Δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM παραχώρησε ο εκπρόσωπος Τύπου της Πάφου, Πολύβιος Παλιούρας, ο οποιος τοποθετήθηκε για τον Σαρφό και τον Παλάσιος.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Παφιακής ομάδας ανέφερε χαρακτηριστικά για Σαρφό ότι όντως τους απασχόλησε όμως αυτή την στιγμή δεν υπάρχει κάτι, ενώ για τα περί ενδιαφέροντος της Ομόνοιας για Παλάσιος δήλωσε άγνοια.

Αναλυτικά:

Για τον Σαρφό και τον Παλάσιος: «Είναι κάτι που ακούγεται σε κάθε μεταγραφική περίοδο για τον Σαρφό. Όλοι οι καλοί και ποιοτικοί ποδοσφαιριστές μας ενδιαφέρουν. Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει κάτι, αλλά όντως μας απασχόλησε ο Σαρφό και γενικότερα όλοι οι καλοί παίκτες. Δεν γνωρίζουμε αν υπάρχει ενδιαφέρον από την Ομόνοια για τον Παλάσιος».

Για τη διακοπή: «Ήταν μια εβδομάδα αρκετής δουλείας και προπονήσεων με οικογενειακά δίπλα. To Σαββατοκύριακο οι παίχτες μας είχαν ρεπό. Χρειαζόμαστε ακόμη δουλειά, μελέτη του αντίπαλου που είναι ο περσινός πρωταθλητής. Είναι ένα παιχνιδι πρόκληση για εμάς και να δούμε που βρισκόμαστε. Στόχος μας είναι οι 3 βαθμοί».

Για τα αγωνιστικά: «Όχι δεν έχουμε ιδιαίτερα προβλήματα και ελπίζουμε να μην έχουμε ιδιαίτερα προβλήματα μέχρι το τέλος της προετοιμασίας μας».

Για το κοσμο σας στο «Αλφαμέγα»: «Θα έχουμε το κοσμο μας στο παιχνιδι. Πέρσι είχαμε 800-900 φίλους μας. Στόχος μας να έχουμε περισσοτέρους αυτή τη φορά. Μέχρι της τώρα με τις παρουσίες μας πείσαμε για την ομάδα. Βολεύει η μέρα, η ώρα και είναι κοντά. Πρέπει  να δημιουργήσουμε όμορφη ατμόσφαιρα σε ένα ωραίο παιχνιδι».

Για την πιθανότητα μεταγραφής: «Δεν μπορούμε να αποκλείσουμε τίποτε. Αν θεωρήσει η ομάδα προγραμματισμού ότι θα βοηθήσει τότε ίσως υπάρξει κάτι αλλά αναμένουμε μέχρι τελευταία στιγμή».

Για το Πολωνό τερματοφύλακα: «Λίγες ώρες να περιμένουμε και θα υπάρχει επίσημη ανακοίνωση». 

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΜΑΓΙΕΡ: «Σχεδόν όλος ο κόσμος γνωρίζει το ΑΠΟΕΛ, έχει πολύ μεγάλη ιστορία» (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
08/07 @ 15:27

ΜΑΓΙΕΡ: «Σχεδόν όλος ο κόσμος γνωρίζει το ΑΠΟΕΛ, έχει πολύ μεγάλη ιστορία» (ΒΙΝΤΕΟ)

Το μεγάλο μεταγραφικό απόκτημα του ΑΠΟΕΛ, Μαξ Μάγιερ, έκανε δηλώσεις στην Cablenet, όπου μίλησε για την απόφαση του να συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα της Λευκωσίας.

Το μεγάλο κίνητρο του Μάγιερ...-ThemaSports
07/07 @ 22:24

Το μεγάλο κίνητρο του Μάγιερ...

Μιλώντας στην αποψινή εκπομπή της Cablenet το νέο μεταγραφικό απόκτημα του ΑΠΟΕΛ, Μαξ Μάγιερ, ανέφερε τους λόγους για τους οποίους αποδέχθηκε την πρόταση των «γαλαζοκιτρίνων», τονίζοντας ότι το κίνητρο της Ευρώπης και ειδικά του Τσάμπιονς Λιγκ, είναι μεγάλο...

ΜΑΓΙΕΡ: «Γι' αυτό είπα ναι στον ΑΠΟΕΛ - Μίλησα με Πετρίδη και κατάλαβα αμέσως πόσο πολύ με θέλουν»-ThemaSports
07/07 @ 22:12

ΜΑΓΙΕΡ: «Γι' αυτό είπα ναι στον ΑΠΟΕΛ - Μίλησα με Πετρίδη και κατάλαβα αμέσως πόσο πολύ με θέλουν»

Ο Γερμανός μέσος του ΑΠΟΕΛ, Μαξ Μάγιερ, έκανε τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης των πρωταθλητών Κύπρου, μιλώντας στην αποψινή εκπομπή της Cablenet.

Πάτησε γήπεδο ο Μάγιερ - Απόψε οι πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του ΑΠΟΕΛ (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
07/07 @ 20:07

Πάτησε γήπεδο ο Μάγιερ - Απόψε οι πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του ΑΠΟΕΛ (ΒΙΝΤΕΟ)

Το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα του ΑΠΟΕΛ, Μαξ Μάγιερ, βρίσκεται στην Σερβία και ενσωματώθηκε στην προετοιμασία των πρωταθλητών Κύπρου.

Συστήνεται ο Μέγιερ (Φωτογραφίες)-ThemaSports
07/07 @ 09:00

Συστήνεται ο Μέγιερ (Φωτογραφίες)

Συνέντευξη στην Cablenet θα δώσει το νέο μεταγραφικό απόκτημα του ΑΠΟΕΛ

Στην Σερβία ο Μάιερ-ThemaSports
06/07 @ 23:35

Στην Σερβία ο Μάιερ

Ο Μαξ Μάιερ, τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα του ΑΠΟΕΛ, έφτασε στην Σερβία για να ενσωματωθεί με την ομάδα.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ