Themasports

Την ανακοίνωση της συνεργασίας τους αλλά και για τον μεγάλο τελικό του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος NASCAR 2023,όπου θα διεξαχθεί στο Βέλγιο και στην πίστα Circuit Zolder (13-15/10), σφράγισαν ο Βλαδίμηρος Τζιωρτζής και η κυπριακή αεροπορική εταιρεία TUS Airways.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Δυνάμει της νέας συμφωνίας, ο Κύπριος οδηγός, που θα συμμετέχει στον μεγάλο τελικό του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος NASCAR 2023 και στις κατηγορίες EuroNASCAR 2 και PRO, θα έχει ως επίσημο αερομεταφορέα την TUS Airways, που εδρεύει στην Κύπρο.

«Το να σε εμπιστεύεται μια αναγνωρισμένη κυπριακή αεροπορική εταιρεία, για εμένα προσωπικά είναι μεγάλη μου τιμή εξηγεί ο Βλαδίμηρος και προσθέτει: «θα ήθελα να ευχαριστήσω την TUS Airways για την στήριξη και εμπιστοσύνη, σε μια χρονιά που με βρίσκει πολύ κοντά στην κατάκτηση του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος NASCAR τόσο στην κατηγορία EuroNASCAR 2 αλλά και PRO ».

Από πλευράς της TUS Airways, ο CCO της αεροπορικής εταιρείας Philip Saunders δήλωσε: «Είμαστε ενθουσιασμένοι που θα συνεργαστούμε με το Βλαδίμηρο Τζιωρτζή και θα τον στηρίξουμε στο μεγάλο τελικό του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος NASCAR 2023. Οι προσπάθειες του Βλαδίμηρου όλα αυτά τα χρόνια άνοιξαν το δρόμο για πολλές εντυπωσιακές επιδόσεις στον κόσμο του μηχανοκίνητου σπορ, και πιο πρόσφατα στις κατηγορίες EuroNASCAR 2 και EuroNASCAR PRO. Η συνεργασία μας είναι κάτι πολύ περισσότερο από μια χορηγία – Είναι μία μοναδική ευκαιρία να αναδείξουμε τις κοινές μας αξίες εκπροσωπώντας επάξια την κυπριακή σημαία. Είμαστε περήφανοι χορηγοί του Βλαδίμηρου Τζιωρτζή και του ευχόμαστε ό,τι καλύτερο στον επερχόμενο τελικό του πρωταθλήματος EuroNASCAR».

Η TUS Airways επανεντάχθηκε στην αγορά το 2021 και είναι μια σύγχρονη υβριδική αεροπορική εταιρεία που διαχειρίζεται έναν ταχέως αναπτυσσόμενο στόλο σύγχρονων επιβατικών αεροσκαφών Airbus A320, με το δυναμικό της να μετρά ήδη 5 Airbus A320. Το πρόγραμμά της αναπτύσσεται διαρκώς με ένα επεκτεινόμενο δίκτυο προορισμών που ξεκινά από τη βάση της στο Διεθνές Αεροδρόμιο Λάρνακας και εκτείνεται σε μεγάλες πόλεις της ευρύτερης περιοχής. Η αεροπορική εταιρεία δεσμεύεται να βελτιώσει την εμπειρία των πελατών αναπτύσσοντας τις υπηρεσίες που προσφέρει, ανακοινώνοντας νέους και συναρπαστικούς προορισμούς και προσφέροντας αληθινή κυπριακή φιλοξενία.

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Παγκόσμιος πρωταθλητής ο Γιάννης Αντωνίου -ThemaSports
02/07 @ 10:40

Παγκόσμιος πρωταθλητής ο Γιάννης Αντωνίου

Σπουδαίο επίτευγμα για τον νεαρό αθλητή μας

Αυλαία με ρεκόρ, όριο και… ΓΣΟ-ThemaSports
01/07 @ 16:26

Αυλαία με ρεκόρ, όριο και… ΓΣΟ

Με νικητή τον Γυμναστικό Σύλλογο τα Ολύμπια Λεμεσού και στις δύο κατηγορίες έπεσε το βράδυ της Κυριακής, 30 Ιουνίου 2024, η αυλαία των Medochemie Παγκύπριων Πρωταθλημάτων 105ο Ανδρών και 67ο Γυναικών, στο Εθνικό Στάδιο Στίβου – ΓΣΠ στη Λευκωσία.

 Medochemie Παγκύπρια Πρωταθλήματα Ανδρών / Γυναικών: Ρεκόρ και όρια στην πρώτη μέρα (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)-ThemaSports
30/06 @ 17:20

Medochemie Παγκύπρια Πρωταθλήματα Ανδρών / Γυναικών: Ρεκόρ και όρια στην πρώτη μέρα (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Με εντυπωσιακό τρόπο εκτυλίχθηκε η α΄ ημέρα των Medochemie Παγκύπριων Πρωταθλημάτων 105ο Ανδρών και 67ο Γυναικών, το βράδυ του Σαββάτου 29 Ιουνίου 2024, στο Εθνικό Στάδιο Στίβου-ΓΣΠ.

Στην οβάλ πίστα της Ολλανδίας η συνέχεια για τον Βλαδίμηρο Τζιωρτζή-ThemaSports
28/06 @ 15:00

Στην οβάλ πίστα της Ολλανδίας η συνέχεια για τον Βλαδίμηρο Τζιωρτζή

Στην Ολλανδία, στην οβάλ πίστα Raceway Venray, συνεχίζεται η προσπάθεια του Βλαδίμηρου Τζιωρτζή, στον τέταρτο αγώνα της χρονιάς στο EURO NASCAR PRO, με την κούρσα της κατηγορίας να είναι προγραμματισμένη για την Κυριακή 30 Ιουνίου.

Στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού προκρίθηκε η Πρεβολαράκη!-ThemaSports
27/06 @ 17:03

Στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού προκρίθηκε η Πρεβολαράκη!

Η Μαρία Πρεβολαράκη ως πρώτη επιλαχούσα, μιας και είχε την υψηλότερη βαθμολογία, έχει το δικαίωμα να συμμετέχει στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

«Ο μόνος τρόπος για να λυθεί το ζήτημα με το 'Στέλιος Κυριακίδης' είναι μέσω δημόσιου διαγωνισμού»-ThemaSports
27/06 @ 13:23

«Ο μόνος τρόπος για να λυθεί το ζήτημα με το 'Στέλιος Κυριακίδης' είναι μέσω δημόσιου διαγωνισμού»

Δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM έκανε η Γενική Διευθύντρια του ΚΟΑ, Μαίρη Παπαμιλτιάδους.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ