Στον Super Sport FM μίλησε ο προπονητής της ΑΕΖ, Λιάσος Λουκά ενόψει του αγώνα με τον Απόλλωνα και γενικότερα για την πορεία της ομάδας του.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Τι είπε:

«Θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί, έχουμε το πλάνο μας, δουλέψαμε δύο εβδομάδες για αυτό το δύσκολο παιχνίδι. Θα τηρηθεί το πλάνο, έχω εμπιστοσύνη στους συνεργάτες μου, θα είναι το ίδιο».

«Έχουμε πρόβλημα με τον Ελευθερίου που είναι καρό τραυματίας, αμφίβολοι οι Ντιγκινί, Ντελμίρο, αλλά θεωρώ θα προλάβουν».

«Από το Καλοκαίρι δουλεύουμε συγκεκριμένη φιλοσοφία παιχνιδιού, οι γυμναστές της ομάδας κάνουν εξαιρετική δουλειά, είμαστε από τις ομάδες που τρέχουν πολύ στο γήπεδο και οι παίκτες ανταποκρίνονται».

«Πρέπει να βρούμε ισορροπία. Από τη μια δεν θέλουμε να χαλάσουμε αυτό που κτίσαμε με το επιθετικό στιλ, αλλά σιγά-σιγά θα βελτιωνόμαστε και θα βρούμε την ισορροπία».

«Για να περάσεις αυτή τη φιλοσοφία με το επιθετικό στιλ, χρειάζονται επαναλήψεις και αρκετά φιλικά. Οι παίκτες είναι ευφυείς και αντιλαμβάνονται αυτά που ζητάμε. Πρέπει να αλλάξουμε κάτι, το ξέρουμε, δουλεύουμε σε αυτό και ευελπιστούμε ακόμη και από το επόμενο ματς να κρατήσουμε μηδέν παθητικό».

«Είναι πολύ σημαντικό να κρατάς το μηδέν πίσω για να κάνεις πρωταθλητισμό. Αυτό κάνει ο Απόλλωνας. Αλλά επιθετικά δεν σημείωσε πολλά γκολ ο Απόλλωνας. Αν εξαιρέσουμε τα τέσσερα γκολ με τη Δόξα και τα δύο με την ΑΕΛ, στα υπόλοιπα παιχνίδια πέτυχε ένα γκολ μόνο».

«Έγινε πολλή κουβέντα μετά την Ομόνοια γιατί δεν παίξαμε αμυντικά. Εγγυάται κανείς ότι με αμυντικό στιλ απέναντι στην Ομόνοια με τους παίκτες που διαθέτει και τις μπαλιές τους, ότι θα κρατούσαμε το σκορ; Στα δικά μου μάτια ήταν πιο εύκολο να γίνει το 4-2 υπέρ μας παρά να γίνει 3-3».

«Θέλουμε να μην δείχνουν φόβο οι παίκτες μας. Σεβόμαστε τους αντιπάλους, αλλά θέλουμε να έχουν αυτοπεποίθηση οι παίκτες μας και σε παιχνίδια όπου είμαστε αουτσάιντερ, ίσως να είναι και πιο απελευθερωμένοι οι παίκτες. Είμαστε κάπως ικανοποιημένοι ότι η επιλογή μας να σκεφτόμαστε πρώτα επιθετικά και ακολούθως αμυντικά, μας βγαίνει σε μεγάλο βαθμό. Εννοείται ότι θα προσπαθήσουμε να έχουμε ισορροπία στην πορεία. Βλέπουμε τη βαθμολογία και είμαστε τέταρτοι από το τέλος. Δεν παίζουμε μόνοι μας. Μπορούσαμε να είχαμε περισσότερους πόντους».

«Το πρόγραμμα είναι δίκαιο για όλους. Τι να πω. Ξέραμε τα παιχνίδια όταν βγήκε το πρόγραμμα. Δεν έχουμε προτιμήσεις. Κάθε βδομάδα δουλεύουμε γνωρίζοντας ποιος είναι ο αντίπαλός μας».

«Ο Κάστρο έδειχνε πέρυσι στη Β’ Κατηγορία τα χαρακτηριστικά που δείχνει φέτος, αλλά στην Α’ Κατηγορία μπορεί να φανερώσει περισσότερα και το κάνει. Είναι τυχερός που τον πήρε η ΑΕΖ και φανερώνει την αξία του διότι είναι η έκτη του χρονιά στην Κύπρο. Έπαιξε και στη Δόξα και στον Εθνικό Άχνας και ΜΕΑΠ και Ξυλοτύμπου. Είναι μόνο 26 χρόνων και έχει πολύ μέλλον μπροστά του και πολλά περιθώρια βελτίωσης».

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Επίσημο για Οικονομίδη-ThemaSports
28/06 @ 09:56

Επίσημο για Οικονομίδη

Ποδοσφαιριστής της ΑΕΖ και με τη... βούλα είναι από σήμερα ο Γιώργος Οικονομίδης, αφού η Λεμεσιανή ομάδα ανακοίνωσε την απόκτηση του.

Συμφώνησε με Γιώργο Οικονομίδη-ThemaSports
27/06 @ 15:12

Συμφώνησε με Γιώργο Οικονομίδη

Νέα ομάδα για τον Γιώργο Οικονομίδη, ο οποίος την περσινή σεζόν αγωνιζόταν στον Ολυμπιακό.

Στην ΑΕΖ ο Ευθυμίου -ThemaSports
29/05 @ 09:40

Στην ΑΕΖ ο Ευθυμίου

Ανακοίνωσε νέο προπονητή η ΑΕΖ

ΠΕΤΡΟΒΙΤΣ: «Θέλει αρκετή δουλειά η ομάδα για του χρόνου, αν θέλει να επιστρέψει στην Α' κατηγορία»-ThemaSports
12/05 @ 19:31

ΠΕΤΡΟΒΙΤΣ: «Θέλει αρκετή δουλειά η ομάδα για του χρόνου, αν θέλει να επιστρέψει στην Α' κατηγορία»

Δείτε τι δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου στο «Αμμόχωστος» μετά το τέλος του αγώνα Νέα Σαλαμίνα-ΑΕΖ, ο προπονητής της Λεμεσιανής ομάδας, Βλάντιτσα Πέτροβιτς.

«Θα δούμε τι θα γίνει με το μέλλον μου, θα έχουμε μία συζήτηση μέσα στην εβδομάδα»-ThemaSports
08/05 @ 20:21

«Θα δούμε τι θα γίνει με το μέλλον μου, θα έχουμε μία συζήτηση μέσα στην εβδομάδα»

Διαβάστε όλα όσα δήλωσε ο τεχνικός της ΑΕΖ, Βλάντιτσα Πέτροβιτς μετά το τέλος του αγώνα με τον Απόλλωνα.

Αποτελεί ρεκόρ!-ThemaSports
01/05 @ 09:20

Αποτελεί ρεκόρ!

Καμία άλλη ομάδα στο Κυπριακό πρωτάθλημα δεν δέχθηκε τόσα γκολ

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ