Η Βικτόρια Μπέκαμ περιγράφει την απιστία του συζύγου της ενώ ο Ντέιβιντ έπαιζε για τη Ρεάλ Μαδρίτης το 2003 ως την «δυσκολότερη περίοδο» του γάμου της με τον πρώην αστέρα του ποδοσφαίρου.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Όλα αυτά στη νέα σειρά ντοκιμαντέρ του Netflix που ονομάζεται Beckham και προβάλλεται για πρώτη φορά σήμερα (4.10)

Το λαμπερό ζεύγος παρά τις φήμες αρνείται ακόμη και σήμερα οτι Μπέκαμ την είχε απατήσει. «Ήμουν πιο δυστυχισμένη από ότι υπήρξα ποτέ σε ολόκληρη τη ζωή μου», είπε το μέλος των Spice Girls στο νέο ντοκιμαντέρ του Netflix με τίτλο «Mπέκαμ», σύμφωνα με τη Sun.

Η σχεδιάστρια μόδας - η οποία παντρεύτηκε την πρώην ποδοσφαιριστή τον Ιούλιο του 1999 παραδέχτηκε ότι είχε «αγανακτήσει» με τον Ντέιβιντ μετά τις κατηγορίες για εξαπάτηση. Αλλά είπε στους παραγωγούς ότι «εσωτερίκευσε» το τραύμα για να στηρίξει την ποδοσφαιρική καριέρα του συζύγου της.

«Ήταν η πιο δύσκολη περίοδος γιατί ένιωθα ότι ο κόσμος ήταν εναντίον μας. Εδώ είναι το θέμα - ήμασταν ο ένας εναντίον του άλλου, για να είμαι απόλυτα ειλικρινής. Ξέρετε, μέχρι τη Μαδρίτη μερικές φορές ένιωθα σαν να είμαστε εναντίον όλων, αλλά ήμασταν μαζί, ήμασταν συνδεδεμένοι, είχαμε ο ένας τον άλλον. Όμως όταν ήμασταν στην Ισπανία, δεν ένιωθα ότι είχαμε ο ένας τον άλλον. Και αυτό είναι λυπηρό. Δεν μπορώ καν να σας πω πόσο δύσκολο ήταν και πώς με επηρέασε. Ήταν ένας εφιάλτης.

Ήταν ένα απόλυτο τσίρκο - και σε όλους αρέσει όταν το τσίρκο έρχεται στην πόλη, σωστά; Εκτός κι αν είσαι κι εσύ σε αυτό.»

Το 2003, ο Ντέιβιντ μετακόμισε στην Ισπανία για να παίξει στη Ρεάλ Μαδρίτης, ενώ η Βικτόρια παρέμεινε στο Ηνωμένο Βασίλειο με τους γιους τους Μπρούκλιν και Ρομέο. Αν και το ζευγάρι δεν κατονομάζει τις γυναίκες στο ντοκιμαντέρ των τεσσάρων μερών, η Rebecca Loos και η Sarah Marbeck ισχυρίστηκαν ότι είχαν σχέση με τον βετεράνο αθλητή εκείνη την εποχή. Λίγο αφότου άρχισαν να κυκλοφορούν τα πρωτοσέλιδα, η Βικτόρια αποφάσισε να μετακομίσει στην Ισπανία για να είναι στο πλευρό του Ντέιβιντ.

Ο 48χρονος Ντέιβιντ, επίσης συγκινήθηκε καθώς θυμόταν εκείνες τις δύσκολες στιγμές στη σχέση τους. «Δεν ξέρω πώς το περάσαμε, με κάθε ειλικρίνεια. Η Βικτόρια είναι τα πάντα για μένα, ήταν απίστευτα δύσκολο να την δω να πληγώνεται, αλλά είμαστε μαχητές και εκείνη την εποχή έπρεπε να παλέψουμε ο ένας για τον άλλον, έπρεπε να παλέψουμε για την οικογένειά μας. Και γι'αυτό που είχαμε άξιζε να παλέψουμε για αυτό».

Εν μέσω των καταγγελιών για την υπόθεση, ο Βρετανός αθλητής παραδέχτηκε ότι δυσκολευόταν να παίξει στο γήπεδο και ένιωθε «σωματικά άρρωστος κάθε μέρα». Ωστόσο, το ζεύγπς τελικά ξεπέρασε τις δυσκολίες. Περίπου ένα χρόνο μετά τη μετακόμιση τους στην Ισπανία, υποδέχτηκαν τον τρίτο γιο τους, τον Κρουζ, τον Φεβρουάριο του 2005.

Το ισχυρό ζευγάρι - που είναι τώρα παντρεμένο για 24 χρόνια - επέκτεινε την οικογένειά του ξανά το 2011 με τον ερχομό της κόρης του Harper. Το ντοκιμαντέρ «Beckham» κάνει πρεμιέρα σήμερα, 4 Οκτωβρίου στο Netflix.

Πηγή: newsbomb.gr

 

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ταχτσίδης: Η Ζέτα Θεοδωροπούλου αποκάλυψε ότι αιτία του χωρισμού τους ήταν η παράλληλη σχέση του ποδοσφαιριστή-ThemaSports
06/06 @ 12:12

Ταχτσίδης: Η Ζέτα Θεοδωροπούλου αποκάλυψε ότι αιτία του χωρισμού τους ήταν η παράλληλη σχέση του ποδοσφαιριστή

Η πρώην πλέον σύζυγος του Παναγιώτη Ταχτσίδη έσπασε τη σιωπή της και αποκάλυψε την παράλληλη σχέση του ποδοσφαιριστή, κατακεραυνώνοντάς τον.

Η Εστρέλα εκθείασε τον Γουόκαπ, "περήφανη για το μωρό μου"-ThemaSports
06/06 @ 12:29

Η Εστρέλα εκθείασε τον Γουόκαπ, "περήφανη για το μωρό μου"

Η σύντροφος του Τόμας Γουόκαπ, Εστρέλα Νούρι εκθείασε τον μπασκετμπολίστα μετά τη νίκη του Ολυμπιακού επί του Παναθηναϊκού AKTOR 89-84, στην πρώτη πράξη των τελικών της Stoiximan Basket League.

Βερόνικα Ράγεκ και Ιβάνα Κνολ έκλεψαν την παράσταση στο Grand Prix του Μαϊάμι-ThemaSports
06/05 @ 23:33

Βερόνικα Ράγεκ και Ιβάνα Κνολ έκλεψαν την παράσταση στο Grand Prix του Μαϊάμι

Τα δύο μοντέλα κέρδισαν τα φλας των φωτογράφων στο Grand Prix του Μαϊάμι.

Νεϊμάρ: Οι πρώτες φωτογραφίες της κοπέλας που φέρεται να είναι έγκυος στο τρίτο του παιδί-ThemaSports
04/04 @ 15:31

Νεϊμάρ: Οι πρώτες φωτογραφίες της κοπέλας που φέρεται να είναι έγκυος στο τρίτο του παιδί

Το τρίτο παιδί του φαίνεται να περιμένει ο Νεϊμάρ, αφού η Αμάντα Κίμπερλι είναι έξι μηνών έγκυος.

Σακίρα για Πικέ: «Με κρατούσε πίσω, τώρα είμαι ελεύθερη»-ThemaSports
26/03 @ 21:44

Σακίρα για Πικέ: «Με κρατούσε πίσω, τώρα είμαι ελεύθερη»

Απελευθερωμένη δηλώνει η Σακίρα μετά τον χωρισμό με τον Ζεράρ Πικέ.

«Καύσωνας»: Η Ιζαμπέλ Γκουλάρτ στο ντους-ThemaSports
18/03 @ 17:16

«Καύσωνας»: Η Ιζαμπέλ Γκουλάρτ στο ντους

Η Ιζαμπέλ Γκουλάρτ δοκίμασε τις αντοχές του Instagram με την τελευταία της ανάρτηση.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ