Ανδρέας Χρίστου

Είναι ο αδιαμφισβήτητος ηγέτης του ΑΠΟΕΛ και ένας από τους καλύτερους αμυντικούς που έφεραν οι γαλαζοκίτρινοι τα τελευταία χρόνια και... φαίνεται.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Ο Ισπανός αμυντικός απουσίασε στα πρώτα παιχνίδια της σεζόν και το δυνατό σημείο του ΑΠΟΕΛ, η άμυνα του δηλαδή, ήταν υπό αμφισβήτηση.

Η ήττα από την Ομόνοια και η ισοπαλία με τον Απόλλωνα στο ΓΣΠ έφεραν μουρμούρα όμως ο Κρέσπο με την επιστροφή του φρόντισε να δείξει πόσο σημαντικός είναι.

Μπήκε ως αλλαγή στο ντέρμπι με την Ανόρθωση στο «Παπαδόπουλος» και ηρέμησε την αμυντική γραμμή ενώ στη συνέχεια έκανε αυτό που ξέρει καλύτερα. Ηγήθηκε της προσπάθειας για αλλαγή της αγωνιστικής εικόνας και του κλίματος στην ομάδα.

Με την Πάφο πρωταγωνίστησε στο... βραχυκύκλωμα όλων των επιθετικών ατού της Παφιακής ομάδας και γενικότερα με τηνπαρουσία του προσδίδει εμπιστοσύνη και ηρεμία σε όλες τις γραμμές. Εξού και το σερί των τριών νικών του ΑΠΟΕΛ με τον 36χρονο Ισπανό αμυντικό να είναι ένας από τους πιο σημαντικούς λόγους της αγωνιστικής αλλαγής. Είναι κλισέ, όμως ο Ισπανός είναι σαν το παλιό καλό κρασί...

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ανακοίνωσε τον Corbu ο ΑΠΟΕΛ-ThemaSports
08/07 @ 20:38

Ανακοίνωσε τον Corbu ο ΑΠΟΕΛ

Ο ΑΠΟΕΛ ανακοίνωσε την απόκτηση του 22χρονου Ρουμάνου ποδοσφαιριστή, Marius Corbu.

Τόσα ζήτησε ο Πετρίδης για τον Ντβάλι!-ThemaSports
08/07 @ 18:58

Τόσα ζήτησε ο Πετρίδης για τον Ντβάλι!

Ο μάνατζερ του Λάσα Ντβάλι, Λάσα Οντιλάνζε παραχώρησε δηλώσεις σε ιστοσελίδα στη Γεωργία σχετικά με το ποσό που έδινε η ομάδα της Ιαπωνίας στον ΑΠΟΕΛ για να αποκτήσει τον Ντβάλι.

«Δεν υπήρχε ενδιαφέρον μόνο από την Ιαπωνία για τον Ντβάλι, αλλά...»-ThemaSports
08/07 @ 18:13

«Δεν υπήρχε ενδιαφέρον μόνο από την Ιαπωνία για τον Ντβάλι, αλλά...»

Σε ανάρτησή του που δημοσιεύτηκε στην πλατφόρμα Χ (πρώην «Twitter»), ο δημοσιογράφος Μάρκο Μόλα ανέφερε ότι ο ιαπωνικός σύλλογος Urava Red Diamonds ενδιαφέρεται για τον ποδοσφαιριστή του ΑΠΟΕΛ, Λάσα Ντβάλι.

ΜΑΓΙΕΡ: «Σχεδόν όλος ο κόσμος γνωρίζει το ΑΠΟΕΛ, έχει πολύ μεγάλη ιστορία» (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
08/07 @ 15:27

ΜΑΓΙΕΡ: «Σχεδόν όλος ο κόσμος γνωρίζει το ΑΠΟΕΛ, έχει πολύ μεγάλη ιστορία» (ΒΙΝΤΕΟ)

Το μεγάλο μεταγραφικό απόκτημα του ΑΠΟΕΛ, Μαξ Μάγιερ, έκανε δηλώσεις στην Cablenet, όπου μίλησε για την απόφαση του να συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα της Λευκωσίας.

Το μεγάλο κίνητρο του Μάγιερ...-ThemaSports
07/07 @ 22:24

Το μεγάλο κίνητρο του Μάγιερ...

Μιλώντας στην αποψινή εκπομπή της Cablenet το νέο μεταγραφικό απόκτημα του ΑΠΟΕΛ, Μαξ Μάγιερ, ανέφερε τους λόγους για τους οποίους αποδέχθηκε την πρόταση των «γαλαζοκιτρίνων», τονίζοντας ότι το κίνητρο της Ευρώπης και ειδικά του Τσάμπιονς Λιγκ, είναι μεγάλο...

ΜΑΓΙΕΡ: «Γι' αυτό είπα ναι στον ΑΠΟΕΛ - Μίλησα με Πετρίδη και κατάλαβα αμέσως πόσο πολύ με θέλουν»-ThemaSports
07/07 @ 22:12

ΜΑΓΙΕΡ: «Γι' αυτό είπα ναι στον ΑΠΟΕΛ - Μίλησα με Πετρίδη και κατάλαβα αμέσως πόσο πολύ με θέλουν»

Ο Γερμανός μέσος του ΑΠΟΕΛ, Μαξ Μάγιερ, έκανε τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης των πρωταθλητών Κύπρου, μιλώντας στην αποψινή εκπομπή της Cablenet.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ