Themasports

Ο Ρομέλου Λουκάκου έφτασε στην Ρώμη με ιδιωτικό τζετ ώστε να περάσει από ιατρικά και να υπογράψει συμβόλαιο στην Ρόμα, με 5.000 οπαδούς των τζαλορόσι να βρίσκονται στο αεροδρόμιο Τσαμπίνο και να επιφυλάσσουν θερμή υποδοχή στον Βέλγο φορ.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Μετά από την Ίντερ, την οποία υπηρέτησε σε δύο διαφορετικές θητείες (2019-2021 ως κανονική μεταγραφή και πέρυσι ως δανεικός), ο Ρομέλου Λουκάκου μετράει αντίστροφα για να φορέσει τη φανέλα μίας άλλης ιταλικής ομάδας: της Ρόμα.

Οι Ρωμαίοι ήρθαν σε συμφωνία με την Τσέλσι για τον μονοετή δανεισμό του έναντι του ποσού των 5.800.000 ευρώ και το απόγευμα της Τρίτης (29/8) ο 30χρονος Βέλγος διεθνής φορ έφτασε στην Ρώμη από τις Βρυξέλλες με ιδιωτικό τζετ, συνοδευόμενος από τον πρόεδρο της Ρόμα, Νταν Φρίντκιν και τον γιο του Ράιαν, καθώς και την CEO του συλλόγου, Λίνα Σουλούκου.

Η άφιξή του έγινε λίγο πριν τις 19:00 ώρα Ελλάδας και στο αεροδρόμιο Τσαμπίνο γνώρισε αποθεωτική υποδοχή από περίπου 5.000 οπαδούς των Ρωμαίων που ήθελαν να δείξουν την αγάπη τους προς τον "Big-Rom" αλλα και την ανυπομονησία τους για να τον δουν να φοράει τη φανέλα της αγαπημένης τους ομάδας.

Ο Λουκάκου χαιρέτησε τον κόσμο που βρισκόταν σε ντελίριο ενθουσιασμού και μπήκε σε αμάξι που τον περίμενε στο αεροδρόμιο, με τα ιταλικά ΜΜΕ να αναφέρουν πως την Τετάρτη (30/8) θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις πριν βάλει την υπογραφή του στο συμβόλαιό του με τους τζαλορόσι, που θα του αποφέρει το ποσό των 7.500.000 ευρώ τη νέα σεζόν.

Πηγή: sport24.gr

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Η UEFA αποφάσισε για Σίτι, Γιουνάιτεντ και... Ευρώπη, για τη νέα σεζόν - Επίσημη τοποθέτηση και για Τζιρόνα-Νις!-ThemaSports
05/07 @ 18:51

Η UEFA αποφάσισε για Σίτι, Γιουνάιτεντ και... Ευρώπη, για τη νέα σεζόν - Επίσημη τοποθέτηση και για Τζιρόνα-Νις!

Κανονικά θα αγωνιστούν στην Ευρώπη τη νέα σεζόν, τόσο η Μάντσεστερ Σίτι, όσο και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με τις συζητήσεις με την UEFA, αναφορικά με το «κοινό» διοικητικό καθεστώς, να ευδοκιμούν και… επίσημα. Κανένα ζήτημα για Τζιρόνα και Νις, άπαντες παίζουν κανονικά, στην διοργάνωση στην οποία ανήκουν.

Από τον Απόλλωνα, στην Αγγλία ο Νταρίκουα! Η νέα του ομάδα...-ThemaSports
05/07 @ 17:51

Από τον Απόλλωνα, στην Αγγλία ο Νταρίκουα! Η νέα του ομάδα...

Στην Αγγλία θα συνεχίσει την καριέρα του ο Τεντάι Νταρίκουα.

Το ζεύγος Μπέκαμ φόρεσε ξανά το εμβληματικό νυφικό look του για τα 25 χρόνια από τον γάμο του-ThemaSports
05/07 @ 09:21

Το ζεύγος Μπέκαμ φόρεσε ξανά το εμβληματικό νυφικό look του για τα 25 χρόνια από τον γάμο του

Ο Ντέιβιντ και η Βικτόρια Μπέκαμ φόρεσαν, 25 χρόνια μετά, το εμβληματικό νυφικό look τους με αφορμή την επέτειο τους.

«Όλα έδειξαν πως έπρεπε να το έχουμε πάρει...»: Ο Αρτέτα ξέρει ότι χάθηκε τεράστια ευκαιρία για την Άρσεναλ (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
04/07 @ 17:31

«Όλα έδειξαν πως έπρεπε να το έχουμε πάρει...»: Ο Αρτέτα ξέρει ότι χάθηκε τεράστια ευκαιρία για την Άρσεναλ (ΒΙΝΤΕΟ)

Η περασμένη σεζόν είτε θα τον στοιχειώνει, είτε θα τον πεισμώσει για τα επόμενα χρόνια. Ο Μικέλ Αρτέτα ακόμα δεν μπορεί να πιστέψει πώς χάθηκε ο τίτλος της Πρέμιερ για το 2024, βλέπει και ξαναβλέπει στοιχεία κι επιδόσεις, αλλά η πραγματικότητα είναι τέτοια που έγραψε ότι η Σίτι θριάμβευσε ξανά...

Μόνο για ένα πράγμα ΔΕΝ μίλησε ο Σλοτ και ο κόσμος της Λίβερπουλ ανησυχεί: «Έχουμε πολύ καλό ρόστερ»!-ThemaSports
05/07 @ 16:02

Μόνο για ένα πράγμα ΔΕΝ μίλησε ο Σλοτ και ο κόσμος της Λίβερπουλ ανησυχεί: «Έχουμε πολύ καλό ρόστερ»!

Μπορεί ο Άρνε Σλοτ να μίλησε για όλους και για όλα, στην πρώτη συνέντευξη Τύπου του ως προπονητής της Λίβερπουλ, όμως μία ερώτηση μοιάζει μόνο να… απέφυγε. Αυτή που αφορούσε τις μεταγραφές, κάνοντας απλώς λόγο για «πλούσιο» σε υλικό ρόστερ, λόγω Γιούργκεν Κλοπ!

Νέα ομάδα για τον Γιώργο Δώνη! Οσονούπω η ανακοίνωση...-ThemaSports
04/07 @ 13:50

Νέα ομάδα για τον Γιώργο Δώνη! Οσονούπω η ανακοίνωση...

Σύντομα ο Έλληνας τεχνικός θα βρίσκεται στον πάγκο της Αλ Καλίζ.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ