Themasports

Σπουδαία εκτός έδρας νίκη πέτυχε η Σπόρτινγκ Κάνσας Σίτι επί της Ρίαλ Σολτ Λέικ με 2-3, στο πλαίσιο της 33ης αγωνιστικής του MLS!

Ακολουθήστε μας στο Google news

Η ομάδα του Μαρίνου Τζιωνή μπήκε δυνατά από το ξεκίνημα και προηγήθηκε με 0-2 στο Α΄ ημίχρονο, με τέρματα των Erik Thommy στο 4΄ και Johnny Russell στο 29΄.

Στην επανάληψη, η Σπόρτινγκ Κάνσας έκανε διαχείριση του προβαδίσματος της και στο 77΄ «κλείδωσε» το τρίποντο με τον Πουλίδο, ο οποίος έγραψε το 0-3.

Οι γηπεδούχοι πάντως έβγαλαν αντίδραση, μείωσαν σε 2-3 με τους Vera Ramirez και Jefferson Savarino στο 81΄ και 89΄ αντίστοιχα και μετέτρεψαν σε... θρίλερ τα λεπτά των καθυστερήσεων, αλλά η ομάδα του Μαρίνου Τζιωνή δεν ήταν διατεθειμένη για... «χαρακίρι».

Ο Κύπριος επιθετικός αγωνίστηκε ως αλλαγή, πέρασε στο ματς στο 74΄ στη θέση του Johnny Russell και ήταν ιδιαίτερα ορεξάτος.

Με αυτή τη νίκη, η Σπόρτινγκ Κάνσας Σίτι ανέβηκε στους 41 βαθμούς μετά από 33 αγώνες και βρίσκεται στη 10η θέση της βαθμολογίας στο πρωτάθλημα Δυτικής Περιφέρειας, στο -1 από το 9ο Ντάλας που έχει 32 αγώνες και στο -2 από Σαν Χοσέ Έρθκουεϊκς και Πόρτλαντ που βρίσκονται στην 8η και 7η θέση αντίστοιχα, έχοντας 33 αγώνες.

Δείτε τα στιγμιότυπα του αγώνα - Πατήστε ΕΔΩ

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ο Κλοπ βοηθά και στη νέα εποχή της Λίβερπουλ: «Μου έδωσε όσες συμβουλές μπορούσε»! (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
08/07 @ 16:06

Ο Κλοπ βοηθά και στη νέα εποχή της Λίβερπουλ: «Μου έδωσε όσες συμβουλές μπορούσε»! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Γιούργκεν Κλοπ το είχε ξεκαθαρίσει πως θα βρισκόταν στο πλευρό του Άρνε Σλοτ και θα βοηθούσε με κάθε τρόπο τη Λίβερπουλ αν του το ζητούσε. Και τώρα, ο νέος προπονητής της ομάδας αποκάλυψε ότι ο προκάτοχός του, έχει προσφέρει κάθε πιθανή κι απίθανη συμβουλή για να τον βοηθήσει.

Σταματάει το ποδόσφαιρο ο Τιάγκο Αλκάνταρα-ThemaSports
07/07 @ 20:19

Σταματάει το ποδόσφαιρο ο Τιάγκο Αλκάνταρα

Άδοξο τέλος στην καριέρα του Τιάγκο Αλκάνταρα, ο οποίος πήρε την απόφαση να «κρεμάσει τα παπούτσια» του σε ηλικία 33 ετών, μετά από τους πολλούς τραυματισμούς που αντιμετώπισε τα τελευταία χρόνια.

Μπαρτσελόνα: Ο Μουρίνιο θέλει τον Φάτι στη Φενέρμπαχτσε-ThemaSports
07/07 @ 13:00

Μπαρτσελόνα: Ο Μουρίνιο θέλει τον Φάτι στη Φενέρμπαχτσε

Ο Ζοζέ Μουρίνιο θέλει να ενισχύσει την επιθετική γραμμή της Φενέρμπαχτσε κι ένα από τα ονόματα που φιγουράρουν στη λίστα του είναι ο Άνσου Φάτι, σύμφωνα με τη MARCA

Τραγικός Λέμαν για το ροζ μαλλί του Άντριχ: «Μπορεί να νιώθει γυναίκα»-ThemaSports
07/07 @ 11:35

Τραγικός Λέμαν για το ροζ μαλλί του Άντριχ: «Μπορεί να νιώθει γυναίκα»

Ο Γενς Λέμαν έκανε ένα τουλάχιστον… οπισθοδρομικό σχόλιο για το ροζ μαλλί του Ρόμπερτ Άντριχ

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ