Ο εκπρόσωπος Τύπου της ΕΝΠ, Γιώργος Παπέττας, μίλησε στον Super Sport FM 104.0.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό: «Είναι το μεγάλο ντέρμπι τουλάχιστον όπως διαμορφώνεται και η βαθμολογία. Είναι οι ομάδες που θεωρώ πως θα πρωταγωνιστήσουν και πως αδίκως βρίσκονται στη Β’ Κατηγορία. Προετοιμαζόμαστε μέρες για τον αγώνα. Αναμένεται πως θα υπάρξει και δυναμική παρουσία της ΕΝΠ, απευθύνουμε και εμείς κάλεσμα στον κόσμο να έρθει για να παλέψουμε για τη νίκη. Αγωνιζόμαστε στο σπίτι μας, με τον υπέροχο μας κόσμο, οπότε δεν μπορούμε να έχουμε οποιονδήποτε άλλο στόχο πέραν της νίκης. Αν κερδίσουμε θα ανεβεί και άλλο η ψυχολογία».

Για τα αγωνιστικά: «Χριστοφή και Κοτσώνης δεν ξεπέρασαν τον τραυματισμό τους πλήρως, όμως η επιστροφή τους δεν θα αργήσει. Δεν υπάρχει οποιαδήποτε άλλη απουσία».

Για τους επενδυτές: «Στο κυπριακό ποδόσφαιρο υπάρχει μια νέα τάξη πραγμάτων και ονομάζεται επενδυτές. Ελάχιστες ομάδες χρησιμοποιούν τον παραδοσιακό τρόπο και σίγουρα τα δεδομένα δεν ήταν όπως πριν δεκαετίες. Εμείς λειτουργούμε με τον παραδοσιακό τρόπο, βγαίνουμε στους δρόμους και ζητάμε τη στήριξη του κόσμου. Δεν ξέρω ούτε μπορώ να υπολογίσω για πόσα ακόμα χρόνια θα γίνεται αυτό. Δεν μπορεί να έρθει ένας επενδυτής να δώσει τα λεφτά του και να μην συμφωνηθούν αυτά που θα ζητά. Η ομάδα μας υποφέρει από το ανεβοκατέβασμα στην Α’ και Β’ Κατηγορία. Ακόμα εξακολουθούμε να πιστεύουμε στη μεγάλη ΕΝΠ, έχουμε τον κόσμο, έχουμε τη στήριξη και θα προσπαθήσουμε με οποιονδήποτε τρόπο να ενταχθούμε στη νέα τάξη πραγμάτων με τις δικές μας επενδυτικές κινήσεις».

Για το ενδεχόμενο να προκύψει επενδυτής: «Τα τελευταία 2-3 χρόνια, και ακόμα γίνονται, χωρίς κάτι χειροπιαστό από ανθρώπους να συζητήσουν με κάποιους ντόπιους είτε από το εξωτερικό είτε από εταιρείες για να δούμε κατά πόσο μπορούμε να καταλήξουμε σε συμφωνία. Απαιτούνται πολλοί όροι για να καταλήξουμε σε κάποια συμφωνία. Η ΕΝΠ είναι μια ολόκληρη πόλη, με τη δική της ιστορία και υπάρχουν λεπτές γραμμές γι’ αυτό και χρειάζεται πολλή μελέτη για κάτι τέτοιο».

Tags
ΕΝΠ
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ανακοίνωσε Μιχαηλίδη και Βασιλέα-ThemaSports
05/07 @ 15:59

Ανακοίνωσε Μιχαηλίδη και Βασιλέα

Η ανακοίνωση της ΑΠΕΠ.

Ανακοίνωσε την επιστροφή Χρυσοστόμου-ThemaSports
04/07 @ 12:16

Ανακοίνωσε την επιστροφή Χρυσοστόμου

H ανακοίνωση του Χαλκάνορα.

Ανανέωσε ο Δημητρίου-ThemaSports
04/07 @ 12:55

Ανανέωσε ο Δημητρίου

Η ανακοίνωση της Κοφίνου.

Δεύτερη θητεία...-ThemaSports
04/07 @ 10:22

Δεύτερη θητεία...

Η ανακοίνωση της ΠΑΕΚ Κολοσσίου.

Η νέα διοίκηση του Διγενή Μόρφου-ThemaSports

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ