Απίστευτο και όμως αληθινό. Διέρρευσε η λίστα με τους ποδοσφαιριστές που ήθελε να πάρει στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον, το καλοκαίρι του 2003. Τρία ονόματα που δεν πέρασαν από το «Ολντ Τράφορντ» και ο σύλλογος έκανε να πάρει πρωτάθλημα τρία χρόνια!

Ακολουθήστε μας στο Google news

Μπορεί να ακούγεται… απίθανο, μπορεί να έχουν μεσολαβήσει 20 χρόνια από τότε, όμως όλοι λατρεύουμε να μαθαίνουμε ιστορίες από το παρελθόν, τόσο για τις αγαπημένες μας ομάδες, όσο και για club που ανήκουν στο πρωτάθλημα που παρακολουθούμε ανελλιπώς.

Αυτό ακριβώς συνέβη λοιπόν με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία πριν από μερικές ώρες, θα είδε και αυτή, όπως άπαντες, να δημοσιεύεται μία λίστα με την «υπογραφή» του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον.

Περί τίνος πρόκειται λοιπόν; Είναι μία μεταγραφική λίστα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, πάνω στην οποία αρχικά αναγράφεται το ρόστερ, εν συνεχεία μερικοί ποδοσφαιριστές των ακαδημιών και τέλος, τα ονόματα των παικτών που ο σπουδαίος Σερ Άλεξ θα ήθελε να ενταχθούν στον σύλλογο.

Ποιους λοιπόν είχε ξεχωρίσει; Τον Γκάμπριελ Χάιντσε, τον Φελίπε Μεξές, τον Βινσέντ Κομπανί και τον Ζεράρ Πικέ! Και όμως, έχουμε στα χέρια μας τέτοιου είδους πληροφορίες…

Από αυτούς, ο Πικέ και ο Χάιντσε υπέγραψαν στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, κάτι που φυσικά δεν συνέβη με τους υπολοίπους. Ο Μεξές έμεινε στην Οσέρ, ο Κομπανί στην Άντερλεχτ και εν συνεχεία, αμφότεροι έκαναν την καριέρα τους, με τον πρώτο να υπογράφει στη Ρόμα και φυσικά τον δεύτερο, να συνδέει την καριέρα του με τη Μάντσεστερ Σίτι!

Λέτε για αυτό οι «κόκκινοι διάβολοι» να έμειναν δίχως τίτλο για μία τριετία; Διότι κατέκτησαν το πρωτάθλημα τη σεζόν 2002-03, μετά «έγραψαν» ιστορία οι Invincibles και οι «κόκκινοι διάβολοι» επέστρεψαν στην κορυφή της Premier League, τη σεζόν 2006-07!

England365.gr

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Κριστιάνο Ρονάλντο: Ο λόγος που έκλαψε ήταν το κλάμα της μητέρας του στην εξέδρα - Δείτε βίντεο-ThemaSports
02/07 @ 16:31

Κριστιάνο Ρονάλντο: Ο λόγος που έκλαψε ήταν το κλάμα της μητέρας του στην εξέδρα - Δείτε βίντεο

Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ δεν άντεξε όταν είδε το αγαπημένο του πρόσωπο σε κακή κατάσταση

Copa America: Ο διαιτητής αρνήθηκε να δώσει το χέρι του στον Πούλισιτς-ThemaSports
02/07 @ 16:33

Copa America: Ο διαιτητής αρνήθηκε να δώσει το χέρι του στον Πούλισιτς

Ο αρχηγός των ΗΠΑ, Κρίστιαν Πούλισιτς, μετά την ήττα των ΗΠΑ από την Ουρουγουάη πήγε να χαιρετήσει τον διαιτητή, ο οποίος όμως αρνήθηκε να του δώσει το χέρι του.

«Ρώτησε για Ρενάτο Σάντσες ο Ολυμπιακός»-ThemaSports
01/07 @ 22:01

«Ρώτησε για Ρενάτο Σάντσες ο Ολυμπιακός»

Το όνομα του Ρενάτο Σάντσες συνέδεσε και πάλι με τον Ολυμπιακό Γάλλος δημοσιογράφος, ο οποίος ανέφερε πως οι «ερυθρόλευκοι» ζήτησαν πληροφορίες για τον Πορτογάλο μέσο.

Ανακοινώθηκε από την Τσέλσι ο Γκιού: «Δυσκολεύομαι να κοιμηθώ, δεν το πιστεύω!»-ThemaSports
01/07 @ 21:04

Ανακοινώθηκε από την Τσέλσι ο Γκιού: «Δυσκολεύομαι να κοιμηθώ, δεν το πιστεύω!»

Ανακοίνωση με φόντο το μέλλον από την Τσέλσι, έκανε δικό της και επίσημα τον Μαρκ Γκιού από την Μπαρτσελόνα, μέχρι το 2030. Τρομερά ενθουσιασμένος ο «μικρός», όνειρο για αυτόν η Premier League!

Επίσημο: Στην Μπενφίκα έως το 2029 ο Παυλίδης!-ThemaSports
01/07 @ 17:02

Επίσημο: Στην Μπενφίκα έως το 2029 ο Παυλίδης!

Την απόκτηση του Βαγγέλη Παυλίδη ανακοίνωσε η Μπενφίκα, με τον Έλληνα επιθετικό να υπογράφει πενταετές συμβόλαιο έως το 2029.

«Δεν κάνουν ούτε σέντρα»: Η Ελλάδα στον τελικό, οι Τσέχοι… σπίτι τους, με μία προφητική δήλωση Δέλλα! -ThemaSports
01/07 @ 16:32

«Δεν κάνουν ούτε σέντρα»: Η Ελλάδα στον τελικό, οι Τσέχοι… σπίτι τους, με μία προφητική δήλωση Δέλλα!

Τρέλα, όνειρα και φαντασία. Πόσες ακόμα λέξεις χωράνε, για να περιγράψει κάποιος την στιγμή που ο Τραϊανός Δέλλας στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα των Τσέχων, μία ημέρα σαν και σήμερα (01/07) το 2004, για να στείλει την Ελλάδα στον τελικό του EURO!

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ