O παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του ΑΠΟΕΛ, Μάριος Ηλία, μίλησε στον Super Sport FM 104.0.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Για τη νίκη στη Σερβία: «Ήταν πολύ σημαντική και η νίκη και η πρόκριση. Πρωτίστως γιατί είναι ένας καινούργιος προπονητής που θα τον βοηθήσει. Όπως και τους παίκτες. Αν δούμε και τα δύο παιχνίδια, το γεγονός πως κρατήθηκε ο βασικός κορμός βοήθησε. Μπορώ να πω πως στο τέλος η εμπειρία και η ηρεμία της ομάδας βοήθησε στην πρόκριση. Ο ΑΠΟΕΛ κατά διαστήματα ήταν αρκετά καλός, αν εξαιρέσουμε κάποιες στιγμές, και άξιζε την πρόκριση. Από ό,τι φαίνεται η Σερβία είναι αγαπημένος προορισμός. Τώρα η ομάδα θα προετοιμαστεί για το επόμενο παιχνίδι και είμαι σίγουρος ότι θα τα καταφέρει ο ΑΠΟΕΛ, η Ντίλα Γκόρι είναι στα μέτρα του. Όμως βλέπουμε πως όλες οι ομάδες θέλουν προσοχή. Είναι σημαντικό ότι ο βασικός κορμός πήρε ακόμη δύο 90λεπτα στα πόδια του και θεωρώ πως ο ΑΠΟΕΛ θα παρουσιαστεί ακόμη καλύτερος στη συνέχεια».

Τι πρέπει να βελτιώσει: «Αυτό που είδα είναι ότι πρέπει να προσπαθήσει να μην έχει νεκρά διαστήματα στο παιχνίδι του. Αυτά τα σκαμπανεβάσματα όσο πιο πολύ τα σταθεροποιήσει θα παίξει πιο καλά. Είναι σημαντικό να έχει πιο ψηλές πτήσεις σε απόδοση και διάρκεια. Βλέπουμε ένα ΑΠΟΕΛ να πιέζει, έχει την κατοχή. Αυτά τα δύο στοιχεία είναι πολύ σημαντικά για την περαιτέρω πορεία της ομάδας και είμαι σίγουρος ότι θα έρθει και η σταθερότητα γιατί υπάρχει και ποιότητα και βάθος στο ρόστερ».

Για την Ντίλα Γκόρι: «Βάσει στατιστικών τη δεδομένη στιγμή, ο ΑΠΟΕΛ είναι το φαβορί. Αλλά αυτό είναι στα χαρτιά, πρέπει να το αποδείξει και στο γήπεδο. Το δεύτερο παιχνίδι θα είναι στο ΓΣΠ και ξέρουμε όλοι πόσο μεγάλη βοήθεια είναι ο κόσμος. Ένα καλό ΑΠΟΕΛ μπορεί να προκριθεί, όμως καθρέφτης είναι το γήπεδο. Τα πάντα πιστεύω θα εξαρτηθούν από την απόδοση του ΑΠΟΕΛ».

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Τα στιγμιότυπα από τη φιλική νίκη του ΑΠΟΕΛ απέναντι στην Σπάρτακ Σουμπότιτσα (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
30/06 @ 22:03

Τα στιγμιότυπα από τη φιλική νίκη του ΑΠΟΕΛ απέναντι στην Σπάρτακ Σουμπότιτσα (ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε από την Cablenet, τα στιγμιότυπα του φιλικού αγώνα που διεξήχθη στη Σερβία ανάμεσα στον ΑΠΟΕΛ και την Σπάρτακ Σουμπότιτσα.

Φέρνουν τον Γερμανό Μέγερ για τον άξονα οι πρωταθλητές!-ThemaSports
30/06 @ 21:21

Φέρνουν τον Γερμανό Μέγερ για τον άξονα οι πρωταθλητές!

Πολύ κοντά σε μία σπουδαία μεταγραφή φέρεται να βρίσκεται ο ΑΠΟΕΛ!

Νικηφόρο το πρώτο φιλικό... «ξεμούδιασμα» του ΑΠΟΕΛ στη Σερβία (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
30/06 @ 20:51

Νικηφόρο το πρώτο φιλικό... «ξεμούδιασμα» του ΑΠΟΕΛ στη Σερβία (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο ΑΠΟΕΛ επικράτησε απόψε σε φιλικό παιχνίδι που έγινε στη Σερβία, της Σπάρτακ Σουμπότιτσα με 2-1.

Η ενδεκάδα του Νταβίντ Γκαγιέγο για το φιλικό με την Σπάρτακ Σουμπότιτσα (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)-ThemaSports
30/06 @ 18:03

Η ενδεκάδα του Νταβίντ Γκαγιέγο για το φιλικό με την Σπάρτακ Σουμπότιτσα (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Δείτε την ενδεκάδα που επέλεξε ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ, Νταβίντ Γκαγιέγο, στο αποψινό (19:00) πρώτη φιλικό παιχνίδι της ομάδας του στη Σερβία, με αντίπαλο την Σπάρτακ Σουμπότιτσα.

Απρόοπτο στον ΑΠΟΕΛ με Δώνη!-ThemaSports
30/06 @ 11:22

Απρόοπτο στον ΑΠΟΕΛ με Δώνη!

Απρόοπτο στον ΑΠΟΕΛ με τον Τάσο Δώνη να τραυματίζεται στην προπόνηση της ομάδας και θα ακολουθήσει εξειδικευμένο πρόγραμμα για μια βδομάδα.

Ανεπίσημο ντεμπούτο για Γκαγιέγο-ThemaSports
30/06 @ 10:22

Ανεπίσημο ντεμπούτο για Γκαγιέγο

Ο ΑΠΟΕΛ δίνει απόψε (30/6, 19:00) το πρώτο του φιλικό επί σερβικού εδάφους με αντίπαλο τη Σπαρτάκ Σουμπότιτσα.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ