Themasports

Δηλώσεις στον Super Sport FM έκανε ο προπονητής της ΑΕΖ Ζακακίου, Λιάσος Λουκά, ο οποίος μίλησε για το παιχνίδι της ομάδας του με την Ομόνοια.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Αναλυτικά όσα είπε:

«Στο πρώτο ημίχρονο μπορούσαμε να πάρουμε ξεκάθαρο προβάδισμα, όμως στο δεύτερο θα μπορούσε να το κάνει η Ομόνοια. Εγώ το είπα από την πρώτη μέρα, πως θέλω οι παίκτες να μπαίνουν στο γήπεδο και να πιστεύουν ότι μπορούν να κερδίσουν οποιονδήποτε αντίπαλο. Προσπαθώ μέσα από την εμπειρία μου να τους δώσω τα πάντα. Προχθές μας βγήκε το παιχνίδι, ξέραμε πως έπρεπε να κυκλοφορήσουμε την μπάλα και να βγούμε γρήγορα μπροστά. Πήραμε ρίσκα. Αυτό πρέπει να κάνουμε αν θέλουμε να παίρνουμε αποτελέσματα, κυρίως με αυτές τις ομάδες. Αμυντικά εννοείται πως πρέπει να βρούμε ισορροπία. Μας προβληματίζει ότι έχουμε τη χειρότερη αμυντική γραμμή. Στο πρώτο γκολ που δεχθήκαμε, αν ήταν ή δεν ήταν φάουλ, δεν θέλω να ασχοληθώ.

Είμαστε περήφανοι για τους παίκτες μας και πολύ αισιόδοξοι με βάση την εικόνα που βγάζουμε και στις προπονήσεις και στους αγώνες. Έχουμε περιθώρια βελτίωσης. Υπάρχει ταλέντο, είμαστε νεαρή ομάδα αν εξαιρέσουμε τους Ντελμίρο και Ντιγκινί και μετά τους Χατζηβασίλη και Παστελλή. Ο στόχος της ομάδας μας είναι η παραμονή. Πρέπει να κρατήσουμε τα πάρα πολλά θετικά και να διορθώσουμε τα αρνητικά και να συνεχίσουμε. Θέλουμε ακόμη δουλειά, γιατί δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα με 25 νέους παίκτες. Τώρα θα αναλύσουμε τον Απόλλωνα. Εμείς θα μπούμε και σε αυτό το παιχνίδι με καλή ψυχολογία και να διεκδικήσουμε τις πιθανότητες μας, είτε είναι 10% είτε είναι περισσότερες. Με αυτές τις μεγάλες ομάδες που έχουν κόσμο και πίεση για να βγουν μπροστά, βρίσκεις χώρους να επιτεθείς».

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Επίσημο για Οικονομίδη-ThemaSports
28/06 @ 09:56

Επίσημο για Οικονομίδη

Ποδοσφαιριστής της ΑΕΖ και με τη... βούλα είναι από σήμερα ο Γιώργος Οικονομίδης, αφού η Λεμεσιανή ομάδα ανακοίνωσε την απόκτηση του.

Συμφώνησε με Γιώργο Οικονομίδη-ThemaSports
27/06 @ 15:12

Συμφώνησε με Γιώργο Οικονομίδη

Νέα ομάδα για τον Γιώργο Οικονομίδη, ο οποίος την περσινή σεζόν αγωνιζόταν στον Ολυμπιακό.

Στην ΑΕΖ ο Ευθυμίου -ThemaSports
29/05 @ 09:40

Στην ΑΕΖ ο Ευθυμίου

Ανακοίνωσε νέο προπονητή η ΑΕΖ

ΠΕΤΡΟΒΙΤΣ: «Θέλει αρκετή δουλειά η ομάδα για του χρόνου, αν θέλει να επιστρέψει στην Α' κατηγορία»-ThemaSports
12/05 @ 19:31

ΠΕΤΡΟΒΙΤΣ: «Θέλει αρκετή δουλειά η ομάδα για του χρόνου, αν θέλει να επιστρέψει στην Α' κατηγορία»

Δείτε τι δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου στο «Αμμόχωστος» μετά το τέλος του αγώνα Νέα Σαλαμίνα-ΑΕΖ, ο προπονητής της Λεμεσιανής ομάδας, Βλάντιτσα Πέτροβιτς.

«Θα δούμε τι θα γίνει με το μέλλον μου, θα έχουμε μία συζήτηση μέσα στην εβδομάδα»-ThemaSports
08/05 @ 20:21

«Θα δούμε τι θα γίνει με το μέλλον μου, θα έχουμε μία συζήτηση μέσα στην εβδομάδα»

Διαβάστε όλα όσα δήλωσε ο τεχνικός της ΑΕΖ, Βλάντιτσα Πέτροβιτς μετά το τέλος του αγώνα με τον Απόλλωνα.

Αποτελεί ρεκόρ!-ThemaSports
01/05 @ 09:20

Αποτελεί ρεκόρ!

Καμία άλλη ομάδα στο Κυπριακό πρωτάθλημα δεν δέχθηκε τόσα γκολ

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ