χιμπέρνιαν!

Δεν έπεισε ιδιαίτερα ο ΠΑΟΚ του Ρασβάν Λουτσέσκου, στο δεύτερο φιλικό επί ολλανδικού εδάφους, με συνέπεια να ηττηθεί με 1-0 από τη Χιμπέρνιαν. «Πειραματικές» ενδεκάδες από τον Ρουμάνο προπονητή, το τελικό σκορ διαμορφώθηκε από νωρίς, όπως και απέναντι στην ΑΕΚ Λάρνακας.

Έναρξη προπώλησης για Έλφσμποργκ-ThemaSports
05/07 @ 15:02

Έναρξη προπώλησης για Έλφσμποργκ

Η ενημέρωση της Πάφου.

Υπέγραψε ο Bojan!-ThemaSports
05/07 @ 14:37

Υπέγραψε ο Bojan!

Η ανακοίνωση της Ανόρθωσης.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ από την Ολλανδία...-ThemaSports
05/07 @ 14:06

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ από την Ολλανδία...

Η ΑΕΚ παρουσιάζει φωτογραφικό υλικό από την πρωινή προπόνηση της ομάδας στην Ολλανδία...

Απίθανο: Η φωτογραφία του έξι μηνών Γιαμάλ όταν έκανε μπάνιο με τον Μέσι πριν από 16 χρόνια!-ThemaSports
05/07 @ 13:20

Απίθανο: Η φωτογραφία του έξι μηνών Γιαμάλ όταν έκανε μπάνιο με τον Μέσι πριν από 16 χρόνια!

Μια φωτογραφία του Λαμίν Γιαμάλ με τον Λιονέλ Μέσι πριν από περίπου 16 χρόνια δημοσίευσε ο πατέρας του νεαρού ταλέντου της Ισπανίας και της Μπαρτσελόνα.

Κλείνει Ερναντέζ!-ThemaSports
04/07 @ 21:10

Κλείνει Ερναντέζ!

Πολύ κοντά σε μία σπουδαία μεταγραφή είναι η πρωταθλήτρια Αγγλίας, Μάντσεστερ Σίτι.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ