Δηλώσεις στον Super Sport FM έκανε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του ΑΠΟΕΛ, Κώστας Φασουλιώτης, ο οποίος μίλησε για την Εθνική Κύπρου, αλλά και για το αποψινό ντέρμπι κορυφής ανάμεσα στον Άρη και την ομάδα της Λευκωσίας στο «Αλφαμέγα».

Ακολουθήστε μας στο Google news

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την Εθνική Κύπρου: «Έχει κουράσει πολύ αυτή η ομάδα και οφείλουν οι άμεσα υπεύθυνοι να κάνουν κάτι. Έχει τα λάθη του ο Κετσπάγια, αλλά πρέπει να ξέρουμε που οφείλονται οι ευθύνες. Η Εθνική παίζει για 50-60 λεπτά. Οι άμεσα υπεύθυνοι ξέρουν. Όσοι δεν καταλάβουν τι λέω, δεν θέλουν να δουν το πρόβλημα. Η φυσική κατάσταση των Κύπριων παικτών είναι ένα μεγάλο θέμα. Εγώ θέλω να βλέπω παίκτες σαν τον Κάστανο. Η τεχνική είναι πολύ σημαντικό πράγμα. Πρέπει να δουλεύουν σε αυτά και οι προπονητές μαζί τους. Έχουμε τη χειρότερη Εθνική των τελευταίων ετών. Δεν γίνεται να χάσουμε από το Γιβραλτάρ. Δεν θα γίνει κάτι αν κερδίσουμε, όμως αν κάτι πάει στραβά θα γίνει κάτι. Όταν έρθει η ώρα να δω την Εθνική, ξέρω ότι πάλι κάτι από τα ίδια θα δω».

Για το Άρης-ΑΠΟΕΛ: «Φαβορί δεν υπάρχει, είναι 50-50. Ο ΑΠΟΕΛ θα πάει στη Λεμεσό για να παίξει απέναντι σε μία καλή ομάδα με οργάνωση που έβαλε τη σφραγίδα της τα τελευταία χρόνια. Θεωρώ πως ο πιο τυχερός θα πάρει το παιχνίδι. Ο ΑΠΟΕΛ δύσκολα δέχεται γκολ, είναι σε πολύ καλή κατάσταση, όμως έχει απέναντι του μία πολύ καλή ομάδα που χρειάζεται προσοχή. Ο ΑΠΟΕΛ υστερεί στο επιθετικό κομμάτι, όχι πως ο Κβιλιτάια δεν είναι καλός, όμως μία μεταγραφή στα μάτια τα δικά μου είναι επιβεβλημένη. Εμένα η άποψη μου είναι πως ο προπονητής πρέπει να είναι πάντα στον πάγκο. Σίγουρα έχουν βρει μια λύση εκεί με τον βοηθό του Σα Πίντο και τον Νούνο εκεί. Σίγουρα θα υπάρξουν αντιδράσεις αν έρθουν ανεπιτυχή αποτελέσματα. Ο κόσμος του ΑΠΟΕΛ είναι που κρατά την ομάδα. Εγώ δεν κρύβομαι πίσω από το δάχτυλο μου, πρέπει ο ΑΠΟΕΛ να είναι πολύ προσεκτικός τα επόμενα χρόνια με τις επιλογές του».

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ημέρα 5 στην Σερβία (Βίντεο)-ThemaSports
02/07 @ 10:00

Ημέρα 5 στην Σερβία (Βίντεο)

Ο ΑΠΟΕΛ ανάρτησε βίντεο με την 5η μέρα προετοιμασίας στην Σερβία

Μπόλικες αλλαγές από Γκαγιέγο στο πρώτο... «ξεμούδιασμα»-ThemaSports
30/06 @ 23:37

Μπόλικες αλλαγές από Γκαγιέγο στο πρώτο... «ξεμούδιασμα»

Κέρδισε ο ΑΠΟΕΛ στο πρώτο του φιλικό στη Σερβία, αλλά ουσιαστικά ήταν ένα... «ξεμούδιασμα» από τις σκληρές προπονήσεις.

Τα στιγμιότυπα από τη φιλική νίκη του ΑΠΟΕΛ απέναντι στην Σπάρτακ Σουμπότιτσα (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
30/06 @ 22:03

Τα στιγμιότυπα από τη φιλική νίκη του ΑΠΟΕΛ απέναντι στην Σπάρτακ Σουμπότιτσα (ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε από την Cablenet, τα στιγμιότυπα του φιλικού αγώνα που διεξήχθη στη Σερβία ανάμεσα στον ΑΠΟΕΛ και την Σπάρτακ Σουμπότιτσα.

Φέρνουν τον Γερμανό Μέγερ για τον άξονα οι πρωταθλητές!-ThemaSports
30/06 @ 21:21

Φέρνουν τον Γερμανό Μέγερ για τον άξονα οι πρωταθλητές!

Πολύ κοντά σε μία σπουδαία μεταγραφή φέρεται να βρίσκεται ο ΑΠΟΕΛ!

Νικηφόρο το πρώτο φιλικό... «ξεμούδιασμα» του ΑΠΟΕΛ στη Σερβία (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
30/06 @ 20:51

Νικηφόρο το πρώτο φιλικό... «ξεμούδιασμα» του ΑΠΟΕΛ στη Σερβία (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο ΑΠΟΕΛ επικράτησε απόψε σε φιλικό παιχνίδι που έγινε στη Σερβία, της Σπάρτακ Σουμπότιτσα με 2-1.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ