Ο πρόεδρος της Νέας Σαλαμίνας, Γιώργος Κωνσταντίνου, παραχώρησε δηλώσεις στην εκπομπή «Δώδεκα στα ΣΠΟΡ» του Super Sport FM 104.0 με τον Μάκη Νικολάου.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Για το ματς με την ΑΕΖ: «Ένα δύσκολο παιχνίδι. Είδαμε την ΑΕΖ να κάνει πολύ καλά παιχνίδια. Κέρδισε και την ΑΕΚ και πήρε ισοπαλία από την Ομόνοια. Θέλει προσοχή. Εμείς θα δουλέψουμε σκληρά και θα αφοσιωθούμε για το παιχνίδι».

Για την καλή δουλειά που έγινε και τις υποχρεώσεις της διοίκησης: «Έχουμε κάνει το ποδοσφαιρικό τμήμα αλλά και όλο το προσωπικό που εργάζεται στην ομάδα, έκαναν αρκετά καλή δουλειά. Έγινε πολύ καλός προγραμματισμός. Πρέπει να είμαστε ταπεινοί, είναι μακρύς ο δρόμος. Ο στόχος μας είναι ξεκάθαρος, να κάνουμε τον κόσμο μας περήφανο. Προσπαθούμε σαν διοίκηση να είμαστε σωστοί και προς τους παίκτες και στο τεχνικό επιτελείο. Βάζουμε πολλές ώρες για να φέρουμε έσοδα στο σωματείο. Είναι ένας καθημερινός αγώνας».

Για τις φημολογίες περί επενδυτή: «Δεν υπάρχει κάτι. Κάποιες συζητήσεις έγιναν αλλά δεν υπάρχει κάτι το χειροπιαστό. Προσπαθούμε να φέρουμε εταιρείες και κόσμο που θέλει να διαφημίσει».

Για τα γήπεδα του Εθνικού, Ανόρθωσης και Νέα Σαλαμίνα και οι αναβαθμίσεις που θα γίνουν: «Είναι ένα θέμα που μας βασανίζει εδώ και αρκετά χρόνια. Έχουμε προχωρήσει σε μια σοβαρή και επαγγελματική δουλειά. Έχουμε κάνει μελέτες μέσα από ιδιωτικά γραφεία. Είναι έτοιμα τα σχέδια τα οποία έχουν εγκριθεί για ολικές αναβαθμίσεις και των τριών προσφυγικών ομάδων. Το συνολικό κόστος σε βάθος 5ετίας είναι γύρω στα 59 εκατομμύρια. Μεγάλος στόχος είναι να γίνουν ευρωπαϊκά γήπεδα».

Για την πρόταση που έγινε για κοινό ιδιόκτητο γήπεδο: «Αντιλήφθηκα ότι υπάρχει πρόθεση για να προχωρήσουμε. Αντιλαμβάνεστε όμως ότι είναι ένα μεγάλο έργο. Έπεσε στο τραπέζι μια εισήγηση από την κυβέρνηση αλλά από ότι είπαμε έχουμε προχωρήσει αρκετά με τα δικά μας γήπεδα και τις αναβαθμίσεις. Αν θα γίνει κάτι θα γίνει μελλοντικά, τώρα δεν υπάρχει κάτι».

sport-fm.gr

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Τέλος τα εργομετρικά-ThemaSports
03/07 @ 20:02

Τέλος τα εργομετρικά

Οι ποδοσφαιριστές της Νέας Σαλαμίνας ολοκλήρωσαν τις εργομετρικές τους εξετάσεις.

Πρώτη προπόνηση για Νέα Σαλαμίνα (Φωτογραφίες)-ThemaSports
02/07 @ 11:35

Πρώτη προπόνηση για Νέα Σαλαμίνα (Φωτογραφίες)

Οι ερυθρόλευκοι ξεκίνησαν την προετοιμασία τους ενόψει της νέας σεζόν

Κωνσταντίνου: «Αντιλαμβανόμαστε πλήρως τα προβλήματα που έχει, όμως θέλουμε να εξυπηρετήσουμε και τα δικά μας συμφέροντα»-ThemaSports
02/07 @ 10:20

Κωνσταντίνου: «Αντιλαμβανόμαστε πλήρως τα προβλήματα που έχει, όμως θέλουμε να εξυπηρετήσουμε και τα δικά μας συμφέροντα»

Στον Σούπερ Σπορτ ΦΜ μίλησε ο πρόεδρος της Νέας Σαλαμίνας Γιώργος Κωνσταντίνου

Καλοκαιρινός λαχνός από την Νέα Σαλαμίνα-ThemaSports
02/07 @ 10:05

Καλοκαιρινός λαχνός από την Νέα Σαλαμίνα

Οι ερυθρόλευκοι κυκλοφορούν λαχνό για τον κόσμο με ταξίδι στο Παρίσι

Το πρόγραμμα της Νέας Σαλαμίνας (2024/25)-ThemaSports
06/07 @ 18:00

Το πρόγραμμα της Νέας Σαλαμίνας (2024/25)

Το πρόγραμμα της Νέας Σαλαμίνας για την σεζόν 2024/25:

Η επίσημη θέση της Σαλαμίνας για Τσίκο: «Δεν εκπληρώθηκαν όλοι οι όροι της συμφωνίας - Απαιτείται η τήρηση τους»-ThemaSports
01/07 @ 12:57

Η επίσημη θέση της Σαλαμίνας για Τσίκο: «Δεν εκπληρώθηκαν όλοι οι όροι της συμφωνίας - Απαιτείται η τήρηση τους»

Η Νέα Σαλαμίνα με ανακοίνωση της, ενημερώνει για το θέμα που προέκυψε με τον Τσίκο...

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ