Ανδρέας Χρίστου

Πλάνο χωρίς τον Ρομάν Μπεζούς φτιάχνει ο Σωφρόνης Αυγουστή που θέλει να κλείσει το σερί των ντέρμπι με νίκη το βράδυ της Παρασκευής (20:00-Cablenet Sports 1HD) στο «Παπαδόπουλος» κόντρα στην Ανόρθωση.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Ακόμη ένα απαιτητικό παιχνίδι για την Ομόνοια που πάει στη Λάρνακα για να αντιμετωπίσει την Ανόρθωση ενώ προέρχεται από τις δύο νίκες με Πάφο και Απόλλωνα και την ισοπαλία με ΑΕΚ.

Άπαντες στο τριφύλλι αντιλαμβάνονται την δυσκολία του ματς αλλά και την προοπτική που θα δημιουργήσει ενδεχόμενο διπλό. Με πίστη και φάρο τις προηγούμενες καλές εμφανίσεις στα ντέρμπι οι πράσινοι στοχεύουν στο διπλό παρά τις σημαντικές απουσίες.

Οι απουσίες των Σίμιτς και Κούσουλου (τιμωρημένος) ήταν γνωστές όμως σε αυτές προστέθηκε και ο Μπεζούς. Ο Ουκρανός ταλαιπωρείται από ελαφρύ μυϊκό τραυματισμό και έμεινε εκτός αποστολής.

Το πιο πιθανό σενάριο για τον... αντι-Μπεζούς είναι να αγωνιστεί ο Καρίμ Ανσαριφάρντ δίπλα από τον Κακουλλή. Το άλλο σενάριο (και αρκετά απομακρυσμένο) είναι να δούμε τον Φράνσον σε ρόλο δεκαριού όμως δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες.

Πιο συγκεκριμένα η πιθανή ενδεκάδα είναι: Φαμπιάνο κάτω από το τέρμα και οι Μάθιους, Κουλιμπαλί, Παναγιώτου, Σιπριάνο στην τετράδα της άμυνας. Μπασιρού και Χάμπος θα είναι στον άξονα, οι Λοΐζου και Σεμέδο στα άκρα και μπροστά ο Καρίμ θα αποτελέσει το δίδυμο με τον Κακουλλή.

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΒΙΝΤΕΟ: Η παρακάμερα της Ομόνοιας για το πρώτο φιλικό στην Πολωνία-ThemaSports
08/07 @ 16:30

ΒΙΝΤΕΟ: Η παρακάμερα της Ομόνοιας για το πρώτο φιλικό στην Πολωνία

Το γραφείο Τύπου της Ομόνοιας δημοσίευσε βίντεο με την παρακάμερα του πρώτου φιλικού αγώνα των «πράσινων» στην Πολωνία με αντίπαλο την Κρακόβια, όπου ηττήθηκε με 3-0.

Οι προσδοκίες των Ανδρέου και Οζλέρ - Δηλώσεις στο ΟΜΟΝΟΙΑ TV (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
08/07 @ 10:41

Οι προσδοκίες των Ανδρέου και Οζλέρ - Δηλώσεις στο ΟΜΟΝΟΙΑ TV (ΒΙΝΤΕΟ)

Οι νεαροί ποδοσφαιριστές της Ομόνοιας, Παναγιώτης Ανδρέου και Τασίν Οζλέρ, μίλησαν στο ΟΜΟΝΟΙΑ TV για τη συμμετοχή τους στην προετοιμασία του «τριφυλλιού», με το γραφείο Τύπου της ομάδας να δημοσιεύει μέρος των δηλώσεων τους.

Captain!-ThemaSports
07/07 @ 11:20

Captain!

Με το περιβραχιόνιο ο Κουλιμπαλί

Τα στιγμιότυπα με την Κρακοβία (Βίντεο)-ThemaSports
07/07 @ 10:05

Τα στιγμιότυπα με την Κρακοβία (Βίντεο)

Η Ομόνοια παρουσιάζει τα στιγμιότυπα από το πρώτο ξεμούδιασμα

Μασούρας: «Μέχρι τις 25 του μήνα θα είμαστε έτοιμοι»-ThemaSports
06/07 @ 21:20

Μασούρας: «Μέχρι τις 25 του μήνα θα είμαστε έτοιμοι»

Δηλώσεις του Γιάννη Μασούρα, μετά την φιλική ήττα της Ομόνοιας με 3-0 από την Κρακόβια.

«Βελτίωση σε όλα, από άμυνα μέχρι επίθεση – Είναι κατανοητό για πρώτο φιλικό»-ThemaSports
06/07 @ 21:10

«Βελτίωση σε όλα, από άμυνα μέχρι επίθεση – Είναι κατανοητό για πρώτο φιλικό»

Οι δηλώσεις του προπονητή της Ομόνοιας, Βάλντας Νταμπράουσκας μετά το πρώτο φιλικό στην Πολωνία που ολοκληρώθηκε με ήττα 0-3 από την Κρακοβία.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ