Themasports

Δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM έκανε ο γενικός διευθυντής της Πάφος FC, Χάρης Θεοχάρους, ο οποίος αναφέρθηκε μεταξύ άλλων, στα μεταγραφικά νέα της ομάδας του και τα φιλικά παιχνίδια.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Οι σημαντικότερες τοποθετήσεις του:

Για τα εισιτήρια διαρκείας: «Υπάρχει μια κινητικότητα για τα εισιτήρια διαρκείας, θα ξεπεράσουμε κατά πολύ τον περσινό αριθμό, η ομάδα μεγαλώνει».

Για τον Ενζονζί: «Ο Ενζονζί βρίσκεται στην παραλία κάποιας χώρας και κάνει διακοπές, αυτοί που τον έχουν δει να μας πουν. Είναι και 1,95 κάπου θα τον είχαμε δει. Δεν θα επιβεβαιώσουμε μεταγραφή ποδοσφαιριστή που δεν έχει υπογράψει. Όταν κάποιος εγκριθεί από την ομάδα σκάουτινγκ, θα έρθει στην Κύπρο. Δεν υπάρχει κάτι περισσότερο, αν πως ότι υπάρχει θα είναι ψέματα».

Για τα μεταγραφικά νέα: «Θα ενισχυθούμε περισσότερο, ψάχνουμε αμυντικό μέσο και άλλες 2-3 θέσεις. Είμαστε κοντά στην απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού. Κοιτάζουμε και για ποδοσφαιριστές Καταλόγου Β΄».

Για πιθανές αποχωρήσεις: «Δεν είναι σωστό να συζητάμε ποιοι θα φύγουν, μέχρι τις 6 Οκτωβρίου θα αποφασίσουμε ποιοι θα μείνουν. Τότε θα έχουμε αυτή τη λίστα ολοκληρωμένη και θα αποφασίσουμε και για τους ποδοσφαιριστές, να είναι σωστό και γι΄ αυτούς».

Για τη μεταγραφή Παπαστυλιανού στη Τζένοα: «Έχουν μείνει λεπτομέρειες, έμειναν κάτι έγγραφα έτσι ώστε να ανακοινωθεί στη νέα του ομάδα. Τα συμβόλαια έχουν συμφωνηθεί, όπως και κάποιοι όροι. Περιμένουμε κάποια τελευταία χαρτιά από τη FIFA».

Για το φιλικό με Απόλλωνα: «Ήμασταν μέτριοι, όμως είχα πει ότι και με τις ομάδες που είχαμε κερδίσει, τα φιλικά είναι για τους προπονητές. Ήταν το πρώτο φιλικό στην Κύπρο υπό αυτές τις συνθήκες. Και το επόμενο φιλικό με τη Δόξα θα είναι προετοιμασία, με την έναρξη του πρωταθλήματος πρέπει να είμαστε πανέτοιμοι».

Για τα ποσά που έχουν δαπανηθεί: «Έχουν γραφεί αρκετά ποσά, δεν είναι οι ακριβείς αριθμοί. Η Πάφος κινείται σε λογικά πλαίσια. Είμαστε μέσα στον προυπολογισμό της χρονιάς, μέσα στα οικονομικάα πλαίσια. Ακούγονται κάποιες υπερβολές που δεν ισχύουν, κρατάμε χαμηλούς τόνους, όμως προσπάθουμε να κάνουμε μια ομάδα καλύτερη και από την περσινή. Εμείς θα κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας για να μπορέσει η ομάδα να διεκδικήσει και τους δύο τίτλους».

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Οι προβλέψεις των ποδοσφαιριστών της Πάφου για τον νικητή του EURO (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
02/07 @ 20:37

Οι προβλέψεις των ποδοσφαιριστών της Πάφου για τον νικητή του EURO (ΒΙΝΤΕΟ)

Οι ποδοσφαιριστές της Πάφου προβλέπουν τον νικητή του EURO24.

Οι κορυφαίες στιγμές της σεζόν για την Πάφο (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
02/07 @ 16:51

Οι κορυφαίες στιγμές της σεζόν για την Πάφο (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Πάφος μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ανέβασε τις πέντε κορυφαίες στιγμές της σεζόν.

Ανακοίνωση Πάφου για Ικόκο-ThemaSports
01/07 @ 16:56

Ανακοίνωση Πάφου για Ικόκο

Τον Ικόκο αποχαιρέτησε και επίσημα η Πάφος.

Παφίτικη ΤΡΕΛΑ!-ThemaSports
01/07 @ 11:27

Παφίτικη ΤΡΕΛΑ!

Όπως ανέφερε με σημερινές ραδιοφωνικές του δηλώσεις ο Πολύβιος Παλιούρας, γίνονται σκέψεις για διευθέτηση και 2ης πτήσης για τη Σουηδία για το ματς με αντίπαλο την Έλφσμποργκ, για τον Α' προκριματικό του Γιουρόπα Λιγκ!

Παλιούρας: «Γίνονται προσπάθειες για να υπάρξει και 2η πτήση για Σουηδία»-ThemaSports
01/07 @ 11:14

Παλιούρας: «Γίνονται προσπάθειες για να υπάρξει και 2η πτήση για Σουηδία»

Δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM έκανε ο εκπρόσωπος Τύπου της Πάφος FC, Πολύβιος Παλιούρας, ο οποίος μίλησε για όλα όσα αφορούν την ομάδα του.

Δείχνει με το... «καλημέρα» τις «άγριες» διαθέσεις του!-ThemaSports
30/06 @ 23:21

Δείχνει με το... «καλημέρα» τις «άγριες» διαθέσεις του!

Συνεχίζει... φορτσάτος από την περσινή σεζόν ο Ζάιρο!

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ