Ο παλαίμαχος του Απόλλωνα και Κύπριος προπονητής, Άγγελος Τσολάκης τοποθετήθηκε στον ΣΠΟΡ FM για την αλλαγή στην τεχνική ηγεσία των κυανόλευκων.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Τι δήλωσε:

Για την αποχώρηση Αντόνε: «Η ομάδα τα πρώτα δύο παιχνίδια φάνηκε λίγο ανέτοιμη για κάποιους λόγους. Πάρθηκε η απόφαση να αλλάξει ο προπονητής. Αντιλαμβάνομαι ότι οι προσδοκίες του κόσμου του Απόλλωνα είναι ψηλές, ο Αντόνε ήρθε σε μια πάρα πολύ δύσκολη περίοδο και κατάφερε να διεκδικεί την έξοδο στην Ευρώπη. Έγιναν πολλές προσθαφαιρέσεις στο ρόστερ, έφυγαν παίχτες που ήταν πολλά χρόνια στην ομάδα, Πίττας, Ρομπέρζ, Γιοβάνοβιτς. Έγινε προσπάθεια, αλλά τα πρώτα δύο παιχνίδια αυτό που είδαμε δεν ήταν αυτό που αναμέναμε. Στηρίζουμε την απόφαση της διοίκησης, θέλουμε μια ομάδα να τα πηγαίνει καλά. Ο Μιλόγεβιτς έχει δείξει εξαιρετικό έργο, μου άρεσε από όταν βρισκόταν στην Ομόνοια, δούλεψε και στο ΑΠΟΕΛ ένας προπονητής πολύ σοβαρός».

Αν υπάρχει ρίσκο στην απόφαση για αλλαγή προπονητή: «Πάντα υπάρχει το ρίσκο, ωστόσο στην περίπτωση Μιλόγεβιτς είναι διαφορετικό. Είναι δοκιμασμένος, γνωρίζει την Κύπρο, υπάρχουν πολλά θετικά. Έρχεται και η διακοπή. Προτιμήθηκε να γίνει τώρα που είναι αρχή της σεζόν για να δοθεί και χρόνος στον νέο προπονητή να έρθει να δουλέψει. Ο κόσμος θα πρέπει να στηρίξει την ομάδα, κάποιοι κάνουν ισοπεδωτική κριτική. Αδικούμε την διοίκηση, η ομάδα εδώ και 11 χρόνια κατάφερε να κερδίσει τα πάντα. Βρισκόμαστε μόλις στην 3η αγωνιστική, όλοι χρειάζονται στήριξη προπονητής και ποδοσφαιριστές».

Αλλαγή προπονητή που παρόμοια έγινε και πέρσι: «Έγινε και πέρσι, έτσι είναι το ποδόσφαιρο παίρνεις κάποια ρίσκα κάποτε σου βγαίνουν κάποτε όχι. Το ποδόσφαιρο έχει αλλάξει, βλέπουμε τον Άρη και την Πάφο να είναι εκεί και θα συνεχίσουν να βρίσκονται ψηλά. Έχει δυσκολέψει το πρωτάθλημα. Βλέπουμε τα αποτελέσματα κάθε αγωνιστική δεν υπάρχει εύκολη ομάδα, ένας Απόλλωνας ενωμένος πάντα είναι δυνατός».

Για το ρόστερ: «Θεωρώ ότι η ομάδα έχει καλό ρόστερ , κάλους ποδοσφαιριστές φτάνει να βρεθεί η χημεία και θα βρει τον δρόμο της η ομάδα. Υπήρχαν δύο επιλογές, ή να δώσουμε πίστωση χρόνου στον Αντόνε ή να πάμε σε άλλη επιλογή. Τώρα ο Μιλόγεβιτς θα έχει χρόνο για να μας παρουσιάσει ένα διαφορετικό Απόλλωνα μετά την διακοπή. Το μήνυμα θεωρώ ότι θα πάει στους ποδοσφαιριστές, η διοίκηση κάνει ότι μπορεί για να πάει όσο καλύτερα γίνεται η ομάδα. Ο παίκτης θα πρέπει από την πλευρά του να δίνει τα πάντα μέσα στο γήπεδο για να ικανοποιείται και ο κόσμος. Να στηρίξουμε να δώσουμε την ευκαιρία και το πρωτάθλημα είναι πάρα πολύ μεγάλο».

Για το αν θα είναι στον πάγκο την Κυριακή ο Μιλόγεβιτς: «Δεν γνωρίζω, θα είναι σίγουρα στην κερκίδα. Θεωρώ ότι θα προλάβει να κάνει κάποιες προπονήσεις. Η ομάδα απέναντι στην Καρμιώτισσα θα πρέπει να είναι βελτιωμένη να κάνει τη πρώτη της νίκη και να ηρεμήσουμε στην διακοπή».

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ανακοίνωσε την αποχώρηση τριών μελών του τεχνικού τιμ ο Απόλλωνας-ThemaSports
08/07 @ 16:48

Ανακοίνωσε την αποχώρηση τριών μελών του τεχνικού τιμ ο Απόλλωνας

Την αποχώρηση τριών μελών του τεχνικού τιμ ανακοίνωσε ο Απόλλωνας.

Νέα προσθήκη από Ισπανία για τον άξονα!-ThemaSports
08/07 @ 13:37

Νέα προσθήκη από Ισπανία για τον άξονα!

Έτοιμος για την ολοκλήρωση μίας ακόμη μεταγραφής είναι ο Απόλλωνας!

Νέα μεταγραφή για Απόλλωνα - Ανακοίνωθηκε η συμφωνία με Σεσί-ThemaSports
08/07 @ 10:29

Νέα μεταγραφή για Απόλλωνα - Ανακοίνωθηκε η συμφωνία με Σεσί

Με μήνυμα του ο Απόλλωνας στους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας, ανακοίνωσε την απόκτηση του Σέσι Ντ' Αλμέιδα.

Στη FIFA για τους μισθούς του ο Μπακενγκά-ThemaSports
08/07 @ 09:56

Στη FIFA για τους μισθούς του ο Μπακενγκά

Μπελάδες για τον Απόλλωνα...

Υπο άλλες συνθήκες θα έκαναν κίνηση για Λαϊφη… -ThemaSports
08/07 @ 09:41

Υπο άλλες συνθήκες θα έκαναν κίνηση για Λαϊφη…

Πριν τρεις μέρες η ιστοσελίδα μας, είχε αναρτήσει θέμα για τον Κωνσταντίνο Λαϊφη και προσπάθεια Κυπριακής ομάδας να τον επαναπατρίσει…

Η... ευνοϊκή συγκυρία για Γκούλα που ΠΡΕΠΕΙ να εκμεταλλευτεί-ThemaSports
08/07 @ 09:24

Η... ευνοϊκή συγκυρία για Γκούλα που ΠΡΕΠΕΙ να εκμεταλλευτεί

Ο Απόλλωνας αρχίζει σήμερα την προετοιμασία του για τη νέα χρονιά, με στόχο φυσικά να κάνει... επανεκκίνηση σε όλα τα επίπεδα, για να επιστρέψει η ομάδα σε πρωταγωνιστική πορεία, διεκδικώντας με αξιώσεις ευρωπαϊκό εισιτήριο και τίτλους.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ