Δηλώσεις στον Super Sport FM παραχώρησε ο παλαίμαχος του ΑΠΟΕΛ, Τάκης Αντωνίου, σχολιάζοντας την πορεία των γαλαζοκιτρίνων.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Τι είπε: 

Για τη νίκη επί της ΑΕΚ: «Ήταν μια πολύ καλή εμφάνιση και ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα που προσθέτει μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση που έτσι κι αλλιώς υπήρχε ως αποτέλεσμα συνεχόμενων νικών. Από τώρα και στο εξής θα πιστεύουν ακόμη περισσότερο στις δυνατότητες της ομάδας οι οπαδοί του ΑΠΟΕΛ και είναι έτοιμοι να τη στηρίξουν έως το τέλος της σεζόν».

Για Ντομίνγκες και Μοράις: «Το πρώτο θα έλεγα είναι η πειστική εμφάνιση, το δεύτερο είναι το γεγονός ότι το νέο μοντέλο φαίνεται να λειτουργεί όσον αφορά στον σχηματισμό της προπονητικής ομάδας και μεγάλο ρόλο έπαιξε ο Ντομίνγκες. Δεν αφαίρεσα ποτέ από το κάδρο τον Σα Πίντο. Δείχνει άνθρωπο με χαρακτήρα, αλλά και από την άλλη πλευρά ανέδειξε το επίπεδό του, μάθαμε ποιος είναι, ως ποδοσφαιριστής έπαιξε σε πολύ υψηλό επίπεδο, αλλά πλέον καταλαβαίνουμε ότι είναι και καλός και εξαιρετικός χαρακτήρας. Βγήκε από το καβούκι του και ο Νούνο Μοράις και έχει πιο ενεργητικό ρόλο. Ένας νέος προπονητής που εμπνέει τα αποδυτήρια και το περιβάλλον. Ο σχηματισμός της τεχνικής ηγεσίας μοιάζει πανίσχυρος».

Για τη συνεισφορά των ακραίων: «Ομάδες με ισχυρό κέντρο όπως ο ΑΠΟΕΛ, χωρίς παίκτη να σκοράρει συχνά ή να προσφέρει σε δημιουργία, θα πρέπει να έχει παίκτες στα πλάγια που να δημιουργούν και να σκοράρουν. Αυτοί τη στιγμή ο ΑΠΟΕΛ παίρνει γκολ και ασίστ από τους παίκτες που παίζουν στα πλάγια, ακόμη και ως ακραίοι αμυντικοί. Σκοράρει ο Τσεμπάκ, δίνει ασίστ ο Βιτάλ. Ανοίγει χώρος για αυτούς (σ.σ. τους Κύπριους) και η τεχνική ηγεσία τους δίνει ευκαιρίες και τους εμπιστεύεται. Δεν αρκεί να έχει Κύπριους μία ομάδα, αλλά είναι σημαντικό όταν παίρνουν ευκαιρίες να αποδεικνύουν την αξία τους».

 

 

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

«Στην Κύπρο ο Ελ Αραμπί – Συμφώνησε με ΑΠΟΕΛ»-ThemaSports
05/07 @ 15:42

«Στην Κύπρο ο Ελ Αραμπί – Συμφώνησε με ΑΠΟΕΛ»

Δημοσίευμα του SDNA κάνει λόγο για συμωνία του Γιουσέφ Ελ Αραμπί με τον ΑΠΟΕΛ.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ από την... 8η-ThemaSports
05/07 @ 14:12

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ από την... 8η

Όγδοη μέρα στη Σερβία για το ΑΠΟΕΛ που ανάρτησε φωτογραφικό υλικό από την προπόνηση.

Πετεβίνος: «Ο ΑΠΟΕΛ επιμένει στις επιλογές παικτών που μπορούν να κάνουν τη διαφορά» - Τι είπε για Ελ Αραμπί-ThemaSports
05/07 @ 12:50

Πετεβίνος: «Ο ΑΠΟΕΛ επιμένει στις επιλογές παικτών που μπορούν να κάνουν τη διαφορά» - Τι είπε για Ελ Αραμπί

Δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM έκανε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΑΠΟΕΛ, Νεκτάριος Πετεβίνος, ο οποίος μίλησε για όλα όσα απασχολούν το ρεπορτάζ της ομάδας του.

Τι περιμένουν στον ΑΠΟΕΛ για το θέμα του νέου γηπέδου...-ThemaSports
05/07 @ 11:07

Τι περιμένουν στον ΑΠΟΕΛ για το θέμα του νέου γηπέδου...

Στις σημερινές ραδιοφωνικές δηλώσεις που έκανε ο Νεκτάριος Πετεβίνος ρωτήθηκε και για το γηπεδικό ζήτημα.

Πετεβίνος: «Γι' αυτούς τους λόγους ο Μάγιερ επέλεξε ΑΠΟΕΛ» - Τι είπε για φορ και γηπεδικό-ThemaSports
05/07 @ 10:43

Πετεβίνος: «Γι' αυτούς τους λόγους ο Μάγιερ επέλεξε ΑΠΟΕΛ» - Τι είπε για φορ και γηπεδικό

Δηλώσεις στον Super Sport FM έκανε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΑΠΟΕΛ, Νεκτάριος Πετεβίνος, ο οποίος ανάμεσα σε άλλα, σχολίασε την σπουδαία κίνηση της ομάδας του με την απόκτηση του Γερμανού, Μαξ Μάγιερ.

Μοράις: «Προσπαθήσαμε να βάλουμε στο παιχνίδι μας κάποια στοιχεία που δεν είχαμε...»-ThemaSports
04/07 @ 21:28

Μοράις: «Προσπαθήσαμε να βάλουμε στο παιχνίδι μας κάποια στοιχεία που δεν είχαμε...»

Δηλώσεις παραχώρησε ο βοηθός προπονητής του ΑΠΟΕΛ, Νούνο Μοράις μετά το ισόπαλο φιλικό με τη Νόβι Παζάρ.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ