Ο Απόλλωνας δημοσίευσε το match program για τον αγώνα με την ΑΕΚ, το οποίο περιλαμβάνει δηλώσεις του Βλάνταν Μιλόγεβιτς. ο Σέρβος τεχνικός μεταξύ άλλων μίλησε και για την αποβολή του κόντρα στην Πάφο.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Μιας κι αναφερθήκατε στην αποβολή σας, θέλετε να πείτε κάτι παραπάνω για το θέμα;

Εκείνη τη στιγμή δεν έκανα κάτι διαφορετικό από κάτι που ξανά έκανα και στο παρελθόν. Είτε σε αγώνες πρωταθλήματος στην Κύπρο, στη Σερβία ή στην Ελλάδα ή ακόμη και σε αγώνες του Champions League. Επίσης ούτε πιστεύω ότι έκανα κάτι το υπερβολικό. Νομίζω ότι ήταν μια κακή στιγμή του διαιτητή, που δυστυχώς επηρέασε εμένα και την ομάδα. Δεν ήταν καλό για εμένα, είμαι ο προπονητής και πρέπει να βρίσκομαι δίπλα στην ομάδα. Ίσως και εγώ από την πλευρά μου να έπρεπε να ήμουν πιο συγκρατημένος. Ήταν και το παιχνίδι γρήγορο και δυνατό, ήρθε το πέναλτι, η αποβολή του Χάμπου, η αντίδραση των ποδοσφαιριστών, η δική μου και του κόσμου και όλα αυτά ίσως να επηρέασαν τον διαιτητή. Δεν έδωσα ποτέ δικαίωμα για να αφήσω την ομάδα μόνη της και παρόλο που έχω πλήρη εμπιστοσύνη στους συνεργάτες μου, δεν είναι το ίδιο χωρίς εμένα εκεί. Είναι πολύ δύσκολο και για εμένα τον ίδιο αυτό που έζησα με την Ομόνοια που δεν βρισκόμουν στο πάγκο. Ότι έγινε έγινε πλέον και αισθάνομαι ότι μπορεί να αποδειχθεί και ως μάθημα. Θα ήθελα να προσθέσω ότι το ποδόσφαιρο είναι πολύ ζωντανό παιχνίδι με τους προπονητές και τους ποδοσφαιριστές να το ζουν έντονα και είναι γεμάτοι από συναισθήματα. Η αδρεναλίνη την ώρα του αγώνα βρίσκεται στα ύψη. Εννοείται ότι αν γίνει κάτι ακραίο τότε θα πρέπει ο διαιτητής να επιβληθεί, αλλά δεν νομίζω ότι έγινε κάτι σοβαρό στην προκειμένη περίπτωση που να έπρεπε να αποβληθώ. Ο προπονητής δεν μπορεί απλά να κάθεται και να βλέπει το παιχνίδι σαν θεατής. Αποτελεί μέρος του παιχνιδιού και έτσι πρέπει να είναι. Όπως είδαμε πολλές φορές και σε αγώνες υψηλότερου επιπέδου, οι διαιτητές δείχνουν σεβασμό προς τους προπονητές, τους εξηγούν και συνομιλούν μαζί τους. Ίσως να έπρεπε να ήταν διαφορετικός ο τρόπος προσέγγισης του διαιτητή. Με έχει πειράξει πάρα πολύ επειδή δεν είναι του χαρακτήρα μου και δεν μου αρέσει να βγάζω αυτή την εικόνα και ήταν λες και έκανα κάτι πάρα πολύ κακό. Τέλος πάντων τελείωσε τώρα.

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ανακοίνωσε την αποχώρηση τριών μελών του τεχνικού τιμ ο Απόλλωνας-ThemaSports
08/07 @ 16:48

Ανακοίνωσε την αποχώρηση τριών μελών του τεχνικού τιμ ο Απόλλωνας

Την αποχώρηση τριών μελών του τεχνικού τιμ ανακοίνωσε ο Απόλλωνας.

Νέα προσθήκη από Ισπανία για τον άξονα!-ThemaSports
08/07 @ 13:37

Νέα προσθήκη από Ισπανία για τον άξονα!

Έτοιμος για την ολοκλήρωση μίας ακόμη μεταγραφής είναι ο Απόλλωνας!

Νέα μεταγραφή για Απόλλωνα - Ανακοίνωθηκε η συμφωνία με Σεσί-ThemaSports
08/07 @ 10:29

Νέα μεταγραφή για Απόλλωνα - Ανακοίνωθηκε η συμφωνία με Σεσί

Με μήνυμα του ο Απόλλωνας στους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας, ανακοίνωσε την απόκτηση του Σέσι Ντ' Αλμέιδα.

Στη FIFA για τους μισθούς του ο Μπακενγκά-ThemaSports
08/07 @ 09:56

Στη FIFA για τους μισθούς του ο Μπακενγκά

Μπελάδες για τον Απόλλωνα...

Υπο άλλες συνθήκες θα έκαναν κίνηση για Λαϊφη… -ThemaSports
08/07 @ 09:41

Υπο άλλες συνθήκες θα έκαναν κίνηση για Λαϊφη…

Πριν τρεις μέρες η ιστοσελίδα μας, είχε αναρτήσει θέμα για τον Κωνσταντίνο Λαϊφη και προσπάθεια Κυπριακής ομάδας να τον επαναπατρίσει…

Η... ευνοϊκή συγκυρία για Γκούλα που ΠΡΕΠΕΙ να εκμεταλλευτεί-ThemaSports
08/07 @ 09:24

Η... ευνοϊκή συγκυρία για Γκούλα που ΠΡΕΠΕΙ να εκμεταλλευτεί

Ο Απόλλωνας αρχίζει σήμερα την προετοιμασία του για τη νέα χρονιά, με στόχο φυσικά να κάνει... επανεκκίνηση σε όλα τα επίπεδα, για να επιστρέψει η ομάδα σε πρωταγωνιστική πορεία, διεκδικώντας με αξιώσεις ευρωπαϊκό εισιτήριο και τίτλους.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ