Στον Super Sport FM 104.0 μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΕΝΠ, Γιώργος Παπέττας για όλα τα θέματα που αφορούν την ομάδα του.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Για την απομάκρυνση του προπονητή: «Μετά από οκτώ αγωνιστικές, δυστυχώς μπήκαμε στη ψυχοφθόρα διαδικασία αλλαγών. Χάθηκαν σημαντικοί βαθμοί και η ποδοσφαιρική επιτροπή ενεργοποιήθηκε άμεσα για το καλό της ομάδας. Δυστυχώς ο πρώτος που φέρει την ευθύνη και την πληρώνει είναι ο προπονητής. Ο κ. Μπλάσι είναι ένας εξαιρετικός χαρακτήρας. Δεν θεωρώ πως έκανε κάτι λάθος, αλλά ίσως οι συνθήκες και κάποια περιστατικά να στέρησαν την συνέχιση της μεταξύ μας συνεργασίας. Αποχωρεί μαζί του και ο βοηθός, ο κ. Φαμπρίτσιο. Τους ευχαριστούμε για την άψογη συνεργασία σε αυτούς τους μήνες. Ήταν εξαιρετικοί άνθρωποι».

Για τον επόμενο προπονητή: «Ο κ. Χρίστος Πιερέττης έχει αναλάβει την ευθύνη των προπονήσεων μέχρι νεοτέρας. Δεν γνωρίζουμε ακόμη εάν ο επόμενος τεχνικός θα είναι Κύπριος ή ξένος. Ίσως να έγιναν κάποιες επαφές, όμως αναμένουμε. Θεωρώ ότι το πλάνο θα ξεκαθαρίσει εντός των επόμενων ημερών. Νοουμένου ότι υπάρχει διακοπή, θεωρώ πως μέχρι το επόμενο ματς θα υπάρξει ανακοίνωση νέου προπονητή. Η ΕΝΠ αυτή τη στιγμή είναι ένας ελκυστικός προορισμός, είναι μια ομάδα που διεκδικεί επάξια την άνοδό της και είναι μια έτοιμη ομάδα. Η επιλογή επιβάλλεται και πρέπει να είναι αλάνθαστη. Δεν έχουμε την πολυτέλεια να κάνουμε βεβιασμένες κινήσεις. Σίγουρα θα ακουστούν τις επόμενες ημέρες ονόματα και είναι λογικό, και θα γίνουν και συζητήσεις».

Tags
ΕΝΠ
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Συμφώνησε και έρχεται Κύπρο για τις υπογραφές!-ThemaSports
04/07 @ 14:04

Συμφώνησε και έρχεται Κύπρο για τις υπογραφές!

Συνεχίζεται η μεταγραφική ενίσχυση της ΕΝΠ...

ΕΝΠ: Ενίσχυση στο τεχνικό τιμ-ThemaSports
02/07 @ 21:05

ΕΝΠ: Ενίσχυση στο τεχνικό τιμ

Η ΕΝΠ ανακοίνωσε την ανανέωση συνεργασίας της με το Φυσιοθεραπευτικό Κέντρο «Εκ Φύσεως» και τους φυσιοθεραπευτές Κωνσταντίνο Μιχαηλίδη και Τάσο Αντωνίου, καθώς και με τους φυσιοθεραπευτές Κωνσταντίνο Καρσό και Νικόλα Τούμπα.

Επίσημο για Adebayo Adeleye-ThemaSports
02/07 @ 14:19

Επίσημο για Adebayo Adeleye

Η ανακοίνωση.

Ξεκινάει προετοιμασία η Ένωση (Φωτογραφίες)-ThemaSports
02/07 @ 11:25

Ξεκινάει προετοιμασία η Ένωση (Φωτογραφίες)

Φουλάρουν οι μηχανές στην ομάδα του Παραλιμνίου ενόψει της νέας σεζόν

Ανακοινώθηκε και επίσημα ο Gottlieb-ThemaSports
01/07 @ 16:09

Ανακοινώθηκε και επίσημα ο Gottlieb

Επίσημα παίκτης της ΕΝΠ ο Niv Gottlieb.

Αποχωρεί ο Ντρέκσα-ThemaSports
27/06 @ 17:33

Αποχωρεί ο Ντρέκσα

Μετά από 3 χρόνια ο Πάβελ Ντρέκσα αποχωρεί από την Ένωση

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ