Οι Ισραηλινοί -και όχι μόνο φυσικά- έμειναν με το στόμα ανοιχτό με όσα είδαν από τον Γιάννη Κωνσταντέλια, ο οποίος μπήκε στο παιχνίδι του ΠΑΟΚ με την Μπεϊτάρ στην Ιερουσαλήμ στο τελευταίο 20άλεπτο και έκανε… μαγικά, «σφραγίζοντας» τη μεγάλη νίκη και την πρόκριση για τον «δικέφαλο του Βορρά»!

Ακολουθήστε μας στο Google news

Ο Λουτσέσκου, λοιπόν, κλήθηκε στη συνέντευξη Τύπου να απαντήσει σε ερώτηση για τον νεαρό, τονίζοντας ότι «ήταν φανταστικός απόψε, αλλά πρέπει να συνεχίσει με ταπεινότητα».

Αναλυτικά, είπε: «Έχει ταλέντο, αλλά θα πρέπει να δουλέψει σε αρκετά κομμάτια του παιχνιδιού, είναι σημαντική η εκπαίδευση και ο δρόμος, που θα ακολουθήσει. Σήμερα έμεινε στον πάγκο, ίσως αυτό άλλαξε κάτι στο μυαλό του και ήταν φανταστικός. Ελπίζω και στο μέλλον να κινηθεί με έναν ταπεινό τρόπο».

Από εκεί και πέρα, ο τεχνικός του ΠΑΟΚ δήλωσε: «Το σημερινό ήταν ένα ωραίο σε θέαμα παιχνίδι, αλλά και πολύ σημαντικό, γιατί δίνει τη δυνατότητα στην ομάδα να αντιληφθεί ό,τι ο καθένας μπορεί να συνεισφέρει και να μην κοιτάξει κάτι άλλο. Θα πρέπει να κρατήσουμε αυτό, που μας έδειξε το παιχνίδι, αυτή η πρόκριση. Είδαμε τη συμπεριφορά των παικτών, εκείνων, που αγωνίστηκαν και εκείνων, που ήρθαν από τον πάγκο».

Στη συνέχεια, υποστήριξε πως «δεν έχει κλείσει ενδεχομένως το γκρουπ, αλλά τώρα, που μιλάμε, πρέπει να βελτιωθούμε παιχνίδι με παιχνίδι, μέρα με την ημέρα». Και πρόσθεσε: «Είναι το τελευταίο και το μοναδικό σχόλιο για τις μεταγραφές. Με νοιάζει μόνο η προετοιμασία των παικτών μου για το επόμενο ματς. Έχω πει ότι ο Αύγουστος είναι ένας μήνας, που μπορούν να παρουσιαστούν καταστάσεις για να δημιουργήσουν μία διαφορετική δυναμική. Ξέρω πότε η ομάδα είναι καλά και πότε δεν είναι καλά…».

Για τον Σαμάτα, σημείωσε: «Πολύ θετικό στοιχείο ότι καταφέραμε να δώσουμε αγωνιστικά λεπτά σε παίκτες όπως ο Σαμάτα, προκειμένου να είναι περισσότερο έτοιμοι για τις επόμενες προκλήσεις, που θα έχουμε».

Για την επόμενη πρόκληση του ΠΑΟΚ: «Τι να σχολιάσω για τη Χάιντουκ; Μόλις τελείωσε αυτό το παιχνίδι. Θα αναλύσουμε πλήρως από αύριο την κατάσταση, μέχρι σήμερα ήμασταν απόλυτα συγκεντρωμένοι στην Μπεϊτάρ».

Για τα «δώρα» της Μπεϊτάρ: «Υπάρχουν πολλοί παίκτες από το γκρουπ μας, που δεν έχουν ευρωπαϊκή εμπειρία. Ίσως ένας δύο παίκτες. Το ποδόσφαιρο αφορά και την πνευματική προετοιμασία, ίσως και εμείς οδηγήσαμε την Μπεϊτάρ στα λάθη και στα δώρα, αλλά από την άλλη πλευρά, και εμείς κάναμε ένα δώρο με την αποβολή σε εκείνο το σημείο του αγώνα».

Sport-fm.gr

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το "γράμμα" του Αλεξανδρή στον Ελ Κααμπί: "Μείνε στην ομάδα που σε πίστεψε, ο Ολυμπιακός είναι στο σπίτι σου"-ThemaSports
05/07 @ 15:12

Το "γράμμα" του Αλεξανδρή στον Ελ Κααμπί: "Μείνε στην ομάδα που σε πίστεψε, ο Ολυμπιακός είναι στο σπίτι σου"

Ο Αλέξης Αλεξανδρής έστειλε το δικό του μήνυμα στον Αγιούμπ Ελ Κααμπί, ζητώντας του να παραμείνει στον Ολυμπιακό και τα επόμενα χρόνια.

Ο Αμρ Ουάρντα στο ΣΕΦ με φανέλα Αιγύπτου για το Προολυμπιακό (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)-ThemaSports
04/07 @ 19:58

Ο Αμρ Ουάρντα στο ΣΕΦ με φανέλα Αιγύπτου για το Προολυμπιακό (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Ο Αμρ Ουάρντα δεν έχασε την ευκαιρία να δει από κοντά την εθνική ομάδα της Αιγύπτου απέναντι στην Ελλάδα στο Προολυμπιακό Τουρνουά.

Εντοπίστηκε και οδηγείται στη φυλακή ο 27χρονος που καταδικάστηκε για τον θάνατο του Νάσου Κωνσταντίνου-ThemaSports
04/07 @ 11:32

Εντοπίστηκε και οδηγείται στη φυλακή ο 27χρονος που καταδικάστηκε για τον θάνατο του Νάσου Κωνσταντίνου

Στη φυλακή οδηγείται ο 27χρονος που καταδικάστηκε την περασμένη Δευτέρα από το Εφετείο για τον θάνατο του 24χρονου Νάσου Κωνσταντίνου, ύστερα από οπαδικό επεισόδιο, τον Απρίλιο του 2017, στη Θεσσαλονίκη.

«Αμπουμπακάρ αντί Ελ Κααμπί στον Ολυμπιακό»!-ThemaSports
04/07 @ 11:24

«Αμπουμπακάρ αντί Ελ Κααμπί στον Ολυμπιακό»!

Eάν ο Ελ Κααμπί αποχωρήσει, τότε τη θέση του στον Ολυμπιακό θα πάρει ο Αμπουμπακάρ της Μπεσίκτας!

The Incredibles movie: Το ντοκιμαντέρ του πρωταθλητή ΠΑΟΚ (BINTEO)-ThemaSports
04/07 @ 11:00

The Incredibles movie: Το ντοκιμαντέρ του πρωταθλητή ΠΑΟΚ (BINTEO)

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ έβγαλε στη δημοσιότητα την ταινία για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Stoiximan Super League 2023-24.

 Προβάρει τα «κιτρινόμαυρα» ο Στρακόσα-ThemaSports
04/07 @ 08:04

Προβάρει τα «κιτρινόμαυρα» ο Στρακόσα

Στην τελική ευθεία είναι η μεταγραφή του Αλβανού τερματοφύλακα στην «Ένωση», την ώρα που φουντώνουν οι φήμες για την περαιτέρω ενίσχυση της ομάδας.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ