Ανδρέας Χρίστου

Η ισοπαλία και η εμφάνιση με την ΑΕΖ φανέρωσε σε ακόμη ένα παιχνίδι τα αμυντικά προβλήματα της Ομόνοιας κάτι που τόνισε και ο Γέσπερ Γιάνσον στη συνέντευξη του στο Gol N' Roll.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Μιλώντας στη Cytavision ο Σουηδός Αθλητικός Διευθυντής των πρασίνων στάθηκε στο γεγονός ότι οι πράσινοι δέχονται πολλά γκολ σε παιχνίδια με τις λεγόμενες μικρομεσαίες ομάδες. «Γνωρίζουμε ότι πάντα φτιάχνουμε πολλές ευκαιρίες και είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό το γεγονός ότι χθες (σ.σ. Σάββατο) δεχθήκαμε τρία γκολ. Θα έπρεπε να το αποφύγουμε αυτό. Όταν σκοράρεις τρία τέρματα θα πρέπει να κερδίζεις τα παιχνίδια», είπε για τα γκολ που δέχθηκαν οι πράσινοι ενώ στη συνέχεια επισήμανε πως ξεκάθαρα το πρόβλημα είναι η αμυντική αστάθεια και πως αυτά τα ερωτήματα αφορούν περισσότερο την προπονητική ομάδα, ρίχνοντας το μπαλάκι στον Σωφρόνη Αυγουστή για να διορθώσει τα κακώς έχοντα.

Και καλά έκανε αφού υπεύθυνος για τα αγωνιστικά θέματα είναι ο Κύπριος κόουτς. Από εκεί και πέρα όμως ευθύνες για τον σχεδιασμό και τις επιλογές που έχει ο Αυγουστή είναι ο Σουηδός και οι συνεργάτες του. Άλλωστε ο ίδιος ο Γιάνσον είπε πως η ευθύνη για τον προγραμματισμό και τον σχεδιασμό της ομάδας είναι δική του.

Για το γεγονός ότι οι πράσινοι έμειναν με δύο επιθετικούς στο ρόστερ εξέφρασε την άποψη ότι από την στιγμή που παίζει με ένα φορ μπροστά ο Σωφρόνης δεν χρειαζόταν επείγον ενίσχυση σε αυτή τη θέση. Παράλληλα τόνισε την πίστη του στο ρόστερ και στις δυνατότητες του τριφυλλιού τονίζοντας ότι μπορεί να κτυπησει το πρωτάθλημα.

Γίνεται αρκετός λόγος και για τον φετινό προγραμματισμό του τριφυλλιού, όμως σε κάθε ευκαιρία ο Γιάνσον τονίζει ότι υπάρχει μακροπρόθεσμο πλάνο με δύο άξονες: Από τη μια να εξελίσσει και να πωλεί ποδοσφαιριστές στο εξωτερικό η Ομόνοια και από την άλλη να είναι διεκδικητική σε πρωτάθλημα, Κύπελλο και Ευρώπη.

Κατά πόσον μπορεί να το πετύχει είναι νωρίς να φανεί όμως οι αδυναμίες στο ρόστερ και οι αστοχίες στον προγραμματισμό κάνουν την εμφάνιση τους ανά... τακτά διαστήματα. Από τη μια είναι δουλειά του Σωφρόνη να δουλέψει σωστά για να βελτιώσει πρώτα την άμυνα αλλά και να... ανεβάσει συγκεκριμένους παίκτες-κλειδιά, αλλά από την άλλη ο Γιάνσον και οι συνεργάτες του έχουν την ευθύνη να τον στηρίξουν ανάλογα στο επόμενο μεταγραφικό παράθυρο.

 

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΒΙΝΤΕΟ: Η παρακάμερα της Ομόνοιας για το πρώτο φιλικό στην Πολωνία-ThemaSports
08/07 @ 16:30

ΒΙΝΤΕΟ: Η παρακάμερα της Ομόνοιας για το πρώτο φιλικό στην Πολωνία

Το γραφείο Τύπου της Ομόνοιας δημοσίευσε βίντεο με την παρακάμερα του πρώτου φιλικού αγώνα των «πράσινων» στην Πολωνία με αντίπαλο την Κρακόβια, όπου ηττήθηκε με 3-0.

Οι προσδοκίες των Ανδρέου και Οζλέρ - Δηλώσεις στο ΟΜΟΝΟΙΑ TV (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
08/07 @ 10:41

Οι προσδοκίες των Ανδρέου και Οζλέρ - Δηλώσεις στο ΟΜΟΝΟΙΑ TV (ΒΙΝΤΕΟ)

Οι νεαροί ποδοσφαιριστές της Ομόνοιας, Παναγιώτης Ανδρέου και Τασίν Οζλέρ, μίλησαν στο ΟΜΟΝΟΙΑ TV για τη συμμετοχή τους στην προετοιμασία του «τριφυλλιού», με το γραφείο Τύπου της ομάδας να δημοσιεύει μέρος των δηλώσεων τους.

Captain!-ThemaSports
07/07 @ 11:20

Captain!

Με το περιβραχιόνιο ο Κουλιμπαλί

Τα στιγμιότυπα με την Κρακοβία (Βίντεο)-ThemaSports
07/07 @ 10:05

Τα στιγμιότυπα με την Κρακοβία (Βίντεο)

Η Ομόνοια παρουσιάζει τα στιγμιότυπα από το πρώτο ξεμούδιασμα

Μασούρας: «Μέχρι τις 25 του μήνα θα είμαστε έτοιμοι»-ThemaSports
06/07 @ 21:20

Μασούρας: «Μέχρι τις 25 του μήνα θα είμαστε έτοιμοι»

Δηλώσεις του Γιάννη Μασούρα, μετά την φιλική ήττα της Ομόνοιας με 3-0 από την Κρακόβια.

«Βελτίωση σε όλα, από άμυνα μέχρι επίθεση – Είναι κατανοητό για πρώτο φιλικό»-ThemaSports
06/07 @ 21:10

«Βελτίωση σε όλα, από άμυνα μέχρι επίθεση – Είναι κατανοητό για πρώτο φιλικό»

Οι δηλώσεις του προπονητή της Ομόνοιας, Βάλντας Νταμπράουσκας μετά το πρώτο φιλικό στην Πολωνία που ολοκληρώθηκε με ήττα 0-3 από την Κρακοβία.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ