Ανδρέας Χρίστου

Δεν δίνει σημασία στα αρνητικά σχόλια ο Ανδρόνικος Κακουλλής και με τα λεγόμενα του φανέρωσε πως δεν θέλει... ειδική μεταχείριση.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Έδωσε τη δική του απάντηση για την κριτική που δέχεται ο Κακουλλής και οι υπόλοιποι Κύπριοι παίκτες της Ομόνοιας, ενώ εξήγησε και τον τρόπο που την αντιμετωπίζει.

Τις τελευταίες εβδομάδες υπάρχει μεγάλη συζήτηση για το κατά πόσον οι Κακουλλής, Λοΐζου, Χάμπος και γενικότερα οι Κύπριοι παίκτες μπορούν να κάνουν τη διαφορά σε μια μεγάλη ομάδα όπως είναι η Ομόνοια.

Περισσότερη πίεση δέχθηκε ο Κακουλλής, ο οποίος πήρε το νούμερο 9 και ο Σωφρόνης δείχνει να τον εμπιστεύεται πολύ περισσότερο φέτος. Στα πρώτα ματς δεν σκόραρε και έγινε ένας μικρός χαμός στα σόσιαλ για τον 22χρονο φορ...

Ο ίδιος απάντησε πρώτα με ένα γκολ στη Δανία και δύο κόντρα στη Σαλαμίνα όμως στην εκπομπή Total Green αποκάλυψε και τον τρόπο που αντιμετωπίζει όλο αυτό το χαμό γύρω από το πρόσωπο του. «Όπως δεν πρέπει τα θετικά σχόλια να σε ανεβάζουν, το ίδιο και με τα αρνητικά, δεν πρέπει να τα λαμβάνουμε υπόψην. Τον τελευταίο καιρό προσπάθησα να τα αποβάλω αυτά και δέχθηκα ένα κύμα αγάπης, πήρα πολλά θετικά μηνύματα χωρίς να ξέρω τι ειπώθηκε. Δεν έβλεπα καν τα αρνητικά μηνύματα. Τους ευχαριστώ όλους για τα θετικά σχόλια, με βοήθησαν πολύ», ήταν η χαρακτηριστική απάντηση του.

Από εκεί και πέρα τόνισε πως στην Κύπρο στα 22 σου θεωρείσαι «μικρός» και ταλέντο ενώ στο εξωτερικό είναι έτοιμοι παίκτες, μια ατάκα που έχει μια μεγάλη δόση αλήθειας. Ο Κακουλλής και οι υπόλοιποι «μικροί» της Ομόνοιας πρέπει να αντιμετωπίζονται ως έτοιμοι παίκτες όμως από την άλλη δεν πρέπει να τους υποτιμούμε και να τους υποβιβάζουμε με την πρώτη ευκαιρία...

Η... «Κυπριοφαγία» στο κυπριακό ποδόσφαιρο είναι ένα φαινόμενο που το βλέπουμε σε όλες τις ομάδες και είναι ένας ακόμη λόγος που ο Κύπριος ποδοσφαιριστής είναι είδος προς εξαφάνιση στις ομάδες μας.

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Προπόνηση με Λανγκ και Ελάντερ - Κλικ από την Πολωνία-ThemaSports
08/07 @ 22:26

Προπόνηση με Λανγκ και Ελάντερ - Κλικ από την Πολωνία

Φωτογραφίες από την προπόνηση της Δευτέρας στο Κίελτσε δημοσίευσε η Ομόνοια.

ΒΙΝΤΕΟ: Η παρακάμερα της Ομόνοιας για το πρώτο φιλικό στην Πολωνία-ThemaSports
08/07 @ 16:30

ΒΙΝΤΕΟ: Η παρακάμερα της Ομόνοιας για το πρώτο φιλικό στην Πολωνία

Το γραφείο Τύπου της Ομόνοιας δημοσίευσε βίντεο με την παρακάμερα του πρώτου φιλικού αγώνα των «πράσινων» στην Πολωνία με αντίπαλο την Κρακόβια, όπου ηττήθηκε με 3-0.

Οι προσδοκίες των Ανδρέου και Οζλέρ - Δηλώσεις στο ΟΜΟΝΟΙΑ TV (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
08/07 @ 10:41

Οι προσδοκίες των Ανδρέου και Οζλέρ - Δηλώσεις στο ΟΜΟΝΟΙΑ TV (ΒΙΝΤΕΟ)

Οι νεαροί ποδοσφαιριστές της Ομόνοιας, Παναγιώτης Ανδρέου και Τασίν Οζλέρ, μίλησαν στο ΟΜΟΝΟΙΑ TV για τη συμμετοχή τους στην προετοιμασία του «τριφυλλιού», με το γραφείο Τύπου της ομάδας να δημοσιεύει μέρος των δηλώσεων τους.

Captain!-ThemaSports
07/07 @ 11:20

Captain!

Με το περιβραχιόνιο ο Κουλιμπαλί

Τα στιγμιότυπα με την Κρακοβία (Βίντεο)-ThemaSports
07/07 @ 10:05

Τα στιγμιότυπα με την Κρακοβία (Βίντεο)

Η Ομόνοια παρουσιάζει τα στιγμιότυπα από το πρώτο ξεμούδιασμα

Μασούρας: «Μέχρι τις 25 του μήνα θα είμαστε έτοιμοι»-ThemaSports
06/07 @ 21:20

Μασούρας: «Μέχρι τις 25 του μήνα θα είμαστε έτοιμοι»

Δηλώσεις του Γιάννη Μασούρα, μετά την φιλική ήττα της Ομόνοιας με 3-0 από την Κρακόβια.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ