Ο Πρόεδρος της Νέας Σαλαμίνας, Γιώργος Κωνσταντίνου, μίλησε στον Super Sport FM 104,0.

Ακολουθήστε μας στο Google news

 

Αναλυτικά:

Πως ήταν το καλοκαίρι του ως πρόεδρος της Νέας Σαλαμίνας: «Δεν είναι εύκολο να είσαι πρόεδρος στην Νέα Σαλαμίνα. Χρειάζεται πολλές ώρες δουλειάς και δεν είναι μόνο το ποδοσφαιρικό τμήμα, έχει και πολλές άλλες εκδηλώσεις ως σωματείο που πρέπει να τρέχουμε. Μαζί με τα μέλη του ΔΣ τρέχουμε καθημερινά όλα τα θέματα».

Για τον στόχο της φετινής σεζόν: «Ο πήχης που έχει μπει είναι αρκετά ψηλός. Όμως θέλουμε να περάσουμε το μήνυμα στον κόσμο πως οι δυσκολίες είναι πάρα πολλές. Οφείλουμε να ανταγωνιστούμε ένα πολύ σκληρό περιβάλλον, με ομάδες που έχουν μεγάλο μπάτζετ. Το μήνυμά μας είναι πως η Νέα Σαλαμίνα είναι ένα μεγάλο σωματείο, με αρκετές χιλιάδες κόσμο. Δεν περισσεύει κανένας στη Νέα Σαλαμίνα. Ακόμα και αυτοί που έχουν μείνει κάπως μακριά από το Σωματείο γιατί δεν έχουν έρθει τίτλοι, θα πρέπει να έρθουν κοντά. Γίνεται πολύ μεγάλη προσπάθεια για να παρουσιαστεί η ομάδα όσο πιο ανταγωνιστική γίνεται. Κάποιες ομάδες βλέπουμε ότι έχουν φέρει ποδοσφαιριστές με ακριβά συμβόλαια, όμως ποδόσφαιρο δεν παίζουν τα συμβόλαια. Με τον κόσμο μας που θα κάνει σε κάθε αγώνα το γήπεδό μας «καμίνι», μπορούμε να τα καταφέρουμε. Σίγουρα στο πίσω μέρος του μυαλού μας είναι και κάποια επιτυχία, θέλουμε να προσφέρουμε χαρά στον κόσμο μας».

Για το μπάτζετ σε σχέση με πέρσι: «Το μπάτζετ είναι ακριβώς το ίδιο με το περσινό. Θέλουμε να συνεχίσουμε από εκεί που μείναμε πέρσι, γιατί είχαμε μία πάρα πολύ καλή παρουσία. Μπορεί να μην περάσαμε στο κύπελλο από την ΑΕΛ, κάτι που θέλαμε, όμως είχε γενικά μία καλή παρουσία. Θέλουμε να συνεχίσουμε από εκεί και γιατί όχι, να πάμε και ψηλότερα. Όμως θέλω να ενημερώσω τον κόσμο πως τα συμβόλαια έχουν ψηλώσει πολύ. Έχουν ανοίξει αγορές που στο παρελθόν δεν είχαμε συναντήσει ξανά, όπως στις χώρες της Μέσης Ανατολής. Είχαμε δυσκολίες να φέρουμε ποδοσφαιριστές γιατί «σκοντάφταμε» στο οικονομικό. Φέραμε όμως παίκτες που ήταν μέσα στα οικονομικά πλαίσια που είχαμε θέσει».

Για επενδυτές: «Η Νέα Σαλαμίνα δεν μπορεί να δώσει σε κανέναν τα κλειδιά και να μπει να κάνει ότι θέλει. Είμαστε ανοιχτοί να ακούσουμε προτάσεις, όμως θα πρέπει να είναι στα δικά μας δεδομένα. Υπάρχει ανοιχτή πρόσκληση σε όποιον θέλει να έρθει κοντά και να συζητήσουμε, είτε ονομάζεται επενδυτής, είτε σπόνσορας. Δεν κλείσαμε ποτέ την πόρτα σε κανέναν. Υπάρχουν κάποιες κόκκινες γραμμές, αλλά οφείλει και αυτός που θα μας πλησιάσει να μας ακούσει, όπως και εμείς να τους ακούσουμε».

Για τον Τσίκο Μπάνζα: «Μας αναστάτωσε στο θέμα του προγραμματισμού, γιατί ακολουθούσαμε ένα πλάνο. Το σίριαλ όμως τελείωσε, είναι παρελθόν. Εκείνο που είχαμε κάνει και πρέπει να το ξέρει ο κόσμος, είναι πως ικανοποιηθήκαμε πλήρως με την συμφωνία που κάναμε με την Ανόρθωση. Ο ποδοσφαιριστής, παρόλο που νιώθουμε πικραμένοι με την στάση του, πήγε στην νέα του ομάδα. Τελείωσε το θέμα και ελπίζουμε να μην έχουμε ξανά τέτοια στάση. Μας έφερε για αρκετές μέρες σε προβληματισμό για το πως θα προχωρούσαμε. Μετά την αποχώρησή του έγιναν προσθήκες στην ομάδα και είμαστε αισιόδοξοι πως θα είμαστε έτοιμοι στην πρεμιέρα».

Αν έχει ολοκληρωθεί το ρόστερ: «Έχουμε ακόμα μία μεταγραφή που πρέπει να γίνει, στη θέση του αμυντικού. Θέλαμε δύο επιθετικούς με ταχύτητα που καταφέραμε να τους φέρουμε».

Αν θα γίνει κάποια άλλη προσθήκη για βάθος στο ρόστερ: «Γενικά είμαστε ικανοποιημένοι και από το βάθος που υπάρχει στην ομάδα. Έχουμε προβληματιστεί αρκετά γιατί έφυγαν ποδοσφαιριστές από πέρσι, όμως βλέπουμε την ομάδα να ανεβαίνει σιγά – σιγά. Θεωρούμε πως θα είμαστε ανταγωνιστικοί, με ταυτότητα και αγωνιστική πειθαρχία. Ξέρουμε σε ποιο πρωτάθλημα μπαίνουμε, με ποιους έχουμε να κάνουμε, τι παίκτες έφεραν οι άλλες ομάδες, όμως με την δουλειά, την αφοσίωση και το οικογενειακό κλίμα που υπάρχει στην ομάδα, ελπίζουμε πως θα πετύχουμε».

Για το ματς της πρεμιέρας με την Ομόνοια: «Υπάρχουν οι δικές μας πιθανότητες, θα τις κυνηγήσουμε για να ξεκινήσουμε το πρωτάθλημα με το δεξί. Σίγουρα είναι δύσκολο παιχνίδι, κανείς δεν μπορεί να το αρνηθεί, όμως υπάρχει και το περσινό παράδειγμα, που περάσαμε από το ΓΣΠ και θα θέλαμε να το επαναλάβουμε».

Για τα διαρκείας: «Έχουν κυκλοφορήσει τα εισιτήρια διαρκείας και θέλω να πω με παράπονο πως είναι λίγο κάτω σε σχέση με πέρσι. Ξέρουμε πως είναι περίοδος διακοπών, όμως είναι μία σημαντική οικονομική βοήθεια για το σωματείο και θέλουμε τον κόσμο να το δει πιο ζεστά».

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Τέλος τα εργομετρικά-ThemaSports
03/07 @ 20:02

Τέλος τα εργομετρικά

Οι ποδοσφαιριστές της Νέας Σαλαμίνας ολοκλήρωσαν τις εργομετρικές τους εξετάσεις.

Πρώτη προπόνηση για Νέα Σαλαμίνα (Φωτογραφίες)-ThemaSports
02/07 @ 11:35

Πρώτη προπόνηση για Νέα Σαλαμίνα (Φωτογραφίες)

Οι ερυθρόλευκοι ξεκίνησαν την προετοιμασία τους ενόψει της νέας σεζόν

Κωνσταντίνου: «Αντιλαμβανόμαστε πλήρως τα προβλήματα που έχει, όμως θέλουμε να εξυπηρετήσουμε και τα δικά μας συμφέροντα»-ThemaSports
02/07 @ 10:20

Κωνσταντίνου: «Αντιλαμβανόμαστε πλήρως τα προβλήματα που έχει, όμως θέλουμε να εξυπηρετήσουμε και τα δικά μας συμφέροντα»

Στον Σούπερ Σπορτ ΦΜ μίλησε ο πρόεδρος της Νέας Σαλαμίνας Γιώργος Κωνσταντίνου

Καλοκαιρινός λαχνός από την Νέα Σαλαμίνα-ThemaSports
02/07 @ 10:05

Καλοκαιρινός λαχνός από την Νέα Σαλαμίνα

Οι ερυθρόλευκοι κυκλοφορούν λαχνό για τον κόσμο με ταξίδι στο Παρίσι

Το πρόγραμμα της Νέας Σαλαμίνας (2024/25)-ThemaSports
06/07 @ 18:00

Το πρόγραμμα της Νέας Σαλαμίνας (2024/25)

Το πρόγραμμα της Νέας Σαλαμίνας για την σεζόν 2024/25:

Η επίσημη θέση της Σαλαμίνας για Τσίκο: «Δεν εκπληρώθηκαν όλοι οι όροι της συμφωνίας - Απαιτείται η τήρηση τους»-ThemaSports
01/07 @ 12:57

Η επίσημη θέση της Σαλαμίνας για Τσίκο: «Δεν εκπληρώθηκαν όλοι οι όροι της συμφωνίας - Απαιτείται η τήρηση τους»

Η Νέα Σαλαμίνα με ανακοίνωση της, ενημερώνει για το θέμα που προέκυψε με τον Τσίκο...

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ