Πόλυς Χαραλάμπους

Στα 11,5 χρόνια που ηγείται της εταιρίας διαχείρισης του ποδοσφαιρικού Απόλλωνα ο Νίκος Κίρζης, μας έχει συνηθίσει να… βγαίνει μπροστά όταν υπάρχει αγωνιστική κρίση.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Η μόνη φορά που δεν το έπραξε, ήταν τον περασμένο Φεβράρη, όταν μετά την ήττα σοκ από την Καρμιώτισσα και την παραίτηση Μακρίδη, γνωστοποίησε ότι θα έφευγε κι αυτός με τη λήξη της σεζόν.

Εν τέλει έκανε δεύτερες σκέψεις. Έδωσε νέο συμβόλαιο στον Μπογκτάν Αντόνε, όμως όταν ξεκίνησε ανάποδα η χρονιά με δυο ισοπαλίες, αποφάσισε να τον αποκαθηλώσει, φέρνοντας στην θέση του τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς.

Χαιρετίστηκε η απόφαση του από την συντριπτική πλειοψηφία του κόσμου, πολύ περισσότερο όταν η ομάδα ανέβαινε τα σκαλοπάτια της βαθμολογίας εβδομάδα με εβδομάδα, φτάνοντας μέχρι την κορυφή.

Αρχής γενομένης από το ντέρμπι με την Πάφο εντός έδρας, η ομάδα γκρέμισε μόνη της όσα έχτισε με κόπο και ιδρώτα, δεχόμενη 4 ήττες σε ισάριθμα ντέρμπι. Μετά την ψεσινή νίκη της ΑΕΚ, στην μεγάλη οικογένεια του Απόλλωνα, βλέπουν την βαθμολογία και δεν το πιστεύουν… Η ομάδα τους είναι 8η, αφού κόλλησε στους 18 βαθμούς που είχε συγκεντρώσει μέχρι την 8η αγωνιστική.

Είπε πολλά και διάφορα ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς στην προχθεσινή συνέντευξη τύπου, οι περισσότεροι οπαδοί σχολίασαν πως «δεν μας είπε κάτι φρέσκο σε σχέση με την ποιότητα, ήταν κάτι που το βλέπαμε».

Δεν εμφανίστηκαν παρά πολλοί οπαδοί, που θεωρούν ότι θα κάμει καλό στην ομάδα, πιθανή διακοπή της συνεργασίας με τον Σέρβο. Χωρίς να λένε φυσικά ότι δεν έχει σοβαρή ευθύνη για την κατηφόρα των τελευταίων εβδομάδων.

Επιστρέφοντας στον άνθρωπο που ηγείται της κυανόλευκης εταιρίας, περιμένουμε να δούμε αν θα βγει μπροστά. Είτε με κάποια ανακοίνωση του ΔΣ, είτε με εμφάνιση του σε κάποιο Μέσο, είτε και σε συνέντευξη τύπου…

Βασικά για να ξέρει κι ο κόσμος του Απόλλωνα, πως αποφάσισαν να διαχειριστούν την… απίστευτη κοιλιά που έκανε η ομάδα τον τελευταίο μήνα. Eκεί που την έβαζαν όλοι μέσα στα φαβορί για τον τίτλο, πλέον θα παλέψει να μην κόψει εκτός πρώτης εξάδας... 

*Στη διάρκεια της χθεσινής μέρας, δεν βγήκε να μιλήσει σε κάποια ραδιοφωνική εκπομπή ο στενός του συνεργάτης Φανούρης Κωνσταντίνου. Ενδεχομένως να το πράξει σήμερα…  

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Κυκλοφόρησε το επετειακό τεύχος του επίσημου περιοδικού του Απόλλωνα με συνέντευξη Άντρου Χριστοδούλου-ThemaSports
04/07 @ 13:28

Κυκλοφόρησε το επετειακό τεύχος του επίσημου περιοδικού του Απόλλωνα με συνέντευξη Άντρου Χριστοδούλου

Ο Απόλλωνας ενημερώνει τον κόσμο του ότι το επετειακό και συλλεκτικό τεύχος (157) του επίσημου περιοδικού «ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΣ», κυκλοφορεί από σήμερα Πέμπτη (04/07) online και δωρεάν...

Κιρζης: «Κομμάτι της κουλτούρας της Λεμεσού ο Απόλλωνας - Ποτέ δεν λυγίζει»-ThemaSports
04/07 @ 13:15

Κιρζης: «Κομμάτι της κουλτούρας της Λεμεσού ο Απόλλωνας - Ποτέ δεν λυγίζει»

Ο πρόεδρος του Απόλλωνα, Νίκος Κίρζης, έστειλε μήνυμα στον κόσμο της ομάδας, μέσω του επετειακού τεύχους του περιοδικού των «κυανολεύκων» για τα 70 χρόνια ζωής του συλλόγου.

ΑΠΟΛΛΩΝΙΣΤΑΣ ο Jaromír Zmrhal-ThemaSports
04/07 @ 10:28

ΑΠΟΛΛΩΝΙΣΤΑΣ ο Jaromír Zmrhal

Και επίσημα στον Απόλλωνα ο Jaromír Zmrhal

Ο μαθημένος στους τίτλους Ζμρχάλ και η «εξαίρεση» του Γκούλα… -ThemaSports
04/07 @ 08:29

Ο μαθημένος στους τίτλους Ζμρχάλ και η «εξαίρεση» του Γκούλα…

Εύκολα μπορεί να αντιληφθεί κάποιος, ότι ο 30χρονος Τσέχος διεθνής Γιάρομιρ Ζμρχάλ (δύσκολο στην προφορά το επώνυμο του) αποτελεί προσωπική επιλογή του νέου προπονητή του Απόλλωνα Άντριαν Γκούλα.

Φέρνει Κύπρο Τσέχο μέσο ο Απόλλωνας!-ThemaSports
03/07 @ 18:57

Φέρνει Κύπρο Τσέχο μέσο ο Απόλλωνας!

Τον Τσέχο μέσο Jaromír Zmrhal θέλει να εντάξει στο δυναμικό του ο Απόλλωνας!

Δύσκολη και απαιτητική αρχή-ThemaSports
03/07 @ 12:42

Δύσκολη και απαιτητική αρχή

Με τέσσερα συνεχόμενα ντέρμπι θα ξεκινήσει ο Απόλλωνας τη νέα σεζόν.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ