Πόλυς Χαραλάμπους

Η ΑΕΚ μπορούσε να δεχθεί την συντριβή, ωστόσο κοντά στο φινάλε κλώτσησε μεγάλη ευκαιρία για να φτάσει πολύ κοντά στη νίκη. Αναφερόμαστε φυσικά στο χαμένο πέναλτι του Ιβάν Τρισκόφσκι στο 83’, τον οποίο «ψώνισε» ο πορτιέρο της Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Ήταν ειλικρινής στη συνέντευξη τύπου ο Χοσέ Λουίς Όλτρα, αναφέροντας ότι θα μπορούσε να τους προκύψει χειρότερο αποτέλεσμα από την ισοπαλία.

Ο Ισπανός τεχνικός, πρόσθεσε ότι περιμένουν πως θα υποφέρουν στον επαναληπτικό της επόμενης εβδομάδας, αλλά θα δώσουν τα πάντα για να φύγουν με το εισιτήριο της πρόκρισης.

Ο Όλτρα περισσότερο πρέπει να προβληματίστηκε για το δεύτερο μισό του πρώτου ημιχρόνου, όπως και για το πρώτο μισό της επανάληψης, όπου οι αντίπαλοι έχασαν παρά πολλές ευκαιρίες, πριν ανοίξουν το σκορ στο 64’ με τον Κοχέν.

Το θετικό όμως ήταν πως βρήκε τον τρόπο να συνέλθει η ομάδα, καταφέρνοντας να ισοφαρίσει με τον Γάλλο επιθετικό Ιμάτ Φαράζ ένα τέταρτο αργότερα, χάνοντας στο καπάκι (τρία λεπτά μετά) κλασική ευκαιρία με τον Τρισκόφσκι από τα 11 βήματα, να μπει σε θέση οδηγού.

Βλέποντας την εικόνα των δυο ομάδων στην ψεσινή αναμέτρηση στην «ΑΕΚ Αρένα», φυσιολογικά θα «χρίσουμε» φαβορί για πρόκριση στα πλέι οφ του Κόνφερενς Ληγκ τους Ισραηλινούς. Έδειξαν πιο δουλεμένη ομάδα, χωρίς να έχουν περισσότερα παιχνίδια στη νέα σεζόν, από την ομάδα του Όλτρα.

Η Σκαλιώτικη ομάδα, όπως είπε και ο προπονητής της, θα πάει να παλέψει στην έδρα της Μακάμπι, παρότι ξέρει ότι οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος της.

Εννοείται, ότι θα πρέπει να παρουσιάσουν σημαντική βελτίωση σε μια εβδομάδα οι κιτρινοπράσινοι, αν θέλουν να ελπίζουν ότι θα… γελάσουν τελευταίοι στο ματς της γειτονικής χώρας.

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΕΚ: Μετράει δυνάμεις κόντρα στον πρωταθλητή ΠΑΟΚ-ThemaSports
03/07 @ 09:48

ΑΕΚ: Μετράει δυνάμεις κόντρα στον πρωταθλητή ΠΑΟΚ

Απόψε (19:00) στην Ολλανδία, η ΑΕΚ θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ σε ένα πολύ δυνατό τεστ, στο οποίο ο Χουάν Φεράντο θα βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα ενόψει της συνέχειας.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ από την προπόνηση της ΑΕΚ-ThemaSports
01/07 @ 14:28

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ από την προπόνηση της ΑΕΚ

Συνεχίζει σε ψηλούς ρυθμούς την προετοιμασία της η ΑΕΚ.

Μάριος Παναγιώτου, ο νέος τεχνικός της Κ19-ThemaSports
01/07 @ 13:55

Μάριος Παναγιώτου, ο νέος τεχνικός της Κ19

Η ΑΕΚ ανακοίνωσε τον Μάριο Παναγιώτου για προπονητή της Κ19.

Διέψευσε για Ντιουνκού-ThemaSports
01/07 @ 12:18

Διέψευσε για Ντιουνκού

Σε ραδιοφωνικές του δηλώσεις, ο εκπρόσωπος Τύπου της ΑΕΚ, Κυριάκος Δημητρίου, διέψευσε τις πληροφορίες που λένε ότι η ομάδα του είχε κάνει πρόταση στον Ντιουνκού τις προηγούμενες ημέρες.

«Ο αρχικός προγραμματισμός ενδεχομένως να διαφοροποιηθεί στην πορεία» - Τι είπε για Καμπρέρα, Πονς-ThemaSports
01/07 @ 12:05

«Ο αρχικός προγραμματισμός ενδεχομένως να διαφοροποιηθεί στην πορεία» - Τι είπε για Καμπρέρα, Πονς

Δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM έκανε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΑΕΚ, Κυριάκος Δημητρίου, ο οποίος σχολίασε τη μεταγραφή Καμπρέρα και όχι μόνο.

Έδωσε τα χέρια με Καμπρέρα, υπέγραψε και πόζαρε με την κιτρινοπράσινη φανέλα! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)-ThemaSports
01/07 @ 09:10

Έδωσε τα χέρια με Καμπρέρα, υπέγραψε και πόζαρε με την κιτρινοπράσινη φανέλα! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Παίκτης της ΑΕΚ και επίσημα αποτελεί από σήμερα ο Έντσο Καμπρέρα που έκανε... θραύση την περσινή σεζόν (2023-2024) με τη φανέλα του Εθνικού!

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ