Δηλώσεις παραχώρησε ο προπονητής της ΑΕΚ, Χοσέ Λουίς Όλτρα, μετά το τέλος του αγώνα με τον Εθνικό.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Αναλυτικά:

«Πολύ περίεργο ματς για μας, δύο γκολ στα 5 πρώτα λεπτά, δεχθήκαμε πέντε γκολ, πρέπει να αναλύσουμε τα γκολ που δεχθήκαμε, να προσπαθήσουμε να μην δεχόμαστε εύκολα γκολ. Πρέπει να αναλύσουμε και να αλλάξουμε πολλά πράγματα, πρέπει να αποδείξουμε, είμαστε στην αρχή, δεν είναι αυτός ο τρόπος που θέλουμε να παίζουμε. Πρέπει να αλλάξουμε αυτή την κατάσταση και τον τρόπο που δεχόμαστε τα γκολ. Πρέπει να παίρνω καλύτερες αποφάσεις Δεχθήκαμε απόψε πέντε γκολ από πέναλτι, κόρνερ, πλάγιο και όταν χάσαμε την κατοχή της μπάλας. Σε όλα τα παιχνίδια που δώσαμε μέχρι τώρα φιλικά και επίσημα μόνο σε ένα κρατήσαμε το μηδέν. Είμαστε στην αρχή, δεν είναι αυτός δρόμος που θέλουμε. Ο υπεύθυνος για αυτή την κατάσταση είμαι εγώ, πάντα για ένα τέτοιο αποτέλεσμα ο ένοχος είναι ο προπονητής».

Τι άλλαξε φέτος: «Στο Ισραήλ δείξαμε την παλιά καλή ΑΕΚ, στο ματς με τον Άρη ήμασταν καταστροφή, σήμερα δεν πήγαν όλα λάθος, σκοράραμε πέντε γκολ, το ξεκίνημα του αγώνα ήταν πολύ κακό. Δεν μπορώ να καταλάβω τι πήγε λάθος όταν προηγηθήκαμε δύο φορές μπροστά στο σκορ. Προσπαθώ να δώσω αυτοπεποίθηση στους παίκτες, πρέπει να αλλάξω πράγματα, θα είναι δύσκολη σεζόν. Πραγματικά δεν ξέρω τι άλλαξε φέτος, αν το ήξερα θα το άλλαζα αμέσως. Πρέπει να αλλάξουμε πολλά γιατί φέτος θα υποφέρουμε, δεν το θέλει κανένας, ούτε η διοίκηση ούτε ο κόσμος ούτε κανένας».

Για τον Σάντος: «Για τακτικούς λόγους δεν αγωνίστηκε, σκεφτόμουν να τον βάλω αυτόν ή τον Ράφα, αλλά σκοράραμε μετά και άλλαξα την απόφαση μου. Ο Σάντος την κατάλληλη στιγμή θα πάρει χρόνο συμμετοχής».

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

«Δεν γίνεται να είσαι απόλυτος, γιατί γίνονται ανατροπές»-ThemaSports
05/07 @ 14:26

«Δεν γίνεται να είσαι απόλυτος, γιατί γίνονται ανατροπές»

Για τη μέχρι στιγμής πορεία της προετοιμασίας και του μεταγραφικού σχεδιασμού της ΑΕΚ τοποθετήθηκε ο Κυριάκος Δημητρίου εκπρόσωπος Τύπου των Λαρνακέων στον Super Sport.

Το τελευταίο φιλικό στην Ολλανδία και η άφιξη Σουάρες στην Κύπρο-ThemaSports
05/07 @ 10:07

Το τελευταίο φιλικό στην Ολλανδία και η άφιξη Σουάρες στην Κύπρο

Την Κυριακή (07/07) αναμένεται στην Κύπρο ο Ισπανός μέσος, Τζίμι Σουάρες, για να υπογράψει το συμβόλαιο του με την ΑΕΚ και να ενσωματωθεί με την υπόλοιπη αποστολή.

ΠΑΟΚ-ΑΕΚ: Τα στιγμιότυπα του φιλικού-ThemaSports
04/07 @ 10:32

ΠΑΟΚ-ΑΕΚ: Τα στιγμιότυπα του φιλικού

Δείτε τις καλύτερες φάσεις και τα γκολ που σημειώθηκαν στη φιλική αναμέτρηση της ΑΕΚ απέναντι στον ΠΑΟΚ... 

Φεράντο: «Καλό τεστ για να βγάλουμε συμπεράσματα»-ThemaSports
03/07 @ 21:51

Φεράντο: «Καλό τεστ για να βγάλουμε συμπεράσματα»

Ο Ισπανός τεχνικός της ΑΕΚ, Χουάν Φεράντο παραχώρησε δηλώσεις μετά τη φιλική ήττα με 2-1 από τον ΠΑΟΚ.

Ξεκίνησε να «πυροβολεί»-ThemaSports
03/07 @ 22:30

Ξεκίνησε να «πυροβολεί»

Το πρώτο του ανεπίσημο γκολ με τη φανέλα της ΑΕΚ πέτυχε ο Έντσο Καμπρέρα, στη φιλική ήττα από τον ΠΑΟΚ με 2-1.

Η ενδεκάδα του Χουάν Φεράντο για το δυνατό φιλικό κόντρα στον ΠΑΟΚ-ThemaSports
03/07 @ 18:21

Η ενδεκάδα του Χουάν Φεράντο για το δυνατό φιλικό κόντρα στον ΠΑΟΚ

Δείτε την αρχική ενδεκάδα που επέλεξε ο προπονητής της ΑΕΚ, Χουάν Φεράντο, για το αποψινό (19:00) δυνατό φιλικό παιχνίδι στην Ολλανδία με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ:

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ