Μιλώντας στο FAROS TV ”ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ LIVE” , ο Γενικός Διευθυντής της Πάφος FC, Χάρης Θεοχάρους, αναφέρθηκε στο γηπεδικό ζήτημα, κάνοντας αποκαλύψεις για την εγγυητική και ηλεκτρονικό πίνακα του «Στέλιος Κυριακίδης», για το αν σκοπεύουν να κάνουν ιδιόκτητο γήπεδο, ενώ έριξε και μία ατακάρα για... «Μπερναμπέου»!

Ακολουθήστε μας στο Google news

Συγκεκριμένα είπε:

Για την απόφαση της Νομικής Υπηρεσίας του Κράτους: «Ήταν αναμενόμενη. Τής πήραν ένα μάτσο χαρτιά, χωρίς μια έκθεση η εισηγήσεις από πλευράς ΚΟΑ. Τι να περιμέναμε. Η Πάφος είναι η μοναδική πόλη χωρίς σωστό ποδοσφαιρικό γήπεδο. Βέβαια το "Στέλιος Κυριακίδης" συγκρινόμενο με το ΓΣΖ και το Μακάρειο, είναι Μπερναμπέου. Είναι παράλογο που το κράτος δεν εκμεταλλεύθηκε την προσφορά των ιδιοκτητών της Πάφος FC να κάνουν το «Στέλιος Κυριακίδης» ένα μοντέρνο γήπεδο με δικλείδες ασφαλείας για τον ΚΟΑ και το Κράτος».

Για το θέμα της εγγυητικής: «Το πως προχωράμε από εδώ και πέρα, δεν μπορώ να ξέρω, το θέμα αυτό είναι στον αέρα. Για να αγωνιστούμε τη φετινή χρονιά, είχαμε δώσει εγγυητική στον ΚΟΑ 350.000 ευρώ, σε περίπτωση που ο εργολάβος αξιώσει αποζημιώσει για ζημιές στο ταρτάν. Τά έργα θα αρχίσουν τον Μάη του 2024 και ο εργολάβος θα το παραδώσει ένα χρόνο μετά».

Για το αν θα τοποθετηθεί ηλεκτρονικός πίνακας στο στάδιο: «Πήραμε εμείς την πρωτοβουλία και φέραμε από το Τσίρειο τον ηλεκτρονικό πίνακα που έπρεπε εδώ και χρόνια να τοποθετηθεί. Θα δείχνει την ώρα και το σκορ και πολύ σύντομα θα τοποθετηθεί. Μετά από πέντε μήνες προσπαθειών που κάναμε μόνοι μας και το τονίζω, μόνοι μας. Τα έξοδα τοποθέτησης θα τα επωμιστούμε εμείς, όπως και τα έξοδα συντήρησης, όπως αναφέρεται στο έγγραφο που υπογράψαμε με τον ΚΟΑ».

Για το αν εγκατέλειψαν την ιδέα για να κάνουν δικό τους γήπεδο: «Όχι, όμως είναι δύσκολο εγχείρημα, πρέπει να βρεθεί και η γη. Για να βάλουμε ηλεκτρονικό πίνακα στο "Στέλιος Κυριακίδης", είχαμε τρεχάματα για πέντε μήνες Φανταστείτε να ζητήσουμε να κάνουμε δικό μας γήπεδο τι θα έχουμε. Η κατάσταση με το γηπεδικό πρόβλημα στη Πάφο είναι τραγική».

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Οι προβλέψεις των ποδοσφαιριστών της Πάφου για τον νικητή του EURO (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
02/07 @ 20:37

Οι προβλέψεις των ποδοσφαιριστών της Πάφου για τον νικητή του EURO (ΒΙΝΤΕΟ)

Οι ποδοσφαιριστές της Πάφου προβλέπουν τον νικητή του EURO24.

Οι κορυφαίες στιγμές της σεζόν για την Πάφο (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
02/07 @ 16:51

Οι κορυφαίες στιγμές της σεζόν για την Πάφο (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Πάφος μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ανέβασε τις πέντε κορυφαίες στιγμές της σεζόν.

Ανακοίνωση Πάφου για Ικόκο-ThemaSports
01/07 @ 16:56

Ανακοίνωση Πάφου για Ικόκο

Τον Ικόκο αποχαιρέτησε και επίσημα η Πάφος.

Παφίτικη ΤΡΕΛΑ!-ThemaSports
01/07 @ 11:27

Παφίτικη ΤΡΕΛΑ!

Όπως ανέφερε με σημερινές ραδιοφωνικές του δηλώσεις ο Πολύβιος Παλιούρας, γίνονται σκέψεις για διευθέτηση και 2ης πτήσης για τη Σουηδία για το ματς με αντίπαλο την Έλφσμποργκ, για τον Α' προκριματικό του Γιουρόπα Λιγκ!

Παλιούρας: «Γίνονται προσπάθειες για να υπάρξει και 2η πτήση για Σουηδία»-ThemaSports
01/07 @ 11:14

Παλιούρας: «Γίνονται προσπάθειες για να υπάρξει και 2η πτήση για Σουηδία»

Δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM έκανε ο εκπρόσωπος Τύπου της Πάφος FC, Πολύβιος Παλιούρας, ο οποίος μίλησε για όλα όσα αφορούν την ομάδα του.

Δείχνει με το... «καλημέρα» τις «άγριες» διαθέσεις του!-ThemaSports
30/06 @ 23:21

Δείχνει με το... «καλημέρα» τις «άγριες» διαθέσεις του!

Συνεχίζει... φορτσάτος από την περσινή σεζόν ο Ζάιρο!

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ