Ο γενικός διευθυντής της Πάφου, Χάρης Θεοχάρους, μίλησε στον Super Sport FM 104,0 για όλα τα τελευταία νέα της ομάδας πριν το ντέρμπι με τον Άρη.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Για το παιχνίδι με τον Άρη: «Μεγάλο παιχνίδι. Τα τελευταία δύο χρόνια τα παιχνίδια μεταξύ μας αφήνουν το φίλαθλο κοινό πολύ ικανοποιημένο. Όχι εμάς, γιατί αν και παίξαμε πολλά παιχνίδια, δεν πήραμε νίκες. Θέλουμε να αλλάξουμε το αρνητικό σερί. Θα έχουμε αρκετά καλά παιχνίδια την φετινή χρονιά. Ήδη οι πρώτες αγωνιστικές αυτό δείχνουν. Αυτό θέλουμε από το ποδόσφαιρό μας και γι αυτό πηγαίνει και ο κόσμος στο γήπεδο. Τραυματίας είναι μόνο ο Μελούσο και ευελπιστούμε πως θα έχουμε ένα πολύ ωραίο παιχνίδι».

Τι θα σημαίνει η νίκη απέναντι στον πρωταθλητή: «Τίποτα, μόνο οι τρεις βαθμοί. Είναι πολύ νωρίς στο πρωτάθλημα. Μόνο ψυχολογικά θα επηρεάσει. Είναι μία ομάδα που δεν έχουμε κερδίσει τα τελευταία δύο χρόνια και θέλουμε να το κάνουμε την Κυριακή».

Σε ποιο σημείο ετοιμότητας είναι η Πάφος: «Ούτε στο 50% δεν είμαστε, από όσο νομίζω. Έγιναν προσθήκες της τελευταίας στιγμής, θα χρειαστούν προσαρμογή αυτοί οι παίκτες. Είμαι σίγουρος πως στον δεύτερο γύρο θα είναι ακόμα καλύτερη η ομάδα. Υπάρχει μεγάλη ποιότητα και μένει να το αποδείξουν στον αγωνιστικό χώρο».

Για τα δημοσιεύματα στην Βραζιλία: «Η ομάδα είναι πλήρεις σε όλες τις θέσεις. Το βλέπω απίθανο να προχωρήσουμε σε ενίσχυση σε άλλες θέσεις. Τελειώνει η μεταγραφική περίοδος, θα υπάρχει και το θέμα των ανέργων βέβαια, αλλά μόνο αν βρεθεί κάτι εξαιρετικό ίσως να προχωρήσουμε. Ο κος Καρσέδο είναι ικανοποιημένος με το ρόστερ που υπάρχει».

Αν υπήρξε κρούση για τον Σαρφό: «Δεν υπήρξε καμία επίσημη κρούση και δεν είναι σωστό για χάρη μίας είδησης να μπαίνει ένας λανθασμένος τίτλος».

Για τα εισιτήρια του αγώνα στο «Άλφα Μέγα»: «Έχουμε πάρει κοντά στις 2000 εισιτήρια. Έχουν φύγει μέχρι τώρα 780 εισιτήρια από χθες το μεσημέρι που άνοιξαν τα ταμεία. Υπάρχει τρομερή ζήτηση. Ο κόσμος είναι κοντά και είναι πολύ σημαντικό αυτό. Είμαι σίγουρος πως θα έχουμε πέρα των 1500 εισιτηρίων και θα σπάσουμε ρεκόρ».

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Οι προβλέψεις των ποδοσφαιριστών της Πάφου για τον νικητή του EURO (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
02/07 @ 20:37

Οι προβλέψεις των ποδοσφαιριστών της Πάφου για τον νικητή του EURO (ΒΙΝΤΕΟ)

Οι ποδοσφαιριστές της Πάφου προβλέπουν τον νικητή του EURO24.

Οι κορυφαίες στιγμές της σεζόν για την Πάφο (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
02/07 @ 16:51

Οι κορυφαίες στιγμές της σεζόν για την Πάφο (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Πάφος μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ανέβασε τις πέντε κορυφαίες στιγμές της σεζόν.

Ανακοίνωση Πάφου για Ικόκο-ThemaSports
01/07 @ 16:56

Ανακοίνωση Πάφου για Ικόκο

Τον Ικόκο αποχαιρέτησε και επίσημα η Πάφος.

Παφίτικη ΤΡΕΛΑ!-ThemaSports
01/07 @ 11:27

Παφίτικη ΤΡΕΛΑ!

Όπως ανέφερε με σημερινές ραδιοφωνικές του δηλώσεις ο Πολύβιος Παλιούρας, γίνονται σκέψεις για διευθέτηση και 2ης πτήσης για τη Σουηδία για το ματς με αντίπαλο την Έλφσμποργκ, για τον Α' προκριματικό του Γιουρόπα Λιγκ!

Παλιούρας: «Γίνονται προσπάθειες για να υπάρξει και 2η πτήση για Σουηδία»-ThemaSports
01/07 @ 11:14

Παλιούρας: «Γίνονται προσπάθειες για να υπάρξει και 2η πτήση για Σουηδία»

Δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM έκανε ο εκπρόσωπος Τύπου της Πάφος FC, Πολύβιος Παλιούρας, ο οποίος μίλησε για όλα όσα αφορούν την ομάδα του.

Δείχνει με το... «καλημέρα» τις «άγριες» διαθέσεις του!-ThemaSports
30/06 @ 23:21

Δείχνει με το... «καλημέρα» τις «άγριες» διαθέσεις του!

Συνεχίζει... φορτσάτος από την περσινή σεζόν ο Ζάιρο!

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ