Πόλυς Χαραλάμπους

Το γκολ του Μαγιαμπέλα στα τελικά στάδια της αναμέτρησης, άλλαξε τι ισορροπίες για την υπόθεση διεκδίκησης της πρόκρισης στα πλέι οφφ του Τσιάμπιονς Ληγκ.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Η μείωση του σκορ σε 2-1 για τους πρωταθλητές Κύπρου, δεν αυξάνει μόνο τις πιθανότητες τους να περάσουν το εμπόδιο της Ρακόβ, αλλά τους «φτιάχνει» και την ψυχολογία ενόψει του επαναληπτικού στο «Άλφα Μέγα» την προσεχή Τρίτη (15/8).

Οι πράσινοι επηρεάστηκαν από το γκολ που δέχθηκαν από νωρίς, με το πέρασμα του χρόνου συνήλθαν. Κράτησαν περισσότερο τη μπάλα, δημιούργησαν μια-δυο φάσεις (με κορυφαία εκείνη του Μπένγκτσον) για να ισοφαρίσουν.

Η Ρακόφ δεν είναι ομάδα – φόβητρο, αλλά το γρήγορο γκολ φόρτωσε με άγχος, τους περισσότερους παίχτες της Κυπριακής ομάδας. Γι’ αυτό γινόντουσαν λάθη στην τελική πάσα, χαρακτηριστικό ήταν ότι δεν πήγαινε με τίποτε η μπάλα χθες, στον Γιανίκ Γκομίς.

Ο παίχτης που έκανε την «ματσαράγκα» πριν το πρώτο τέρμα, ο Στηβ Γιαγκό, υπέπεσε στο πέναλτι με τη συμπλήρωση μιας ώρας παιχνιδιού. Ο τηλεοπτικός φακός έδειξε ότι βρήκε στο πόδι τον αντίπαλο επιθετικό. «Βάρυνε» κι άλλο τα πόδια των παιχτών του Σπιλέφσκι το δεύτερο γκολ των Πολωνών.

Στα τελευταία 10-15 λεπτά, που ρίσκαραν περισσότερο, άρχισαν να βάζουν ξανά πίεση στα τετράγωνα του Κοβάσεβιτς. «Μίλησε» ο Μαγιαμπέλα με πανέμορφο τέρμα στο 88’, που αλλάζει την ροή της συζήτησης ενόψει της «μάχης» που θα γίνει στο βράδυ του Δεκαπενταύγουστου στην Λεμεσό.

Εκτιμούμε ότι τουλάχιστον ένα – δυο γκολ θα τα «βρει» στο δικό της περιβάλλον η ομάδα της Λεμεσού. Όμως, υπάρχει θέμα με την αμυντική συμπεριφορά της ομάδας, κάτι που είχε φανεί και στα δυο ματς με την Μπάτε.

Για τον Μπρόρσον, ο προπονητής της ταξιαρχίας, ανάφερε στην χθεσινή συνέντευξη τύπου, ανάφερε πως δεν είναι κάτι σοβαρό. Εκτιμώντας, ότι πιθανότατα θα είναι ετοιμοπόλεμος στον επαναληπτικό.

Οι 100 οπαδοί του Άρη, που βρέθηκαν σε ένα από τα πέταλα του γηπέδου της Ρακόβ, έγιναν σαν πουλάκια από την βροχή στη διάρκεια του δευτέρου ημιχρόνου. Όπως είδαμε από την τηλεόραση, για μερικά λεπτά έβρεχε… καρεκλοπόδαρα.

Θα πουν… χαλάλι, το βράδυ της επόμενης Τρίτης, αν και εφόσον η ομάδα τους καταφέρει να περάσει στα πλέι οφ του «Τσου Λου». Και να αποκλειστεί, δεν είναι το τέλος του κόσμου, αφού θα αγωνιστεί στα πλέι οφ του Γιουρόπα Ληγκ...

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Παπαδόπουλος: «Όλοι οι καλοί χωράνε» -  Τι είπε για Κβιλιτάια, Κακόριν, Μαγιαμπέλα και Σπιλέφσκι-ThemaSports
08/07 @ 11:41

Παπαδόπουλος: «Όλοι οι καλοί χωράνε» - Τι είπε για Κβιλιτάια, Κακόριν, Μαγιαμπέλα και Σπιλέφσκι

Δηλώσεις στον Super Sport FM έκανε ο υπεύθυνος επικοινωνίας του Άρη, Κώστας Παπαδόπουλος, ο οποίος μίλησε για όλα όσα απασχολούν το ρεπορτάζ της ομάδας του.

Οι απαραίτητες... ανάσες και η ενσωμάτωση του Μαγιαμπέλα-ThemaSports
07/07 @ 19:13

Οι απαραίτητες... ανάσες και η ενσωμάτωση του Μαγιαμπέλα

«Φορτίζουν μπαταρίες» σήμερα οι ποδοσφαιριστές του Άρη στη Λετονία, αφού απολαμβάνουν το ρεπό που τους έδωσε ο Αλεξέι Σπιλέφσκι...

Ενδιαφέρον για Kamdem -ThemaSports
06/07 @ 20:54

Ενδιαφέρον για Kamdem

Ο Άρης ενδιαφέρεται για τον Oliver Kamdem σύμφωνα με δημοσίευμα στην Βουλγαρία.

Σεμέδο: «Ελπίζω αυτή η χρονιά να είναι σπουδαία...» (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
06/07 @ 12:30

Σεμέδο: «Ελπίζω αυτή η χρονιά να είναι σπουδαία...» (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Έντι Σεμέδο παραχώρησε συνέντευξη στο κάναλι του Άρη.

Ολοκληρώθηκαν... οι τριπλές προπονήσεις στη Λετονία-ThemaSports
05/07 @ 19:53

Ολοκληρώθηκαν... οι τριπλές προπονήσεις στη Λετονία

Η 2η εβδομάδα προετοιμασίας του Άρη στη Λετονία οδεύει προς το τέλος της μετά και την ολοκλήρωση της σημερινής μέρας.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ