Καλεσμένοι στην εκπομπή «Total Green», οι Ρομάν Μπεζούς και Ανδρέας Χαρίτου.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ - ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

Αναλυτικά:

Μπεζούς για τη νίκη με την Δόξα: «Τώρα εδώ στο στούντιο είμαι πιο αγχωμένος από ότι χθες (γέλια). Ξέραμε ότι η Δόξα θα αμυνόταν σε ένα γήπεδο πιο μικρό. Το πέναλτι που δεχθήκαμε μας προκάλεσε νευρικότητα, στο ημίχρονο μας μίλησε ο προπονητής και γυρίσαμε το παιχνίδι.»

«Δεν πρέπει να τα παρατάει ποτέ η ομάδα και πάντα πρέπει να παλεύει για την ανατροπή σε κάποιο παιχνίδι.»

Για την βελτίωση που έχει στην φετινή σεζόν: «Ελπίζω να βελτιωθώ ακόμη περισσότερο. Στην ηλικία μου οι ποδοσφαιριστές, δεν έχουν μεγάλα σκαμπανεβάσματα στην απόδοση του. Με βοήθησε πολύ η εμπιστοσύνη που μου έχει ο προπονητής.»

Για τον πόλεμο στην Ουκρανία και πόσο τον επηρέασε: «Ήμουν στην Γάνδη όταν ξεκίνησε ο πόλεμος. Έκλαιγα στην προπόνηση, πήγαινα σπίτι και έβλεπα την οικογένεια μου να κλαίει. Όταν ήρθα στην Ομόνοια άρχισα να νιώθω καλύτερα. Πεθύμησα την πόλη μου.»

Για την σχέση που έχει με τον Σωφρόνη Αυγουστή και τον ρόλο του Κύπριου προπονητή στο ανέβασμα του: «Η σχέση μας ξεκίνησε, καθώς έκανα τον μεταφραστή του Μπεσεντίν (γέλια). Είναι πολύ δίκαιος προπονητής και βοηθάει όλους τους ποδοσφαιριστές.»

Για τον καιρό: «Ήταν σοκ όταν ήρθα στην Κύπρο, καθώς ήταν Αύγουστος και ήταν πολύ ζέστη. Πήγαινα έξω για τρέξιμο και έμπαινα από καφέ σε καφέ, επειδή είχε κλιματιστικό. Πήγαινα σπίτι και είχα πονοκέφαλο.»

Για την ζωή στην Κύπρο: «Έχω τρία παιδία και ήταν πολύ σημαντικό να προσαρμοστεί η οικογένεια. Η γυναίκα μου νιώθει άνετα και τα παιδία μου, πάνε στο σχόλιο. Σίγουρα χρειάζεσαι χρόνο προσαρμογής. Πηγαίνω συχνά στην θάλασσα, ακόμη και τώρα.»

«Δεν αποδέχομαι τον ρόλο του μαέστρου. Ο αγαπημένος μου είναι ο Τότι. Έβλεπα τους Μπάτζιο, Τότι και Ντελ Πιέρο και αρκετές φορές τους μιμούμουν. Κάνω κάτι απλό εντός γηπέδου. Σημαντικό το ότι με αντιλαμβάνονται οι συμπαίκτες μου.»  

«Με τον Ανδρόνικο έχουμε πολύ καλή επικοινωνία εντός γηπέδου. Με τους συμπαίκτες μου από πέρσι έχουμε μια χημεία, ενώ με τους καινούριους το ψάχνουμε. Ο Κακουλλής επειδή είναι γρήγορος και τρέχει στους κενούς χώρους, κάνει τη ζωή μου πιο εύκολη.»  

Με ποιους κάνει περισσότερη παρέα: «Κάνω περισσότερη παρέα με τους Κύπριους, αλλά δεν έχω πολύ χρόνο για να πάμε για φαγητό με τους συμπαίκτες μου, καθώς πρέπει να πάρω τα παιδία προπόνηση, μετά έχουν διαβάσματα και στην συνέχεια πάω για ύπνο.»  

Τι έμαθε για την Ομόνοια πριν υπογράψει: «Μίλησα με τον Κβιλιτάια, τον οποίο γνώριζα από την Γάνδη και με βοήθησε αρκετά όταν ήρθα στην Κύπρο. Τον ρώτησα για την Ομόνοια και το Κυπριακό πρωτάθλημα. Στην συνέχεια έψαξα λίγο για το κλαμπ, τα τρόπαια που έχει κατακτήσει και την ιστορία του. Ήταν δύσκολη απόφαση, καθώς μου πρόσφερε ανανέωση και η ομάδα του Βελγίου.»

Να περιγράψει τον χαρακτήρα του: «Δεν είναι κάτι που κάνω, δεν μου αρέσει και το κάνουν άλλη για εμένα.»

Για τον κόσμο: «Καλύτερα να ρωτήσετε τον άνθρωπο που είναι δίπλα μου(σσ. Ανδρέας Χαρίτου). Το μόνο που μπορώ να κάνω εγώ είναι να ζητήσω από τον κόσμο να είναι δίπλα μας. Ο στόχος μας είναι να κατακτούμε τίτλους και θέλουμε μαζί τους οπαδούς μας.»

 

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΒΙΝΤΕΟ: Η παρακάμερα της Ομόνοιας για το πρώτο φιλικό στην Πολωνία-ThemaSports
08/07 @ 16:30

ΒΙΝΤΕΟ: Η παρακάμερα της Ομόνοιας για το πρώτο φιλικό στην Πολωνία

Το γραφείο Τύπου της Ομόνοιας δημοσίευσε βίντεο με την παρακάμερα του πρώτου φιλικού αγώνα των «πράσινων» στην Πολωνία με αντίπαλο την Κρακόβια, όπου ηττήθηκε με 3-0.

Οι προσδοκίες των Ανδρέου και Οζλέρ - Δηλώσεις στο ΟΜΟΝΟΙΑ TV (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
08/07 @ 10:41

Οι προσδοκίες των Ανδρέου και Οζλέρ - Δηλώσεις στο ΟΜΟΝΟΙΑ TV (ΒΙΝΤΕΟ)

Οι νεαροί ποδοσφαιριστές της Ομόνοιας, Παναγιώτης Ανδρέου και Τασίν Οζλέρ, μίλησαν στο ΟΜΟΝΟΙΑ TV για τη συμμετοχή τους στην προετοιμασία του «τριφυλλιού», με το γραφείο Τύπου της ομάδας να δημοσιεύει μέρος των δηλώσεων τους.

Captain!-ThemaSports
07/07 @ 11:20

Captain!

Με το περιβραχιόνιο ο Κουλιμπαλί

Τα στιγμιότυπα με την Κρακοβία (Βίντεο)-ThemaSports
07/07 @ 10:05

Τα στιγμιότυπα με την Κρακοβία (Βίντεο)

Η Ομόνοια παρουσιάζει τα στιγμιότυπα από το πρώτο ξεμούδιασμα

Μασούρας: «Μέχρι τις 25 του μήνα θα είμαστε έτοιμοι»-ThemaSports
06/07 @ 21:20

Μασούρας: «Μέχρι τις 25 του μήνα θα είμαστε έτοιμοι»

Δηλώσεις του Γιάννη Μασούρα, μετά την φιλική ήττα της Ομόνοιας με 3-0 από την Κρακόβια.

«Βελτίωση σε όλα, από άμυνα μέχρι επίθεση – Είναι κατανοητό για πρώτο φιλικό»-ThemaSports
06/07 @ 21:10

«Βελτίωση σε όλα, από άμυνα μέχρι επίθεση – Είναι κατανοητό για πρώτο φιλικό»

Οι δηλώσεις του προπονητή της Ομόνοιας, Βάλντας Νταμπράουσκας μετά το πρώτο φιλικό στην Πολωνία που ολοκληρώθηκε με ήττα 0-3 από την Κρακοβία.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ