Τα Μέσα της Ισπανίας παρουσιάζαν τον Λουίς Ρουμπιάλες έτοιμο να παραιτηθεί από την προεδρία της ομοσπονδίας ποδοσφαίρου της χώρας μετά το σκάνδαλο με το φιλί του στην Ερμόσο, ωστόσο ο Ισπανός ανακοίνωσε ότι δεν θα αποχωρήσει από την καρέκλα του.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Ανατροπή είχαμε στη σημερινή (25/08) συνεδρίαση της ομοσπονδίας ποδοσφαίρου της Ισπανίας. Τα ισπανικά ΜΜΕ παρουσίαζαν τον Λουίς Ρουμπιάλες ως έτοιμο για να παραιτηθεί μετά τις πιέσεις που δέχθηκε ακόμα και από τον πρωθυπουργό Πέδρο Σάντσες, ωστόσο ο ίδιος στην ομιλία του ξεκαθάρισε ότι δεν παραιτείται.

Ο πρόεδρος της ισπανικής ομοσπονδίας ποδοσφαίρου απολογήθηκε για τη χειρονομία που έκανε ενώ ήταν στην εξέδρα, στην οποία έπιασε τα γεννητικά του όργανα. Για το φιλί με την Τζένιφερ Ερμόσο ανέφερε μεταξύ άλλων ότι έγινε με τη συναίνεσή της, ενώ έκανε λόγο για "δολοφονία χαρακτήρα".

"Ήταν αυθόρμητο, αμοιβαίο και συναινετικό. Έχω μια εξαιρετική σχέση με όλες τις παίκτριες και είχαμε πολύ τρυφερές στιγμές σε αυτή τη συγκέντρωση.

Τη στιγμή που εμφανίστηκε η Τζένι, με σήκωσε από το έδαφος και όταν με άφησε αγκαλιαστήκαμε και της είπα, «ξέχασε το πέναλτι ήσουν φανταστική στο Μουντιάλ» και μου είπε ότι μου έκανε κρακ, της είπα λίγο και τότε συνέβη. Δεν καταλαβαίνω καλά τη δήλωση. Εδώ δεν προσπαθούν να αποδώσουν δικαιοσύνη, κάνουν έναν κοινωνικό φόνο", ανέφερε μεταξύ άλλων για το φιλί.

"Ήρθε η ώρα να πω κάτι. Έκανα λάθος και δεν ήταν η στιγμή να κάνω αυτή τη χειρονομία. Είναι αρκετά σοβαρό να φύγω, αφού έκανα την καλύτερη διαχείριση στο ισπανικό ποδόσφαιρο; Δεν πρόκειται να παραιτηθώ. Δεν πρόκεται να παραιτηθώ. Δεν πρόκειται να παραιτηθώ. Δεν πρόκειται να παραιτωθώ. Τι έκανα; Θα με κάνει να αποχωρήσω αυτό; Θα παλέψω μέχρι το τέλος", ήταν η στιγμή που ανακοίνωσε ότι δεν παραιτείται.

Μάλιστα ο Ρουμπιάλες δεν έμεινε μόνο εκεί. Στην ομιλία του αποκάλυψε ότι προτείνει νέο συμβόλαιο στον προπονητή της εθνικής γυναικών της Ισπανίας μέχρι το 2027, αλλά και την πρόθεση της ομοσπονδίας να διεκδικήσει τη διοργάνωση του Μουντιάλ 2030.

 

sport24.gr

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το ζεύγος Μπέκαμ φόρεσε ξανά το εμβληματικό νυφικό look του για τα 25 χρόνια από τον γάμο του-ThemaSports
05/07 @ 09:21

Το ζεύγος Μπέκαμ φόρεσε ξανά το εμβληματικό νυφικό look του για τα 25 χρόνια από τον γάμο του

Ο Ντέιβιντ και η Βικτόρια Μπέκαμ φόρεσαν, 25 χρόνια μετά, το εμβληματικό νυφικό look τους με αφορμή την επέτειο τους.

«Όλα έδειξαν πως έπρεπε να το έχουμε πάρει...»: Ο Αρτέτα ξέρει ότι χάθηκε τεράστια ευκαιρία για την Άρσεναλ (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
04/07 @ 17:31

«Όλα έδειξαν πως έπρεπε να το έχουμε πάρει...»: Ο Αρτέτα ξέρει ότι χάθηκε τεράστια ευκαιρία για την Άρσεναλ (ΒΙΝΤΕΟ)

Η περασμένη σεζόν είτε θα τον στοιχειώνει, είτε θα τον πεισμώσει για τα επόμενα χρόνια. Ο Μικέλ Αρτέτα ακόμα δεν μπορεί να πιστέψει πώς χάθηκε ο τίτλος της Πρέμιερ για το 2024, βλέπει και ξαναβλέπει στοιχεία κι επιδόσεις, αλλά η πραγματικότητα είναι τέτοια που έγραψε ότι η Σίτι θριάμβευσε ξανά...

Μόνο για ένα πράγμα ΔΕΝ μίλησε ο Σλοτ και ο κόσμος της Λίβερπουλ ανησυχεί: «Έχουμε πολύ καλό ρόστερ»!-ThemaSports
05/07 @ 16:02

Μόνο για ένα πράγμα ΔΕΝ μίλησε ο Σλοτ και ο κόσμος της Λίβερπουλ ανησυχεί: «Έχουμε πολύ καλό ρόστερ»!

Μπορεί ο Άρνε Σλοτ να μίλησε για όλους και για όλα, στην πρώτη συνέντευξη Τύπου του ως προπονητής της Λίβερπουλ, όμως μία ερώτηση μοιάζει μόνο να… απέφυγε. Αυτή που αφορούσε τις μεταγραφές, κάνοντας απλώς λόγο για «πλούσιο» σε υλικό ρόστερ, λόγω Γιούργκεν Κλοπ!

Νέα ομάδα για τον Γιώργο Δώνη! Οσονούπω η ανακοίνωση...-ThemaSports
04/07 @ 13:50

Νέα ομάδα για τον Γιώργο Δώνη! Οσονούπω η ανακοίνωση...

Σύντομα ο Έλληνας τεχνικός θα βρίσκεται στον πάγκο της Αλ Καλίζ.

ΕΠΙΣΗΜΗ η ανανέωση του Τεν Χαγκ στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - «Πλήρη ενότητα στο όραμα μας»-ThemaSports
04/07 @ 13:39

ΕΠΙΣΗΜΗ η ανανέωση του Τεν Χαγκ στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - «Πλήρη ενότητα στο όραμα μας»

Επίσημη είναι η ανανέωση του συμβολαίου του Έρικ Τεν Χαγκ στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με τον Ολλανδό να υπογράφει μέχρι το καλοκαίρι του 2026. Έκανε λόγο για πλήρη ταύτιση ιδεών, με τις βλέψεις για την επόμενη διετία να είναι υψηλές!

Ο Κριστιάνο αποφάσισε για το επόμενο Μουντιάλ: «Θέλει να είναι εκεί!»-ThemaSports
04/07 @ 12:13

Ο Κριστιάνο αποφάσισε για το επόμενο Μουντιάλ: «Θέλει να είναι εκεί!»

Μπορεί το 2026 να είναι 41 ετών, μπορεί να μην έχει σκοράρει… ακόμη στο τρέχον EURO, όμως ο Κριστιάνο Ρονάλντο φημολογείται πως θα εκπροσωπήσει την Πορτογαλία και στο Παγκόσμιο Κύπελλο, σε δύο έτη από τώρα!

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ