Ο Τάκης Αντωνίου μίλησε στον Super Sport FM 104,0.

Ακολουθήστε μας στο Google news

 

Αναλυτικά:

Για το χθεσινό παιχνίδι και τον αποκλεισμό: «Πρέπει να ομολογήσουμε πως ο αντίπαλος, αν εξετάσουμε πως παρουσιάστηκαν οι δύο ομάδες στους δύο αγώνες, ήταν ένα επίπεδο πάνω από το δικό μας. Όταν παίζεις με τέτοιους αντιπάλους, για να τις περάσεις θα πρέπει να έχεις κάποια χαρακτηριστικά ως ομάδα, ώστε να τα εκμεταλλευτείς και να πάρεις την πρόκριση. Για παράδειγμα στο Βέλγιο, ο ΑΠΟΕΛ θύμισε τον παλιό ευρωπαϊκό ΑΠΟΕΛ. Μας έλειψε όμως η εκτελεστική δεινότητα, δεν είχαμε το γκολ. Έχει πρόβλημα στο γκολ και όλοι οι παίκτες στο κέντρο δεν σκοράρουν, συν ότι οι κυνηγοί του ΑΠΟΕΛ δεν είναι σκόρερ. Υπάρχει μία αντικειμενική αδυναμία που σε δυσκολεύει για να πάρεις τέτοια παιχνίδια. Πρέπει να πούμε ότι αυτή η αδυναμία ήταν και πέρσι και ήταν από τους κύριους λόγους που δεν πήραμε το πρωτάθλημα».

Για τις μεταγραφές που ξεχώρισε: «Πέτροβιτς είναι μία πολύ καλή μεταγραφή και είναι υψηλού επιπέδου παίκτης. Σκέφτεται, τοποθετείται και όταν έχει την κατοχή της μπάλας, φαίνεται η ποιότητά του. Επίσης ο Ζέφτε ήταν η έκπληξη χθες».

Για τον σχηματισμό του πρώτου ημιχρόνου: «Δεν θα έλεγα ότι δεν του βγήκε, ούτε κρίνω αρνητικά τον σχηματισμό. Καταλαβαίνω γιατί έπαιξε έτσι. Όταν παίξαμε στο Βέλγιο ο ΑΠΟΕΛ είχε 7-8 πλαγιοκοπήσεις από τον Μπράουν. Δεν μπορούσε να τον αντιμετωπίσει και δυσκόλευε την προσπάθεια του Σούσιτς που είχε και άλλον ποδοσφαιριστή να μαρκάρει. Αυτό ήθελε να σταματήσει και σε μεγάλο βαθμό έγινε, εκτός από την μία φάση που έφυγε και ήρθε το πρώτο γκολ. Ο δεύτερος λόγος είναι πως ο ΑΠΟΕΛ θα έπρεπε να είναι πιο επιθετικός σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι, άρα θα έμεναν ανοιχτοί διάδρομοι πίσω και με τέτοιους παίκτες που έχει η Γάνδη, θα ήταν επικίνδυνο. Έπαιξε λοιπόν με τριάδα και σε μεγάλο βαθμό τα κατάφερε. Το πρόβλημα που δεν λύθηκε, ήταν οι παίκτες που έχουν τις ικανότητες να βάζουν την μπάλα στα δίχτυα. Στα πρώτα 15 λεπτά θα μπορούσε να ανοίξει το σκορ, αν ήταν κάποιος που μπορεί να σκοράρει».

Αν έπαιξε ρόλο το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα: «Ήταν μεγάλο πλήγμα το 2-0 και δεν μας άξιζε. Όμως θα μπορούσε να είχαμε χάσει και με 1-0 και πάλι να μην είχαμε περάσει. Αλλά βλέπετε, αν ο Φετφατζίδης είχε κάνει το 0-1 στο πρώτο παιχνίδι, τώρα θα μιλούσαμε διαφορετικά».

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

«Στην Κύπρο ο Ελ Αραμπί – Συμφώνησε με ΑΠΟΕΛ»-ThemaSports
05/07 @ 15:42

«Στην Κύπρο ο Ελ Αραμπί – Συμφώνησε με ΑΠΟΕΛ»

Δημοσίευμα του SDNA κάνει λόγο για συμωνία του Γιουσέφ Ελ Αραμπί με τον ΑΠΟΕΛ.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ από την... 8η-ThemaSports
05/07 @ 14:12

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ από την... 8η

Όγδοη μέρα στη Σερβία για το ΑΠΟΕΛ που ανάρτησε φωτογραφικό υλικό από την προπόνηση.

Πετεβίνος: «Ο ΑΠΟΕΛ επιμένει στις επιλογές παικτών που μπορούν να κάνουν τη διαφορά» - Τι είπε για Ελ Αραμπί-ThemaSports
05/07 @ 12:50

Πετεβίνος: «Ο ΑΠΟΕΛ επιμένει στις επιλογές παικτών που μπορούν να κάνουν τη διαφορά» - Τι είπε για Ελ Αραμπί

Δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM έκανε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΑΠΟΕΛ, Νεκτάριος Πετεβίνος, ο οποίος μίλησε για όλα όσα απασχολούν το ρεπορτάζ της ομάδας του.

Τι περιμένουν στον ΑΠΟΕΛ για το θέμα του νέου γηπέδου...-ThemaSports
05/07 @ 11:07

Τι περιμένουν στον ΑΠΟΕΛ για το θέμα του νέου γηπέδου...

Στις σημερινές ραδιοφωνικές δηλώσεις που έκανε ο Νεκτάριος Πετεβίνος ρωτήθηκε και για το γηπεδικό ζήτημα.

Πετεβίνος: «Γι' αυτούς τους λόγους ο Μάγιερ επέλεξε ΑΠΟΕΛ» - Τι είπε για φορ και γηπεδικό-ThemaSports
05/07 @ 10:43

Πετεβίνος: «Γι' αυτούς τους λόγους ο Μάγιερ επέλεξε ΑΠΟΕΛ» - Τι είπε για φορ και γηπεδικό

Δηλώσεις στον Super Sport FM έκανε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΑΠΟΕΛ, Νεκτάριος Πετεβίνος, ο οποίος ανάμεσα σε άλλα, σχολίασε την σπουδαία κίνηση της ομάδας του με την απόκτηση του Γερμανού, Μαξ Μάγιερ.

Μοράις: «Προσπαθήσαμε να βάλουμε στο παιχνίδι μας κάποια στοιχεία που δεν είχαμε...»-ThemaSports
04/07 @ 21:28

Μοράις: «Προσπαθήσαμε να βάλουμε στο παιχνίδι μας κάποια στοιχεία που δεν είχαμε...»

Δηλώσεις παραχώρησε ο βοηθός προπονητής του ΑΠΟΕΛ, Νούνο Μοράις μετά το ισόπαλο φιλικό με τη Νόβι Παζάρ.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ