Καλεσμένος στην αποψινή εκπομπή Goal ‘n Roll της Cytavision ήταν ο πρόεδρος του Σωματείου της Ομόνοιας, Μάριος Αργυρίδης, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο παιχνίδι του «τριφυλλιού» με τον Εθνικό, στους αντιπάλους για τον τίτλο και για το ιδιόκτητο γήπεδο.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Ένα απόσπασμα των δηλώσεων του:

«Η Ομόνοια κάνει πρωταθλητισμό, αλλά με συσταρισμένους προϋπολογισμούς, διότι δεν μπορείς να δαπανείς περισσότερα από αυτά που παίρνεις. Αυτά τα φαινόμενα στο παρελθόν, είδαμε που μας έφεραν. Όσα εκατομμύρια και να δαπανήσεις για μεταγραφές, δεν υπάρχει ουσία αν σε αυτό το σύνολο που φτιάχνεται δεν υπάρχουν και παιδιά των ακαδημιών».

Για τους αντιπάλους της Ομόνοιας για τον τίτλο: «Ο Άρης, η Πάφος FC και ο ΑΠΟΕΛ σίγουρα. Ο Απόλλωνας δεν παίζει καλά, αλλά δεν μπορεί να βγάλει κανένας εκτός μάχης αυτή την ομάδα».

Για την ανέγερση ιδιόκτητου γηπέδου: «Ο πρόεδρος το είπε ότι θέλουμε γήπεδο, γύρω στα πέντε χρόνια χρειάζονται για να γίνει ένα γήπεδο. Γίνονται ενέργειες που δεν χρειάζεται να βγουν στο φως της δημοσιότητας. Δεν θέλουμε να λέμε πολλά, υπάρχει πλάνο και θέλουμε να αφήσουμε τους ανθρώπους να δουλέψουν. Το θέμα του Μακαρείου σταδίου έκλεισε, αυτό είναι δεδομένο. Δεν είναι κρίμα να υπάρχει το γήπεδο αυτό και να μην βρίσκουμε λύσεις; Δεν μαθαίνουμε από τις άλλες χώρες και την τακτική τους. Η Ομόνοια δεν μπορεί να περιμένει κανέναν. Ξέρουμε την τοποθεσία και τον χώρο, δεν γίνεται τίποτα πρόχειρα ως ομάδα. Έχει σοβαρότητα ο Παπασταύρου. Το βιώσιμο της χωρητικότητας είναι κοντά στις 13.000 με 15.000 θέσεις, δεν είμαστε μεγάλη χώρα για να υποστηρίξουμε με ευκολία κάτι μεγαλύτερο».

Για τα μεταγραφικά ενόψει Ιανουαρίου: «Να έχουν εμπιστοσύνη στην οργάνωση της ομάδας. Θα γίνουν κάποιες κινήσεις, όμως δεν αποφασίζω εγώ, αλλά οι ειδικοί της συγκεκριμένης δουλειάς. Θα γίνουν μελετημένες προσθήκες. Η προσπάθεια που γίνεται είναι σημαντική. Δεν μπορείς να ξεγράφεις την ομάδα σε καμία περίπτωση».

Δείτε όλα όσα είπε στο πιο κάτω βίντεο - Πατήστε ΕΔΩ

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Captain!-ThemaSports
07/07 @ 11:20

Captain!

Με το περιβραχιόνιο ο Κουλιμπαλί

Τα στιγμιότυπα με την Κρακοβία (Βίντεο)-ThemaSports
07/07 @ 10:05

Τα στιγμιότυπα με την Κρακοβία (Βίντεο)

Η Ομόνοια παρουσιάζει τα στιγμιότυπα από το πρώτο ξεμούδιασμα

Μασούρας: «Μέχρι τις 25 του μήνα θα είμαστε έτοιμοι»-ThemaSports
06/07 @ 21:20

Μασούρας: «Μέχρι τις 25 του μήνα θα είμαστε έτοιμοι»

Δηλώσεις του Γιάννη Μασούρα, μετά την φιλική ήττα της Ομόνοιας με 3-0 από την Κρακόβια.

«Βελτίωση σε όλα, από άμυνα μέχρι επίθεση – Είναι κατανοητό για πρώτο φιλικό»-ThemaSports
06/07 @ 21:10

«Βελτίωση σε όλα, από άμυνα μέχρι επίθεση – Είναι κατανοητό για πρώτο φιλικό»

Οι δηλώσεις του προπονητή της Ομόνοιας, Βάλντας Νταμπράουσκας μετά το πρώτο φιλικό στην Πολωνία που ολοκληρώθηκε με ήττα 0-3 από την Κρακοβία.

Ξεμούδιασμα με φιλική ήττα για την Ομόνοια (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)-ThemaSports
06/07 @ 20:50

Ξεμούδιασμα με φιλική ήττα για την Ομόνοια (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Η Ομόνοια ηττήθηκε με 3-0 σε φιλικό προετοιμασίας στην Πολωνία απότην MKS Cracovia.

Ο Ελάντερ να είναι ο τρίτος και ο... καλύτερος -ThemaSports
07/07 @ 12:42

Ο Ελάντερ να είναι ο τρίτος και ο... καλύτερος

Ο Φίλιπ Ελάντερ είναι ο τρίτος Σουηδός που κατηφορίζει στην Ομόνοια

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ