Ο πρόεδρος του Απόλλωνα, Νίκος Κίρζης σε ερωτήσεις που δέχθηκε από τον συνάδελφο, Πόλυ Χαραλάμπους απάντησε σε έντονο ύφος και άφησε αιχμές κατά δημοσιογράφων.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Αναλυτικά τι είπε:

«Εγώ υποσχέθηκα ότι όσο είμαι εγώ εδώ, η ομάδα θα διεκδικεί μέχρι τέλους πρωτάθλημα, κύπελλο, Ευρώπη. Αυτό έγινε εδώ και 11 χρόνια. Ο κόσμος το βλέπει αυτό. Δεν εννοώ τον κάθε πονεμένο που βγαίνει στην εκπομπή σου ή γράφει στα facebook. Εχουμε δημοκρατία και σέβομαι κάθε άποψη αλλά για μένα δεν είναι δημοσιογραφία αυτό που κάνεις, να ανάγω σε θέμα, ότι λέει ο καθένας. Πολλοί εδώ γράφουν διάφορα, δεν είναι μόνο εσύ και δημιουργούν τοξικό κλίμα. Δεν σημαίνει πως όποιος βγαίνει και σχολιάζει πρέπει να τον κάνετε πρώτο θέμα στις εκπομπές σας και στα σάιτ σας».

Αναφέρεστε στον κύριο Κκαφά: «Εγώ σαν Νίκος θα ντρεπόμουν να σχολιάζω αν ήμουν στη θέση του. Αν ήθελες να κάνεις σωστά τη δουλειά σου θα έπρεπε να βάλεις ποιος είναι ο καθένας. Εγώ θα ντρεπόμουν να σχολιάσω αυτή τη διοίκηση αν την τελευταία φορά που διοικούσα η ομάδα κινδύνευε με διαβάθμιση. Δεύτερον, προβάλλετε μόνο τα αρνητικά σχόλια. Ξέρω να διαβάζω! Δεν διάβασα ποτέ θετικά».

Για την Πάφο και τον Άρη: «Πέρσι μου έκανες κύρηγμα για την Πάφο, φέτος δεν λες για την Πάφο. Όσον αφορά τον Άρη έδωσα πολλές φορές τα συγχαρητήρια μου, οι άνθρωποι κάνουν πολύ καλή δουλειά. Όμως έχω απαίτηση να συγκρίνετε μήλο με μήλο και μπανάνα με μπανάνα, όχι μήλο με φράουλα. Μιλάς για το σκάουτινγκ του Άρη σε κάθε άρθρο και όντως φέρνουν καλούς ποδοσφαιριστές. Ποια ομάδα έφερε έσοδα 7 εκατομμύρια τα τελευταία 5 χρόνια από πωλήσεις παικτών πλην του Απόλλωνα; Καμία! Επίσης πόσα ξόδεψε ο Άρης τα τελευταία χρόνια να αγοράζει παίκτες και πόσα ο Απόλλωνας; Υπάρχει κάποια ομάδα που δεν έφερε παλτά; Μίλα και με τους συμβούλους σου για να σου πουν για τον Απόλλωνα».

-Απάντηση από τον δημοσιογράφο, Πόλυ Χαραλάμπους - Με προσβάλλετε ότι έχω συμβούλους, είμαι 57 χρονών, με προσβάλλετε όταν λέτε ότι έχω αλλότρια συμφέροντα. Δικαιούμαι να έχω πηγές. Επιμένω για τον Άντρο Κκαφά ότι δεν είναι μαϊντανός και είναι σοβαρός: «Εγώ δεν κατηγόρησα κανένα. Φτάνει αυτή η τοξικότητα με τον Απόλλωνα! Να γράφετε και τα θετικά. Είναι κρίμα. Και δεν είναι μόνο εσύ, είναι και άλλοι συναδέλφοι σου. Εδώ άλλο σάιτ έβαλε φωτογραφία μου που χαμογελούσα και ότι έρχονται καλά νέα και μετά βγήκε ότι φεύγει ο Ρομπέρζ. Σταματάτε όλοι να παρακινείτε τον κόσμο!».

Πέρσι είπατε για την Πάφο και τον Άρη ότι δεν σας αφορά το πως δουλεύει. Ήταν τοποθέτηση σας κύριε Κίρζη; «Τοποθέτηση; Δεν είναι ολόκληρη. Μπορεί να σου στείλω και εγώ τοποθέτηση δική σου και να αφήσω και εγώ τα μισά πίσω! Δεν είναι μόνο αυτό το θέμα. Γράψατε ότι βάλαμε και πωλητήριο στον Γιόβα και τον Πίττα! Βάλαμε εμείς πωλητήριο;»

 

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Κυκλοφόρησε το επετειακό τεύχος του επίσημου περιοδικού του Απόλλωνα με συνέντευξη Άντρου Χριστοδούλου-ThemaSports
04/07 @ 13:28

Κυκλοφόρησε το επετειακό τεύχος του επίσημου περιοδικού του Απόλλωνα με συνέντευξη Άντρου Χριστοδούλου

Ο Απόλλωνας ενημερώνει τον κόσμο του ότι το επετειακό και συλλεκτικό τεύχος (157) του επίσημου περιοδικού «ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΣ», κυκλοφορεί από σήμερα Πέμπτη (04/07) online και δωρεάν...

Κιρζης: «Κομμάτι της κουλτούρας της Λεμεσού ο Απόλλωνας - Ποτέ δεν λυγίζει»-ThemaSports
04/07 @ 13:15

Κιρζης: «Κομμάτι της κουλτούρας της Λεμεσού ο Απόλλωνας - Ποτέ δεν λυγίζει»

Ο πρόεδρος του Απόλλωνα, Νίκος Κίρζης, έστειλε μήνυμα στον κόσμο της ομάδας, μέσω του επετειακού τεύχους του περιοδικού των «κυανολεύκων» για τα 70 χρόνια ζωής του συλλόγου.

ΑΠΟΛΛΩΝΙΣΤΑΣ ο Jaromír Zmrhal-ThemaSports
04/07 @ 10:28

ΑΠΟΛΛΩΝΙΣΤΑΣ ο Jaromír Zmrhal

Και επίσημα στον Απόλλωνα ο Jaromír Zmrhal

Ο μαθημένος στους τίτλους Ζμρχάλ και η «εξαίρεση» του Γκούλα… -ThemaSports
04/07 @ 08:29

Ο μαθημένος στους τίτλους Ζμρχάλ και η «εξαίρεση» του Γκούλα…

Εύκολα μπορεί να αντιληφθεί κάποιος, ότι ο 30χρονος Τσέχος διεθνής Γιάρομιρ Ζμρχάλ (δύσκολο στην προφορά το επώνυμο του) αποτελεί προσωπική επιλογή του νέου προπονητή του Απόλλωνα Άντριαν Γκούλα.

Φέρνει Κύπρο Τσέχο μέσο ο Απόλλωνας!-ThemaSports
03/07 @ 18:57

Φέρνει Κύπρο Τσέχο μέσο ο Απόλλωνας!

Τον Τσέχο μέσο Jaromír Zmrhal θέλει να εντάξει στο δυναμικό του ο Απόλλωνας!

Δύσκολη και απαιτητική αρχή-ThemaSports
03/07 @ 12:42

Δύσκολη και απαιτητική αρχή

Με τέσσερα συνεχόμενα ντέρμπι θα ξεκινήσει ο Απόλλωνας τη νέα σεζόν.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ