Ο Τάκης Αντωνίου παραχώρησε δηλώσεις στον Super Sport FM 104.0 .

Ακολουθήστε μας στο Google news

 

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ:

Το πρώτο γενικό σχόλιο: «Όταν βλέπω μπάλα ηλεκτρίζομαι, θα ήθελα να μπορώ να αγωνιστώ, ωστόσο, ούτε ως παλαίμαχοι δεν μπορούμε να ανταποκριθούμε πλήρως. Ήταν μία δύσκολη ανάπαυλα, καθώς η Εθνική ομάδα δεν έφερε τα κατάλληλα αποτελέσματα. Είχαμε την ευκαιρία να χαλαρώσουμε από τις ομάδες μας. Έχουμε αρκετούς καλούς Κύπριους, ωστόσο, μας λείπουν οι παίκτες υψηλού επιπέδου, πρέπει να είσαι σε εγρήγορση συνεχώς στα παιχνίδι με μεγαλύτερες ομάδες, διότι μπορείς να πάθεις «μεγάλη» ζημιά από αντιπάλους με ικανότητες».

Για το πρωτάθλημα: «Το πρωτάθλημα μας είναι σε καλό επίπεδο, βγάζουμε ομάδες σε ομίλους ευρωπαϊκών διοργανώσεων, όμως σταμάτησα να τις μετράω διότι ο ΑΠΟΕΛ δεν μπαίνει σε ομίλους, κάτι που ευελπιστώ ότι θα αλλάξει σύντομα».Για τον ΑΠΟΕΛ και την εικόνα του: «Ο ΑΠΟΕΛ έδειξε ότι έχει ικανότητες, μπορεί να είναι ανταγωνιστικός και φέτος. Η ομάδα καλείται να διεκδικήσει το τρόπαιο του πρωταθλητή, παρά τις αδυναμίες που υπάρχουν. Οι αδυναμίες τους στοίχισαν σε απώλειες βαθμών. Περιμένω τώρα που θα είναι οι παίκτες καλά στη μεσοεπιθετική γραμμή, να εμφανιστεί μία πλήρης ανάκαμψη στο αγωνιστικό «κομμάτι». Περιμένουμε και τον Δώνη που μπορεί να δώσει κάτι διαφορετικό στην ομάδα. Ας ελπίσουμε ότι ο Ντογκαλά θα συνεχίσει και εκείνος σε υψηλό επίπεδο. Η ευελιξία στην επίθεση θα βοηθήσει τον ΑΠΟΕΛ, ειδικότερα από τη στιγμή που νιώθει σταθερός στην άμυνα. Θα μείνει ψηλά στη βαθμολογία εάν τα καταφέρει να λειτουργεί σωστά».

Για τους ανταγωνιστές του ΑΠΟΕΛ: «Οι βασικοί ανταγωνιστές του ΑΠΟΕΛ έχουν ξεφύγει αρκετά. Ο Άρης είναι καλύτερος από την περσινή περίοδο. Η Πάφος FC θα είναι ψηλά, ενώ η Ανόρθωση και η Ομόνοια διαθέτουν καλό υλικό, όπως και ο Απόλλωνας. Ο ΑΠΟΕΛ καλείται να παραμείνει ανταγωνιστικός. H AEK θα βρει τον δρόμο της, παρόλο που δέχεται εύκολα τέρμα. Για την «Ελαφρά Ταξιαρχία» μόνο τα καλύτερα έχω να πω. Σκοράρουν με κάθε τρόπο, ενώ έχουν και τον Κοκόριν ως ηγέτη».

Για την Πάφο FC: «Είναι γρήγορη ομάδα, μπορεί να σκοράρει με ευκολία, όμως είναι διαφορετικός ο τρόπος παιχνιδιού των «γαλάζιων» με τους «πράσινους». Η Πάφος FC βασίζεται στη τριάδα μπροστά και προσπαθεί να πράξει τα μέγιστα, όμως εάν τους μαρκάρεις σωστά τους «κλειδώνουν». Ο Άρης δεν πιάνεται τούτη τη στιγμή. Θα είναι εκεί ο Άρης και θα «κτυπήσει» το πρωτάθλημα».

Για τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς: «Δεν τον ενοχλώ, μιλάμε με κανένα μήνυμα που και που, προσπαθεί πολύ για τον Παναθηναϊκό. Του Γιοβάνοβιτς δεν του χαρίστηκε τίποτα, δούλεψε και κέρδισε την εμπιστοσύνη των ανθρώπων. Όταν ασχολείται με το ποδόσφαιρο, τίποτα δεν είναι χαλαρό για εκείνον. Ο επαγγελματισμός του είναι απίστευτος».

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

«Στην Κύπρο ο Ελ Αραμπί – Συμφώνησε με ΑΠΟΕΛ»-ThemaSports
05/07 @ 15:42

«Στην Κύπρο ο Ελ Αραμπί – Συμφώνησε με ΑΠΟΕΛ»

Δημοσίευμα του SDNA κάνει λόγο για συμωνία του Γιουσέφ Ελ Αραμπί με τον ΑΠΟΕΛ.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ από την... 8η-ThemaSports
05/07 @ 14:12

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ από την... 8η

Όγδοη μέρα στη Σερβία για το ΑΠΟΕΛ που ανάρτησε φωτογραφικό υλικό από την προπόνηση.

Πετεβίνος: «Ο ΑΠΟΕΛ επιμένει στις επιλογές παικτών που μπορούν να κάνουν τη διαφορά» - Τι είπε για Ελ Αραμπί-ThemaSports
05/07 @ 12:50

Πετεβίνος: «Ο ΑΠΟΕΛ επιμένει στις επιλογές παικτών που μπορούν να κάνουν τη διαφορά» - Τι είπε για Ελ Αραμπί

Δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM έκανε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΑΠΟΕΛ, Νεκτάριος Πετεβίνος, ο οποίος μίλησε για όλα όσα απασχολούν το ρεπορτάζ της ομάδας του.

Τι περιμένουν στον ΑΠΟΕΛ για το θέμα του νέου γηπέδου...-ThemaSports
05/07 @ 11:07

Τι περιμένουν στον ΑΠΟΕΛ για το θέμα του νέου γηπέδου...

Στις σημερινές ραδιοφωνικές δηλώσεις που έκανε ο Νεκτάριος Πετεβίνος ρωτήθηκε και για το γηπεδικό ζήτημα.

Πετεβίνος: «Γι' αυτούς τους λόγους ο Μάγιερ επέλεξε ΑΠΟΕΛ» - Τι είπε για φορ και γηπεδικό-ThemaSports
05/07 @ 10:43

Πετεβίνος: «Γι' αυτούς τους λόγους ο Μάγιερ επέλεξε ΑΠΟΕΛ» - Τι είπε για φορ και γηπεδικό

Δηλώσεις στον Super Sport FM έκανε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΑΠΟΕΛ, Νεκτάριος Πετεβίνος, ο οποίος ανάμεσα σε άλλα, σχολίασε την σπουδαία κίνηση της ομάδας του με την απόκτηση του Γερμανού, Μαξ Μάγιερ.

Μοράις: «Προσπαθήσαμε να βάλουμε στο παιχνίδι μας κάποια στοιχεία που δεν είχαμε...»-ThemaSports
04/07 @ 21:28

Μοράις: «Προσπαθήσαμε να βάλουμε στο παιχνίδι μας κάποια στοιχεία που δεν είχαμε...»

Δηλώσεις παραχώρησε ο βοηθός προπονητής του ΑΠΟΕΛ, Νούνο Μοράις μετά το ισόπαλο φιλικό με τη Νόβι Παζάρ.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ