Σε συνέντευξή του ο Πάουλο Ντιμπάλα μίλησε για την σχέση που έχει ο Ζοσέ Μουρίνιο με τους ποδοσφαιριστές, ενώ αποκάλυψε πως μετά την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου ο Αργεντινός μίλησε πρώτα με τον «Special One» και μετά με τη μητέρα του.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:


«Όταν τελείωσε το ματς με την Γαλλία ήμουν στο δωμάτιο για να πάρω μέρος στο αντί-ντόπινγκ τεστ. Πηγαίνω στα αποδυτήρια, παίρνω το τηλέφωνο για να μιλήσω με την οικογένειά μου και βλέπω πέντε χαμένες κλήσεις από τον Μουρίνιο.

Πρώτα κάλεσα εκείνον και έπειτα την μητέρα μου. Ήταν πολύ χαρούμενος για το αποτέλεσμα γιατί αγαπάει τους Αργεντινούς. Μου λέει πάντα όμορφα πράγματα και για τους Μέσι και Ντι Μαρία, τους αγαπάει πολύ»
, ανέφερε αρχικά και συνέχισε:

«Στο παρελθόν αναγκάστηκα να χάσω ένα Copa America λόγω τραυματισμού. Χρειάστηκε να αλλάξω τον τρόπο δουλειάς μου για να μην υποφέρω από τραυματισμούς.

Ήταν μεγάλος πόνος για μένα να απουσιάζω από τις τελευταίες κλήσεις αλλά δεν μπορούσα να κάνω κάτι. Ήταν δύσκολα αλλά οι γιατροί μού έδωσαν μία μίνιμουμ ελπίδα.

Συγκεντρώθηκα στο Μουντιάλ, δούλευα κάθε ημέρα και έπειτα ήρθε το μεγάλο τρόπαιο. Το να γίνεσαι Παγκόσμιος Πρωταθλητής είναι κάτι το μοναδικό».


 

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ο Κλοπ βοηθά και στη νέα εποχή της Λίβερπουλ: «Μου έδωσε όσες συμβουλές μπορούσε»! (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
08/07 @ 16:06

Ο Κλοπ βοηθά και στη νέα εποχή της Λίβερπουλ: «Μου έδωσε όσες συμβουλές μπορούσε»! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Γιούργκεν Κλοπ το είχε ξεκαθαρίσει πως θα βρισκόταν στο πλευρό του Άρνε Σλοτ και θα βοηθούσε με κάθε τρόπο τη Λίβερπουλ αν του το ζητούσε. Και τώρα, ο νέος προπονητής της ομάδας αποκάλυψε ότι ο προκάτοχός του, έχει προσφέρει κάθε πιθανή κι απίθανη συμβουλή για να τον βοηθήσει.

Σταματάει το ποδόσφαιρο ο Τιάγκο Αλκάνταρα-ThemaSports
07/07 @ 20:19

Σταματάει το ποδόσφαιρο ο Τιάγκο Αλκάνταρα

Άδοξο τέλος στην καριέρα του Τιάγκο Αλκάνταρα, ο οποίος πήρε την απόφαση να «κρεμάσει τα παπούτσια» του σε ηλικία 33 ετών, μετά από τους πολλούς τραυματισμούς που αντιμετώπισε τα τελευταία χρόνια.

Μπαρτσελόνα: Ο Μουρίνιο θέλει τον Φάτι στη Φενέρμπαχτσε-ThemaSports
07/07 @ 13:00

Μπαρτσελόνα: Ο Μουρίνιο θέλει τον Φάτι στη Φενέρμπαχτσε

Ο Ζοζέ Μουρίνιο θέλει να ενισχύσει την επιθετική γραμμή της Φενέρμπαχτσε κι ένα από τα ονόματα που φιγουράρουν στη λίστα του είναι ο Άνσου Φάτι, σύμφωνα με τη MARCA

Τραγικός Λέμαν για το ροζ μαλλί του Άντριχ: «Μπορεί να νιώθει γυναίκα»-ThemaSports
07/07 @ 11:35

Τραγικός Λέμαν για το ροζ μαλλί του Άντριχ: «Μπορεί να νιώθει γυναίκα»

Ο Γενς Λέμαν έκανε ένα τουλάχιστον… οπισθοδρομικό σχόλιο για το ροζ μαλλί του Ρόμπερτ Άντριχ

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ