Ο πρόεδρος της της Νέας Σαλαμίνας Γιώργος Κωνσταντίνου παραχώρησε δηλώσεις στον Super Sport FM 104.0.

Ακολουθήστε μας στο Google news

 

 

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ:

Για το ντέρμπι με την Ανόρθωση: «Είναι άλλο ένα ντέρμπι μακριά από την Κατεχόμενη Αμμόχωστο και μας λυπεί αυτό το δεδομένο. Τα ματς δεν γίνονται εκεί που πρέπει, έτσι αναγκάζονται οι ομάδες να παίζουν μακριά από τη φυσική τους έδρα».

Για το ματς και το αποτέλεσμα που περιμένει ο κόσμος: «Η Ανόρθωση είναι μεγάλος αντίπαλος. Οι αντίπαλοι έχουν μεγάλη δυναμική, όμως εμείς πιστεύουμε στις δυνατότητες μας. Υπάρχουν οι προϋποθέσεις και μπορούμε να πάρουμε θετικό αποτέλεσμα στο ματς του “Αντώνης Παπαδόπουλος”.

Για τα δύο πρώτα ματς: «Οι παίκτες μας έστειλαν θετικά μηνύματα. Στην πρεμιέρα είχαμε κακή εμφάνιση και μας στεναχώρησε αυτό. Ανήκουν στο παρελθόν όμως αυτά. Η ομάδα έβγαλε αντίδραση κόντρα στον Απόλλωνα, μας δόθηκε αισιοδοξία για το μέλλον λόγω της εικόνας. Η επιθετικότητα του συνόλου μας χαροποίησε αρκετά, ήμασταν καλοί, είδαμε στα… μάτια τον Απόλλωνα και ίσως να μπορούσαμε να πάρουμε και τη νίκη».

Για τον κόσμο: «Ο κόσμος της ομάδας στήριξε τη Νέα Σαλαμίνα μετά το άσχημο αποτέλεσμα στην πρεμιέρα. Κρατούμε αυτό το στοιχείο, η έδρα μας είναι ένα ισχυρό όπλο. Κανείς δεν θα περάσει εύκολα από το «Αμμόχωστος». Θα παίζουμε για τη νίκη, όπως και στις δοκιμασίες εκτός έδρας. Το πρωτάθλημα είναι ανταγωνιστικό, ομάδες που δεν περίμεναν πολλοί εμφανίζονται ανεβασμένες σε όλα τα επίπεδα. Φαίνεται ότι θα γίνει ανταγωνιστικό πρωτάθλημα».

Για τα διαρκείας: «Τα διαρκείας πηγαίνουν εξαιρετικά, είμαστε κοντά στα 1.000, περιμένουμε άλλο ένα μικρό κύμα που θα αγοράσει εισιτήρια διαρκείας. Θέλουμε καλό αποτέλεσμα με την Ανόρθωση για να μας «αγκαλιάσει» περισσότερο ο κόσμος. Να σημειώσω πως η προπώληση για το ντέρμπι παραμένει χαμηλή, θέλουμε τον κόσμο της ομάδας να στηρίξει τις προσπάθειες των παικτών, τους καλό στο γήπεδο».

Για την ενίσχυση: «Η πλευρά της ενίσχυσης παραμένει ανοικτή. Είμαστε στο ψάξιμο για μία ή δύο προσθήκες. Εάν βρούμε κάτι καλό, τότε θα προχωρήσουμε, παρόλο που έχουμε ξοδέψει τον προϋπολογισμό μας. Αυτός είναι ελαφρώς υψηλότερος από την περσινή περίοδο. Θα δυσκολευτούμε εάν δεν φέρουμε έσοδα μέσα στο Σωματείο. Ο κύριος οικονομικός αιμοδότης είναι ο κόσμος της Νέας Σαλαμίνας. Εμείς προσπαθούμε να βρούμε πόρους οικονομικούς που θα μας ανεβάσουν περισσότερο και θα μας προσφέρουν άνεση. Αρκετές ομάδες άλλαξαν μοντέλο διοίκησης, όμως ως Σωματείο συνεχίζουμε δυνατά».

Για τα χρήματα που δίνει ο κόσμος: «Κάποιες φορές γινόμαστε ενοχλητικοί και ζητάμε συνεχώς χρήματα για την ομάδα, όμως προσπαθούμε με τον τρόπο μας να εξασφαλίσουμε μία οικονομική άνεση. Προσπαθούμε να κάνουμε την καλύτερη διαχείριση που μπορούμε ως ομάδα, διότι τα χρήματα δεν είναι δικά μας. Δεν είναι μόνο ποδόσφαιρο η Νέα Σαλαμίνα, υπάρχει η πετόσφαιρα, αλλά και οι ακαδημίες. Κοιτάμε τα πάντα».

Aν απασχολεί το θέμα ενός επενδυτή στην προσφυγική ομάδα: «Μας απασχολεί το ζήτημα. Είναι δύσκολο να ανταγωνίζεται ομάδες με 10 ή 15 εκατ. Ευρώ προϋπολογισμό και ο δικός σου να είναι στα 2 εκατ. ευρώ. Οι διαφορές είναι μεγάλες, άρα μας απασχολεί αυτό. Πρέπει επιτέλους, να εξετάσουμε κάθε περίπτωση. Δεν έχουμε μπει σε κάποιο θέμα βαθιά, έγιναν προσεγγίσεις, όμως δίχως να υπάρξει κάτι επίσημο. Αν υπάρχει κάποιος ενδιαφερόμενος που θέλει να σπονσάρει, η πόρτα του συλλόγου μας είναι ανοικτή για επαφές, συζητήσεις και διαπραγματεύσεις. Θέλουμε να ακούσουμε κάποιον που θέλει να έρθει κοντά, όμως, να πούμε πως υπάρχουν και οι κόκκινες γραμμές. Υπάρχουν πράγματα που δεν μπορεί να αγγίξει κάποιος, όπως είναι η ιστορία του συλλόγου που κουβάλησε μαζί του από την προσφυγιά. Δεν μπορεί αυτός που ίσως ενδιαφερθεί να έχει στόχο να επέμβει στα χρώματα, ή στο έμβλημα ή στο έτος ίδρυσης της ομάδας. Αν όμως υπάρχει κάποιος που ενδιαφέρεται, εμείς είμαστε ανοιχτοί σε αυτό το δεδομένο».

Τι να περιμένει ο κόσμος φέτος; «Ο λόγος που επέστρεψα είναι σημαντικός. Είμαι αισιόδοξος ως άνθρωπος. Στο πίσω μέρος του μυαλού μου βρίσκεται ένας τελικός κυπέλλου, το έχουμε απωθημένο ως ομάδα. Είναι μακριά το 90. Θέλουμε να το δούμε αυτό στο ΓΣΠ. Οι 2.500 και οι 3.000 φίλοι της Νέας Σαλαμίνας είναι ενδεικτικός αριθμός, υπάρχει μεγαλύτερη μάζα που μας στηρίζει. Δεν μπορώ να μιλήσω για εξάδα, κάθε ματς η ομάδα θέλουμε να είναι έτοιμη για τη νίκη. Θέλουμε να περάσουμε το μήνυμα στους ποδοσφαιριστές, για να δίνουν το 100% των δυνατοτήτων τους».

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Τέλος τα εργομετρικά-ThemaSports
03/07 @ 20:02

Τέλος τα εργομετρικά

Οι ποδοσφαιριστές της Νέας Σαλαμίνας ολοκλήρωσαν τις εργομετρικές τους εξετάσεις.

Πρώτη προπόνηση για Νέα Σαλαμίνα (Φωτογραφίες)-ThemaSports
02/07 @ 11:35

Πρώτη προπόνηση για Νέα Σαλαμίνα (Φωτογραφίες)

Οι ερυθρόλευκοι ξεκίνησαν την προετοιμασία τους ενόψει της νέας σεζόν

Κωνσταντίνου: «Αντιλαμβανόμαστε πλήρως τα προβλήματα που έχει, όμως θέλουμε να εξυπηρετήσουμε και τα δικά μας συμφέροντα»-ThemaSports
02/07 @ 10:20

Κωνσταντίνου: «Αντιλαμβανόμαστε πλήρως τα προβλήματα που έχει, όμως θέλουμε να εξυπηρετήσουμε και τα δικά μας συμφέροντα»

Στον Σούπερ Σπορτ ΦΜ μίλησε ο πρόεδρος της Νέας Σαλαμίνας Γιώργος Κωνσταντίνου

Καλοκαιρινός λαχνός από την Νέα Σαλαμίνα-ThemaSports
02/07 @ 10:05

Καλοκαιρινός λαχνός από την Νέα Σαλαμίνα

Οι ερυθρόλευκοι κυκλοφορούν λαχνό για τον κόσμο με ταξίδι στο Παρίσι

Το πρόγραμμα της Νέας Σαλαμίνας (2024/25)-ThemaSports
06/07 @ 18:00

Το πρόγραμμα της Νέας Σαλαμίνας (2024/25)

Το πρόγραμμα της Νέας Σαλαμίνας για την σεζόν 2024/25:

Η επίσημη θέση της Σαλαμίνας για Τσίκο: «Δεν εκπληρώθηκαν όλοι οι όροι της συμφωνίας - Απαιτείται η τήρηση τους»-ThemaSports
01/07 @ 12:57

Η επίσημη θέση της Σαλαμίνας για Τσίκο: «Δεν εκπληρώθηκαν όλοι οι όροι της συμφωνίας - Απαιτείται η τήρηση τους»

Η Νέα Σαλαμίνα με ανακοίνωση της, ενημερώνει για το θέμα που προέκυψε με τον Τσίκο...

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ