Ο πρόεδρος των παλαιμάχων της Ομόνοιας, Νίκος Πατίκκης μίλησε στον ΣΠΟΡ FM για τη νίκη στο ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Αναλυτικά τι είπε:

Πως είδε το ντέρμπι: «Ήταν ένα περίεργο ντέρμπι, όχι συνηθισμένο όπως όλα τα προηγούμενα χρόνια, λόγω της ιδιαιτερότητας με τέσσερις κόκκινες, πολλές κίτρινες, την διακύμανση του σκορ… Όλα αυτά ήταν τα περίεργα που εξαιτίας και του διαιτητή, που δεν πιστεύω πως ήρθε για να αδικήσει κάποια από τις δύο ομάδες, μοίρασε τις αποφάσεις του και τήρησε τον κανονισμό με το «νι» και με το «σίγμα». Δεν μπήκε στην νοοτροπία του ποδοσφαιριστή και να μοιράζει με κάθε φάουλ κίτρινες και κόκκινες. Εκνεύρισε και τους 22 ποδοσφαιριστές και τους προπονητές και τον κόσμο όλο. Με ποιο σκεπτικό ήρθε αυτός ο διαιτητής»;

Για την εξέλιξη του παιχνιδού: «Στο 5ο λεπτό ο ΑΠΟΕΛ πήρε πέναλτι που έχασε ο Εφραίμ. Μετά ήρθε το γκολ της Ομόνοιας με τον Μπέζους και τον Κακουλλή, σε μία φάση που φαίνεται πως έχει δουλευτεί στην προπόνηση. Μετά το 1-0, η Ομόνοια πήρε τα πάνω της. Ο ΑΠΟΕΛ άρχισε να εκνευρίζεται, γιατί ήταν πίσω στο σκορ. Προσπάθησε να ισορροπήσει το παιχνίδι, όμως μετά την κόκκινη του Ντάλσιο στις καθυστερήσεις και σε μία αντεπίθεση βάλαμε δεύτερο γκολ. Στο δεύτερο ημίχρονο, εκεί που έδωσε δύο κίτρινες κάρτες στον Σεμπάκ, ο διαιτητής έχασε το παιχνίδι. Άρχισε μετά να δείχνει κάρτες παντού. Χάλασαν όλες οι ισορροπίες σε εκείνο το σημείο. Ήρθε και η δεύτερη κόκκινη στην Ομόνοια».

Για τα στοιχεία που έδωσαν τη νίκη: «Η Ομόνοια είχε δύναμη, πάθος και έπαιξε πολύ καλά αμυντικά. Πρόσεχα χθες τον Μίλετιτς που ήταν άψογος. Κρατούσε τη θέση του, δεν βιαζόταν να βγει στον αντίπαλο, κρατούσε μπάλα, έβγαινε μπροστά. Όλα τα έκανε πολύ καλά. Έπρεπε να παίξουμε πιο συγκεντρωμένα, ειδικά μετά την πρώτη κόκκινη. Όταν ήρθε και το 2ο γκολ, εκεί το πίστεψαν οι ποδοσφαιριστές μας».

Για Χαραλάμπους και Κακουλλή: «Ήταν πολύ σωστή η αλλαγή του. Τα πήγε περίφημα, έπαιξε πολύ καλά, έδωσε επιθετικές ενέργειες, ήταν πολύ καλός. Επίσης ο Κακουλλής. Είχα μιλήσει γι αυτόν τον ποδοσφαιριστή πολύ πριν παίξει βασικός. Δουλεύει πολύ καλά και θα εξελιχθεί όπως το πρόβλεψα. Είχα προβλέψει πως θα γίνει ένας δεύτερος Γιώργος Σαββίδης».

Για την συνέχεια: «Έχει δύο ακόμα δύσκολα παιχνίδια με ΑΕΛ και Άρη. Αν τα πάρει αυτά τα παιχνίδια, θα χτυπήσει το πρωτάθλημα».

Για μεταγραφές: «Το ότι χρειάζεται ενίσχυση η ομάδα, το βλέπει όλος ο κόσμος και πιστεύω και οι αρμόδιοι. Θα κάνουν τις κινήσεις που πρέπει και θα δυναμώσει η Ομόνοια ακόμα περισσότερο».

Για τους δύο παίκτες που είδαν κόκκινη κάρτα: «Είναι απώλεια και ο Σίμιτς και ο Μπασιρού, αλλά έχουμε και άλλους παίκτες για να πάρουν την ευκαιρία τους».

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Προπόνηση με Λανγκ και Ελάντερ - Κλικ από την Πολωνία-ThemaSports
08/07 @ 22:26

Προπόνηση με Λανγκ και Ελάντερ - Κλικ από την Πολωνία

Φωτογραφίες από την προπόνηση της Δευτέρας στο Κίελτσε δημοσίευσε η Ομόνοια.

ΒΙΝΤΕΟ: Η παρακάμερα της Ομόνοιας για το πρώτο φιλικό στην Πολωνία-ThemaSports
08/07 @ 16:30

ΒΙΝΤΕΟ: Η παρακάμερα της Ομόνοιας για το πρώτο φιλικό στην Πολωνία

Το γραφείο Τύπου της Ομόνοιας δημοσίευσε βίντεο με την παρακάμερα του πρώτου φιλικού αγώνα των «πράσινων» στην Πολωνία με αντίπαλο την Κρακόβια, όπου ηττήθηκε με 3-0.

Οι προσδοκίες των Ανδρέου και Οζλέρ - Δηλώσεις στο ΟΜΟΝΟΙΑ TV (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
08/07 @ 10:41

Οι προσδοκίες των Ανδρέου και Οζλέρ - Δηλώσεις στο ΟΜΟΝΟΙΑ TV (ΒΙΝΤΕΟ)

Οι νεαροί ποδοσφαιριστές της Ομόνοιας, Παναγιώτης Ανδρέου και Τασίν Οζλέρ, μίλησαν στο ΟΜΟΝΟΙΑ TV για τη συμμετοχή τους στην προετοιμασία του «τριφυλλιού», με το γραφείο Τύπου της ομάδας να δημοσιεύει μέρος των δηλώσεων τους.

Captain!-ThemaSports
07/07 @ 11:20

Captain!

Με το περιβραχιόνιο ο Κουλιμπαλί

Τα στιγμιότυπα με την Κρακοβία (Βίντεο)-ThemaSports
07/07 @ 10:05

Τα στιγμιότυπα με την Κρακοβία (Βίντεο)

Η Ομόνοια παρουσιάζει τα στιγμιότυπα από το πρώτο ξεμούδιασμα

Μασούρας: «Μέχρι τις 25 του μήνα θα είμαστε έτοιμοι»-ThemaSports
06/07 @ 21:20

Μασούρας: «Μέχρι τις 25 του μήνα θα είμαστε έτοιμοι»

Δηλώσεις του Γιάννη Μασούρα, μετά την φιλική ήττα της Ομόνοιας με 3-0 από την Κρακόβια.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ