Δηλώσεις στον Super Sport FM έκανε ο γενικός διευθυντής της Πάφος FC, Χάρης Θεοχάρους, ο οποίος μίλησε για όλα όσα αφορούν την ομάδα του.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το πλάνο της ομάδας του και αν αυτό περιλαμβάνει Κύπριους ποδοσφαιριστές: «Το πλάνο μας περιλαμβάνει πολύ καλούς ποδοσφαιριστές, δεν έχει σημασία αν είναι Κύπριοι ή κάτι άλλο. Η Πάφος βλέποντας κάποια στατιστικά, είναι πρώτη σε μη χρησιμοποίηση Κύπριων. Αν δεν απατώμαι είδα και τη Δόξα 10η στη βαθμολογία. Ακόμη και ομάδες με χαμηλό προϋπολογισμό, δεν δίνουν τόσο μεγάλη σημασία σε Κύπριους, παρόλο που παίζουν κάποιοι. Με βάση τη χθεσινή ομάδα της Εθνικής Κύπρου, δεν αγωνίζονται όλοι στο κυπριακό πρωτάθλημα.

Ξεφύγαμε από το φρούτο των επενδυτών και ιδιοκτητών και πήγαμε σε αυτό με τη μη χρησιμοποίηση των Κυπρίων παικτών. Εμάς μας ενδιαφέρουν οι καλοί ποδοσφαιριστές γενικά. Αν είναι Κύπριοι ακόμη καλύτερα. Δεν μπορώ να καταλάβω αυτή τη συζήτηση. Δεν θεωρείτε ότι το μεγάλο πρόβλημα είναι το πλάνο μας στις μικρότερες ηλικίες; Το μακροχρόνιο πλάνο που πρέπει να μπει κάτω είναι το θέμα αρχίζοντας από τις μικρότερες ηλικίες».

Για την πορεία της ομάδας του: «Το οξύμωρο είναι ότι έχουμε πολύ λιγότερους βαθμούς, συγκριτικά με αντίστοιχο σημείο στην περσινή σεζόν. Το θετικό είναι ότι βγάζουμε υγεία και θετική εικόνα δείχνοντας ότι έχουμε περιθώρια βελτίωσης. Είμαι σίγουρος ότι μπορούμε να παίξουμε πολύ καλύτερα και ελπίζω να έχουμε καλύτερη εικόνα στη συνέχεια».

Για τον φορμαρισμένο Ζάιρο: «Για μένα ο Ζάιρο είναι φορμαρισμένος εδώ και 2,5 χρόνια. Απλά ο κάθε ποδοσφαιριστής έχει τα σκαμπανεβάσματα του ή περνάει από κάποιο τραυματισμό. Ειδικά άμα πρόκειται για επιθετικό που σκοράρει, είναι λογικό να γίνεται αυτή η συζήτηση, διότι τα γκολ είναι που φέρνουν τις νίκες. Είμαι σχεδόν σίγουρος ότι έχει μεγάλο ποσοστό σε ασίστ και συμμετοχή σε τέρματα. Στην πρώτη του σεζόν δεν έπαιζε ακριβώς σέντερ φορ, αλλά στα πλάγια. Πέρσι άλλαξε η θέση του και μετατοπίστηκε στην κορυφή της επίθεσης. Βοηθάει και στην ανάπτυξη του αγώνα και στην άμυνα, είναι σπουδαίος παίκτης που τα κάνει όλα και συμφέρει».

Για τον Ίβουσιτς που φέτος είναι εκ των κορυφαίων, ενώ πέρυσι αμφισβητήθηκε: «Και αυτό είναι ένα παράδειγμα. Και σας λέω πως δεν τον έχουμε δει ακόμη στα καλύτερα του. Ότι είχαμε δαπανήσει λεφτά για να τον φέρουμε, ότι έρχεται με αυτές τις περγαμηνές κάποιοι περιμένουν ότι θα κερδίσει παιχνίδια μόνος του. Θα είναι βαρόμετρο για την πορεία μας. Δεν είναι ότι δεν ήταν καλός πέρσι, απλά δεν είχε καθοριστικές εμφανίσεις για να κερδίσουμε παιχνίδια».

Για το επόμενο παιχνίδι με τον Οθέλλο εντός έδρας: «Είδαμε πως γύρισε το παιχνίδι με την ΑΕΖ, είναι η ευχάριστη έκπληξη στο πρωτάθλημα. Την πατήσαμε πέρσι με τον Ολυμπιακό και τη Νέα Σαλαμίνα στο “Στέλιος Κυριακίδης”. Πάμε με πάσα σοβαρότητα για να διεκδικήσουμε τη νίκη».

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Οι προβλέψεις των ποδοσφαιριστών της Πάφου για τον νικητή του EURO (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
02/07 @ 20:37

Οι προβλέψεις των ποδοσφαιριστών της Πάφου για τον νικητή του EURO (ΒΙΝΤΕΟ)

Οι ποδοσφαιριστές της Πάφου προβλέπουν τον νικητή του EURO24.

Οι κορυφαίες στιγμές της σεζόν για την Πάφο (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
02/07 @ 16:51

Οι κορυφαίες στιγμές της σεζόν για την Πάφο (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Πάφος μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ανέβασε τις πέντε κορυφαίες στιγμές της σεζόν.

Ανακοίνωση Πάφου για Ικόκο-ThemaSports
01/07 @ 16:56

Ανακοίνωση Πάφου για Ικόκο

Τον Ικόκο αποχαιρέτησε και επίσημα η Πάφος.

Παφίτικη ΤΡΕΛΑ!-ThemaSports
01/07 @ 11:27

Παφίτικη ΤΡΕΛΑ!

Όπως ανέφερε με σημερινές ραδιοφωνικές του δηλώσεις ο Πολύβιος Παλιούρας, γίνονται σκέψεις για διευθέτηση και 2ης πτήσης για τη Σουηδία για το ματς με αντίπαλο την Έλφσμποργκ, για τον Α' προκριματικό του Γιουρόπα Λιγκ!

Παλιούρας: «Γίνονται προσπάθειες για να υπάρξει και 2η πτήση για Σουηδία»-ThemaSports
01/07 @ 11:14

Παλιούρας: «Γίνονται προσπάθειες για να υπάρξει και 2η πτήση για Σουηδία»

Δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM έκανε ο εκπρόσωπος Τύπου της Πάφος FC, Πολύβιος Παλιούρας, ο οποίος μίλησε για όλα όσα αφορούν την ομάδα του.

Δείχνει με το... «καλημέρα» τις «άγριες» διαθέσεις του!-ThemaSports
30/06 @ 23:21

Δείχνει με το... «καλημέρα» τις «άγριες» διαθέσεις του!

Συνεχίζει... φορτσάτος από την περσινή σεζόν ο Ζάιρο!

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ